#Sat komandolarının 4 aşama eğitimini denedik

 Klasik Siyah Dumanlı Göz Makyajı 08:37

Klasik Siyah Dumanlı Göz Makyajı

Makyaj renkleri zamanla moda trendlerine uyarak hep değişim göstersede asla değişmeyen bir göz makyaj ritüeli siyah dumanlı göz makyajlarıdır.Bu videomuzda da siyah dumanlı göz makyajı nasıl yapılır aşama aşama izleyebil..

  • Kadınca tarafından
  • 1.676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altın Dumanlı Göz Makyajı 09:40

Altın Dumanlı Göz Makyajı

Son zamanların en revaçta olan altın dumanlı göz makyajının yapılışını aşama aşama videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Dumanlı Göz  Makyajı 14:53

Muhteşem Dumanlı Göz Makyajı

Muhteşem dumanlı bir göz makyajı nasıl yapılmalı,aşama aşama nasıl yapılır püf noktalar nelerdir.Videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Çok Güzel Bir Makyaj 09:40

Çok Güzel Bir Makyaj

Çok etkileyici bir makyajın aşama aşama yapılışını ve püf noktalaını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Trend Rengarenk Rujlar ve Dudak Makyajları 04:40

Yeni Trend Rengarenk Rujlar ve Dudak Makyajları

Birbirinden güzel dudak makyajlarının nasıl yapıldığını ve aşama aşama nasıl uygulandığını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Şık Bebek  Botu Yapımı-Dıy 20:46

Çok Şık Bebek Botu Yapımı-Dıy

Çok güzel bir bebek botu yapımını aşama aşama nasıl yapıldığını videomuzdan izleyerek kolaylıkla yapabilirsiniz.Şimdiden kolay gelsin.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dile..

  • Kadınca tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu 03:33

Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu

Game of Thrones serisinde herkesin ele geçirmek için kanlı bıçaklı olduğu Demir Taht'ın bir replikasını hazırlayan kişi, oldukça basit bir video ile nasıl şarj istasyonuna çevirdiğini aşama aşama anlatmış...

Migrenin Belirtileri Nelerdir 03:13

Migrenin Belirtileri Nelerdir

Migren aşama aşama oluşur. İlk aşamada migrenin başlayacağını hissettiren birtakım durumlar yaşanır. Kişi kendini halsiz, keyifsiz ve gergin hissedebilir. Onun arkasından auralı bir migrense hastanın gözünün önünde ışıkl..

  • NABIZ tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tırtıklı Çıtır Patates Kızartması Tarifi  Mısır Unu ile Çıtır Patates Kızartması Tarifi 01:53

Tırtıklı Çıtır Patates Kızartması Tarifi Mısır Unu ile Çıtır Patates

En Güzel Yemek Tarifleri kanalından tadına doyamayacağınız bir çıtır patates kızartması tarifi videosu. Yapımı da oldukça kısa süren ve bir o kadar da nefis lezzeti ile hayran kalacaksınız. Mısır ununa bulanmış tırtıklı..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Askerlerimiz Münbiç Etrafında Devriye Gezmeye Başladı 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Askerlerimiz Münbiç Etrafında Devriye Gezmeye B

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Askerlerimiz Münbiç şehrinin etrafında devriye gezmeye başladı. Aşama aşama bölgeyi teröristlerden tamamen temizleyeceğiz. dedi...

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri 03:14

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri

Hamur işi tarifleri sevenlere özel peynirli karbonatlı pişi tarifi videosu hazıladık.Hazırlaması kolay ve mayalanmayı beklemeden hızlı bir şekilde yapılabilen bu tarifimizi evde adım adım uygulayarak yapabilirsiniz. Pey..

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..