#Temiz evler

Kettle Ve Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Yok Edilir 01:20

Kettle Ve Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Yok Edilir

Evde kolaylık saglayan pratik bilgiler.İyi seyirler dileriz:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonlu Dede Torununa Araba Kullanmayı Öğretirse 05:58

Trabzonlu Dede Torununa Araba Kullanmayı Öğretirse

Karadenizlilerin iyi niyetli, saf ve temiz duygulara sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir de üstüne şiveleri eklenince ortaya eğlenceli görüntüler çıkmaması elde değil. Tıpkı bu dedenin torununa araba kullanmayı öğretme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine 01:05

Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine

Deniz yüzeyinde biriken atıklar, daha önceki yıllarda gerektiğinde toplanırken, 2000 yılından itibaren çalışmalar düzenli hale getirilmiş, gerekli ekip ve ekipmanlar sağlanarak temizlik her gün düzenli olarak titizlikle ..

  • Cowboy tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:12

Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kıl dönmesini önlemek için, kıllı bölgelerin temiz ve kılsız tutulmasıdır. Her gün duş alınmalı, bölgenin nemli ve ıslak kalması engellenmeli. Ayrıca iç çamaşırların temiz olması ve kıyafetlerin bol olması da dikkat edil..

  • NABIZ tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köpeğin Adamın Üstüne İşemesi 00:20

Köpeğin Adamın Üstüne İşemesi

2017 yılında sokakta oturan adama arkadan gelen köpek işleyip kaçtı, olay yerinde adamın mağdur olduğu görülmektedir:-D Temiz Köpek , sokakta işeyecek temiz bir ortam bulamamıştır...

  • PengoTV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lastikler, çöp konteynerleri, kasalar...Hepsi denizden çıktı 01:24

Lastikler, çöp konteynerleri, kasalar...Hepsi denizden çıktı

İstanbul'da Üsküdar Belediyesi tarafından “Temiz Çevre Temiz Deniz” etkinliği düzenlendi. Dalgıçlar Salacak Sahili'nden denize girdi. Denizden çıkarılanlar, tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi...

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Peynirli Pide Nasıl Yapılır 02:15

Peynirli Pide Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 çay bardağı süt ( ılık ) 3 çay bardağı su ( ılık ) 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 5,5 su bardağı un ( bardak ölçüsü 200 ml ) İç harç için : Beyaz peynir Kaşa..

Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Hatay Yöresine Ait Sürk Tarifi 11:03

Hatay Yöresine Ait Sürk Tarifi

Hatay yöresine ait sürk tarifi hazırlanışı 1 kilo kadar taze çökeleği yoğuracağınız kaba koyun 1 yemek kaşığı biber salçası koyun, isterseniz pul biber de ekleyebilirsiniz salça yerine tercih size kalmış.bir tatlı kaşı..

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği 03:55

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği Kullandığım ürünler Decap Four ve Mineralli Krem Bunları kullanın kesinlikle çıkar. Bana en çok sorulan sorulardan biri fırınım nasıl bu kadar temiz görünüyor fırınım 3 senelik ç..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Gaziantep'te Patlama 00:47

Gaziantep'te Patlama

Gaziantep'te Patlama Gaziantep 500 Evler Mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi...

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Japonların Binlerce Yıldır Kullandığı 06:34

Japonların Binlerce Yıldır Kullandığı "Ağaç Kilit" Teknikleri

Japonların binlerce yıldır gelenek olarak yaşattıkları ''Ağaç Kilit Tekniği'' ile evler, gemiler, kuleler, tapınaklar, köprüler, işkence aletleri ve sanat eserleri yaratıldı. Her tür amaç için kullanılan aletler yaptılar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Oturma Odası Dekorasyon Fikirleri 03:01

2017 Oturma Odası Dekorasyon Fikirleri

2017 Oturma Odası Dekorasyon Fikirleri HD izle..

  • Kadınca tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banyo Dekorasyonu Modelleri  2017 10:03

Banyo Dekorasyonu Modelleri 2017

İlham alabileceğiniz banyo dekorasyonlarını derledik. Umarım beğenirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelinlerin Ev Dekorasyonundan Görüntüler - Ev Turu 1 10:05

Yeni Gelinlerin Ev Dekorasyonundan Görüntüler - Ev Turu 1

Sizler için hazırladığım yeni gelin videomuzu gururla sunarım. Arkadaşlarımız evlerini bizimle paylaştı. Çok güzel evler var.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 8.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Grommet Perde Modelleri 03:12

2017 Grommet Perde Modelleri

Yeni sezonun en dikkat çeken grommet perde modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolayca Nasıl Klavye Temizlenir? 00:32

Kolayca Nasıl Klavye Temizlenir?

Evdeki ve ofisteki klavyenizi kolayca temizlemenin püf noktası. Hayatı kolaylaştıran küçük bilgiler ve daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıl 1972 Batı Demokrasisinin ve İnsan Haklarının Gerçek Yüzü Tamda Bu. 00:51

Yıl 1972 Batı Demokrasisinin ve İnsan Haklarının Gerçek Yüzü Tamda Bu.

Tarih: 1972 Yer: Hollanda Türklerin yaşadığı evler, Hollandalılar tarafından taşlanıyor. Türkler darp ediliyor. İşte Batı demokrasisinin ve insan haklarının gerçek yüzü tamda bu.....

Lerzan Mutlu  Demet Akalın'a  Nezaket Dersi Verdi! 10:35

Lerzan Mutlu Demet Akalın'a Nezaket Dersi Verdi!

Beğendiği evin parasıyla ilgili açıklamalar yapan Demet Akalın'a Lerzan Mutlu'dan tokat niteliğinde açıklamalar geldi.Paranla övünme, yaptığın açıklamalar çok ayıp!..

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shots Fıred Season 1 Ep. 10 Fragmanı 01:28

Shots Fıred Season 1 Ep. 10 Fragmanı

şerifin departmanı Pastor Janae yaşıyor evler baskınlarda..