#Sanayi

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete geçti 07:34

Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete ge

1978 yılında LPG’yi ilk kez otomobilde denemişti şimdide motor tasarladı. Tasarlanan yerli ve milli motor yüzde 70’e kadar yakıt tasarrufu sağlayacağı iddia ediliyor. Motorlar Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ta..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Bakan Özlü Yerli Otomobil Projesinde Son Durumu Anlattı 29:00

Bakan Özlü Yerli Otomobil Projesinde Son Durumu Anlattı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, anayasa referandumuna 3 gün kala NTV'nin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı...

Müşterinin Arabasıyla Drift Yaparken Aracı Pert Eden Tamirci Çırağı 01:22

Müşterinin Arabasıyla Drift Yaparken Aracı Pert Eden Tamirci Çırağı

Olay sanayi sitesi çıkışında gerçekleşiyor. Tamir bittikten sonra çırak aracı test (!) ediyor ve olanlar oluyor. Aracınızı sanayiye verirken dikkatli olun...

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savunma Sanayisinde Yeni Yerli Araç Heyecanı 01:50

Savunma Sanayisinde Yeni Yerli Araç Heyecanı

Savunma sanayisi alanında yerli araçlarla ön plana çıkan BMC, gelecek hafta düzenlenecek Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda uçakla taşınabilecek yeni zırhlı aracını görücüye çıkaracak...

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda 01:15

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda

Başbakan Yıldırım, 13. IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda, ilk kez görücüye çıkan milli taarruz helikopteri Atak'ın kokpitine bindi....

Ankara'da Otomobil Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı 01:41

Ankara'da Otomobil Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Ankara Şaşmaz Oto Sanayi bölgesinde dört ayrı iş yerine girerek lüks bir otomobili ve bazı malzemeleri çalan 4 soyguncu, güvenlik kameralarına yakalandı...

Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu 01:20

Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu

Reklamı Kapat Çetintaş Giyim, Üretimi Durdurdu 49 dakika önce Erkek giyiminde 1953'ten beri üretim yapan Çetintaş Giyim, üretimini durdurma kararı aldı. Firmanın yönetimi fabrikanın kapanmasını istemediği için ortak ara..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Dünya Tarihini Değiştirecek Satırlar Osmanlı Rasathanesinde 01:36

Dünya Tarihini Değiştirecek Satırlar Osmanlı Rasathanesinde

Sanayi Devrimi'nin en önemli adımlarından biri olan buhar makinesi, icadından gelişimine kadar sadece Avrupalıların ihtisas alanıymış gibi anlatıldı yüzyıllarca. Ancak Kandilli Rasathanesi Kütüphanesi'ndeki el yazmaları ..

Batman'daki Korkunç Patlama Anı! 00:32

Batman'daki Korkunç Patlama Anı!

Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın bahçesinde bulunan yakıt tankının patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 4'ü itfaiye eri, 11 kişinin yaralandığı patlamada, fabrikada bulunanların yaşad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var 01:57

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var

GİRSAN Silah Sanayi Fabrika Müdürü Yusuf Nesil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silahla ilgili açıklamalarının kendilerini son derece cesaretlendirdiğini belirterek, Türk üreticilerin son 10-15 yılda ..

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor 03:10

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor

Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman bulamıyorMUŞ - Muş'un Malazgirt ilçesi Tarım Makineleri İhtisas Sanayi Sitesi'ndeki firmalar, bin 500 lira maaşla çalışacak işçi bulamıyorlar. Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

İnanılmaz Buluş: 4 Arkadaş Kendi Atölyelerinde Yaptı 01:36

İnanılmaz Buluş: 4 Arkadaş Kendi Atölyelerinde Yaptı

Hatay'da dört sanayi esnafı arkadaş, kendi atölyelerinde hiçbir yakıt kullanmadan çalışan kendi kullanacağı elektriği kendisi üreten motor yaptı. İşçi emeklisi Mustafa Varlı adlı şahsın hayalinden yola çıkan Dörtyol küçü..

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

iPhone 6s Anakart Tamiri 02:35

iPhone 6s Anakart Tamiri

iPhone 6s ve diğer iPhone modellerinde sıkça karşılaşılan şarj olmama ve açılmama sorunu genellikle yan sanayi şarj kullanımı ile bağlantılıdır. Yan sanayi şarj kullanmamanızı öneriyoruz...

  • BETA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor 06:00

Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor

Eskişehir’de sabah ve akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesine giden işçi trafiğinin yoğunluğuna dikkat çeken Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “İşçiler en azından 1 saatini yolda geçiriyor. Bu saatlerde büyük..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı 02:18

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı

Bayrampaşa’da üç katlı bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi havadan görüntülendi. Yangın, saat 11.00 sıralarında Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Sarı Dökümcüle..

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

Abdurrahman Erzurum Darbenin En Önemli Sebebi Yerli Savunma Sanayisi’dir 09:04

Abdurrahman Erzurum Darbenin En Önemli Sebebi Yerli Savunma Sanayisi’d

Abdurrahman Erzurum Darbenin En Önemli Sebebi Yerli Savunma Sanayisi’dir..