#Vanilyalı puding dolgulu kek tarifi pudingli yaş pasta yapımı

2 Dakikada Vanilyalı Kek Nasıl Yapılır 03:56

2 Dakikada Vanilyalı Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/4 bardak + 2 yemek kaşığı Un 3 yemek kaşığı Şeker 1/4 çay kaşığı Kabartma Tozu 1/8 yemek kaşığı Tuz 1/4 bardak + 2 yemek kaşığı Süt 1/2 çay kaşığı Vanilya Özütü 2 yemek kaşığı Erimiş Tereyağı..

Ev Yapımı Kakaolu Puding Yapımı 01:01

Ev Yapımı Kakaolu Puding Yapımı

Az Malzeme İle Kakaolu Puding Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 3,5 su bardağı süt 4 yemek kaşığı kakao 1 su parmağından bir parmak eksik, şeker 2 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Bardak Kek Tarifi  90 Saniyede Kek Yapımı 01:36

Bardak Kek Tarifi 90 Saniyede Kek Yapımı

Bardak Kek için malzemeler; 2 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı kakao yarım çay kaşığı kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 yemek kaşığı sıvı yağ 4 yemek kaşığı süt 1 tatlı kaşığı nutella / sarelle vs. Hazırla..

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:02

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Çikolatalı Pasta için Malzemeler tarifi 6 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıcak su 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vani..

Bisküvili Pasta Tarifi  İki Renkli Pasta Yapımı 03:15

Bisküvili Pasta Tarifi İki Renkli Pasta Yapımı

Bugün sizler için Bisküvili pasta tarifi hazırladık. İzleyin ve iki renkten oluşan bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı anlatımı ile öğrenin. :)..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi 03:40

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi

Islak kek tarifi sevenler için hazırladığımız portakallı ıslak kek tarifi videosu ile herkes evde nefis bir kek yapabilir. Portakal aroması ve kakaolu ıslak keki ile mis gibi bir kek...

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi 02:03

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi

Kek malzemeleri satan küçük bir yerden aldığımız kek kalıbımız ile sizler için Çikolatalı Muzlu Kek Tarifi yaptık. Gayet nefis ve kolay bir tarif...

Vanilyalı Dondurma Tarifi 05:44

Vanilyalı Dondurma Tarifi

Vanilyalı dondurma tarifi; MALZEMELER 200 ml krema, 1 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri, 2 tatlı kaşığı Vanilya özütü veya 1 paket şekerli vanilin veya 2 tatlı kaşığı ev yapımı vanilyalı şeker veya ça..

Vanilyalı Cupcake Tarifi 18:01

Vanilyalı Cupcake Tarifi

Kek için: 125 gram Tereyağı 80 gram Toz Şeker 80 gram Pudra Şekeri 2 yumurta 1 yemek kaşığı su 170 gram Un 1 paket Kabartma Tozu 125 gram Süt 1 çay kaşığı Tuz 2 yemek kaşığı Damla Çikolata 1 çay kaşığı Vanilya Özütü/ 1 ç..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi 07:53

Meyveli Yaş Pasta Tarifi

Meyveli Yaş Pasta İçin Malzemeler: Sünger Pandispanya İçin: 4 yumurta 1 çimdik tuz 1 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı ılık su 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 portakal veya limon rendesi 1 paket kabartma tozu arzuya göre 1 p..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Kolay Yaş Pasta Tartkek & Çikolata Kaplı Topkek Tarifi 05:47

Kolay Yaş Pasta Tartkek & Çikolata Kaplı Topkek Tarifi

Kolay Yaş Pasta / Tartkek Tarifi ve Topkek için Malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağı tozşeker 1 portakal kabuğu rendesi yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı süt 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı doluca kakao 1 paket kaba..

Mandalina Pelteli Kakaolu Nefis Bir Yaş Pasta Tarifi 08:27

Mandalina Pelteli Kakaolu Nefis Bir Yaş Pasta Tarifi

Mandalina Pelteli Kakakolu Pratik Yaşpasta için malzemeler: Keki için: 3 yumurta 2/3 su bardağı tozşeker 2 mandalina kabuğu rendesi çeyrek bardak sıvıyağ yarım su bardağı süt 1 buçuk su bardağı un 3 yemek kaşığı kakao ya..

Limonlu Pratik Yaş Pasta Tarifi 10:08

Limonlu Pratik Yaş Pasta Tarifi

Limonlu Yaşpasta İçin Malzemeler: Pandispanyası İçin: 4 yumurta (oda ısısında) 1 su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 3 yemek kaşığı su 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı un yarım paket kabartma tozu 1 limon kabuğunun i..

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Yaş Pasta Tarifi 15:56

Yaş Pasta Tarifi

Yaş Pasta Tarifi ..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Pudingli Kurabiye Tarifi 00:49

Pudingli Kurabiye Tarifi

Pudingli Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler; 100 gr margarin(oda sıcaklığında) 1 paket kakaolu puding(arzuya göre) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 kabartma tozu yeteri kadar un Hazırlanışı; 1. Margarin, sıvı yağ, yumur..

 Quarkli Pudingli Tatlı Poğaça Tarifi 03:19

Quarkli Pudingli Tatlı Poğaça Tarifi

Bu videomda size Alman youtube kanalimda izlenme rekoru kiran Quarkli Pudingli Tatlı Poğaça Tarifimi veriyorum...

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..