#Sivas

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

Elif Altıntaş - Zaraya Gidem 04:25

Elif Altıntaş - Zaraya Gidem

Ağlayam ağlayam Zara'ya gidem Sivas yollarından Zara'ya gidem Bir bilinmeze bıraktım kendimi Çok aradım bulamadım dengimi Kızılırmaklara bağla mendili Çağlayan çağlayan Zara'ya gidem Sivas yollarından Zara'ya gidem Ağla..

Eko Fresh - Orient Express 03:58

Eko Fresh - Orient Express

Eko Fresh - Orient Express Şarkı Sözleri Eko Fresh] Bruder, sag mir, was ist Heimat Heimat ist dort, wo ich ein Heim hab' Doch stell' dir vor, dort war ich noch keinmal Köln ist in meinem Herzen drin, doch Nerelisin? D..

İşte Zengin Arapların Satın Alamadığı Tek Hayvan 04:31

İşte Zengin Arapların Satın Alamadığı Tek Hayvan

Sivas Kangalı, yırtıcı ve vahşi hayvan besleme meraklısı zengin araların çok isteyip alamadıkları tek hayvan. Son zamanlarda zengin Araplar arasında gelişen yırtıcı ve vahşi hayvan besleme merakı Sivas’a kadar uzandı. ..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar 08:17

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar

Sivas’ta baraj suları altında kanan Pusat camisinin minaresi her geçen yıl artan kuraklığı gözler önüne seriyor. Sivas'ın Hafik ilçesinde 2009 yılında inşası tamamlanan ve su toplamaya başlayan Pusat İçme Suyu ve Sulama ..

SivasKebabı Nasıl Yapılır... - Davetsiz Misafir 16:24

SivasKebabı Nasıl Yapılır... - Davetsiz Misafir

Mevsimin son sebzeleriyle sivas kebabı..

Kangalın Sabrını Zorlayan Ufaklık 02:57

Kangalın Sabrını Zorlayan Ufaklık

Küçük çocuk Sivas Kangalının sabrı ile inanılmaz uğraşıyor. Köpekteki sabır da kimsede yok arkadaşlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı 00:51

Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı

öte yandan Sivas kongresinden alınan kararlar sonrası Anadoluda çok önemli birlikler oluşmaya başlar.gerçekleşen Sivas kongresi sonrası Anadoluda çok büyült ürk birliği ordusu kurulmaya başlar.bildiri gazetede yayınlanın..

Cezaevine 100 Araçlık Konvoyla Gitti 00:59

Cezaevine 100 Araçlık Konvoyla Gitti

Türkiye ve Rusya’da çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakapli Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını çekmek üzere yaklaşık 100 araçlık konvoy eşliğinde gövde gösterisi yaparak Maltepe Cezaevi’ne gitti. Sanık..

18 Yaşındaki Genç Keneden Öldü 02:03

18 Yaşındaki Genç Keneden Öldü

Sivas'ın Zara ilçesinde kenenin ısırdığı 18 yaşındaki genç, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti...

Neyi Affetmezsin Sorusuna Manidar Cevap Veren Dayı 00:50

Neyi Affetmezsin Sorusuna Manidar Cevap Veren Dayı

Sivas'ta yapılan bir röportajda Neyi Affetmezsin sorusuna dayıdan manidar bir cevap gelmiş. Görünen o ki dayı tansiyon ilacı yerine yanlış ilacı almış...

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300 Liralık Motosikletine 6 Bin Lira Para Cezası Kesildi 03:16

300 Liralık Motosikletine 6 Bin Lira Para Cezası Kesildi

Sivas'ta trafik polislerinin gelen ihbarlar üzerine yaptığı uygulamada oğluna ceza kesilen anne gözyaşlarına boğuldu. 300 liralık tescilsiz motosikletine 6 bin lira ceza kesilen ehliyetsiz bir sürücü de motorun alınamama..

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kangalların Güzellik Yarışması 01:32

Kangalların Güzellik Yarışması

Sivas’ta bu yıl 14.’sü düzenlenen Kangal Festivali kapsamında gerçekleştirilen Kangal Köpeği Güzellik Yarışmasında kameraya yansıyan ilginç görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaşını Otomobil Gibi Yıkadı Sosyal Medyayı Salladı 01:15

Arkadaşını Otomobil Gibi Yıkadı Sosyal Medyayı Salladı

Sivas'ta oto yıkama dükkanı işleten iki ortaktan biri arkadaşlarının yardımı ile sandalyeye bağladığı ortağını köpükleyip tazyikli su ile yıkadı. Görüntüler sosyal medyada izlenme rekorları kırdı..

Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu 01:00

Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde esnaf Gökhan Karşılar, mahallesinde ihtiyaç duyanlara otomobili ile ücretsiz ulaşım sağlıyor, ehliyeti olanlara aracını hiçbir bedel beklemeden ödünç veriyor...

Esrarı Vücuduna Sardı, Böyle Yakalandı 00:30

Esrarı Vücuduna Sardı, Böyle Yakalandı

Sivas'ın Gürün ilçesinde durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada bir şahıs vücuduna sardığı 1 kilo 696 gram toz esrarla yakalandı...

Kuraklık Barajı Kuruttu 04:45

Kuraklık Barajı Kuruttu

Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Yapalı köyü sınırları içerisinde yer alan Karacalar Barajı'nda mevsimin kurak geçmesi nedeniyle azalan sular eski mezarlıkların ortaya çıkmasına neden oldu..