#Yemek tarifi

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri 05:36

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri

Kayseri yağlama tarifi nefis bir lezzet. Kat kat hamur arasında kıymalı harcı ile et ve hamuru bir arada yemek tarifleri sevenler için nefis bir tercih olacaktır. Mutlaka denemelisiniz, yapımı da oldukça kolay dır. Kays..

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi 02:26

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi

Sebze yemeği sevenler için nefis bir yaz yemeği olan bulgurlu yoğurtlu semizotlu yemek tarifi videosu hazırladık. Yapımı kısa sürüyor ve oldukça da kolay...

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:50

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yaz aylarının vazgeçilmezidir. Sizler için bu sıcak günlerde iyi gidecek hafif, zeytinyağlı enginar yemeği tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça basit ve hızlıdır...

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 05:17

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızın en beğendiğimiz tariflerinden biri olan ali paşa pilavı tarifi videosu ile karşınızdayız. Havuçlu pilav, misket köfteleri ve üzerine domates sosu ile enfes bir lezzet. Mutlaka denemenizi tavsi..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri 05:02

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri içinde Türk mutfağının en beğenilen patlıcanlı ve etli yemeği olan hünkar beğendi tarifi bu video ile adım adım yapıldığı zaman çok kolay. Hünkar beğendi yemeği nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, püf..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi 00:55

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi

Rus Tarifi Peynirli Meze Mandalin ❄❄????????❄❄ Muhteşem Çok Lezzetli. Günlük menünüzü çeşitlendirin ve Tatil masasını süsleyin. Birkaç dakika çok hızlı ve kolay pişirin Malzemeler: 150 gram sert peynir; 100 gram işle..

  • Cowboy tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri 03:14

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri

Hamur işi tarifleri sevenlere özel peynirli karbonatlı pişi tarifi videosu hazıladık.Hazırlaması kolay ve mayalanmayı beklemeden hızlı bir şekilde yapılabilen bu tarifimizi evde adım adım uygulayarak yapabilirsiniz. Pey..

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi 06:01

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi

Sandal Köfte Tarifi için Malzemeler 600 gr Kıyma 1 çay bardağı galeta unu 1 adet kuru soğan 1 adet yumurta 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kekik 2 diş sarımsak ve tuz P..

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek Tarifleri 06:12

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek T

MALZEMELER: -İÇ MALZEMELER: -400 gr yağsız kıyma -1 soğan (Rendelenmiş) -1 yumurta -1 domates (Rendelenmiş) -Yarım demet maydanoz -1 tatlı kaşığı Tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN: -4 ..

Ata Demirer'den Güldüren Yemek Tarifi! 00:31

Ata Demirer'den Güldüren Yemek Tarifi!

Ata Demirer yemek yaparken çekilen videosunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Demirer'in, 'Hayat dostlarla güzel' notuyla Instagram sayfasında yayınladığı video kısa sürede binlerce kez izlendi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi  Islak Kek Tarifi 03:20

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi Islak Kek Tarifi

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi - Islak Kek Tarifi..

Kek Tarifi  Elmalı Kek Tarifi  Cevizli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 03:29

Kek Tarifi Elmalı Kek Tarifi Cevizli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4 adet yumurta 125 gr tereyağı 240 gr şeker (1.5 su bardağı) 150 gr un (1 su bardağı) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi ÜZERİ İÇİN 4 adet elma 1 su bardağı çekilmiş ceviz 2 yemek ..

Kuru Pasta Tarifi  Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi 05:11

Kuru Pasta Tarifi Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 110 gr tereyağı 150 gr un (1 su bardağı ) 70 gr pudra şekeri (Yarım su bardağı) 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı marmelat 80 gr çikolata 1 su bardağı(150 gr) TARİFİ Oda ı..

Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarifi - Kofte Tarifi 03:31

Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarif

MALZEMELER: 750 gr orta yağlı kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı acı toz biber 1 çay kaşığı karabiber 1 diş sarımsak YAPILIŞI: Soğanı, sarımsağı ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek 01:24

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek

Sar Pişir Tavuk Baget Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 yemek kaşığı süt 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak Pul biber Karabiber Kekik Tuz 7 adet tavuk baget Hazırlanışı; 1. Uygun bir kapta süt, sıvı yağ, sarımsak, p..

Lezzetli Yemek Tarifleri Video | En İyi Yiyecek ve Kek Güzel Lezzetli ( Tasty Recipes Video | Best Food and Cake Proper Tasty ) 07:54

Lezzetli Yemek Tarifleri Video | En İyi Yiyecek ve Kek Güzel Lezzetli

Lezzetli Yemek Tarifleri Video | En İyi Yiyecek ve Kek Güzel Lezzetli ( Tasty Recipes Video | Best Food and Cake Proper Tasty ) İzlediğiniz için teşekkürler, en lezzetli yemek tarifleri toplayacağım ve sizin için daha ..

  • Kadınca tarafından
  • 3.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği 01:07

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği

Yemek yapmaktan hoşlanan insanlar, mutfakta vakit geçirmeye bayılırlar ve orada geçirdikleri zamanı daha da eğlenceli bir hale getirmek için çeşitli yöntemler, fikirler üretirler. Youtuber Alex, Kitchen Verb serisiyl..

  • Cowboy tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Videosu-1 05:30

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Vide

Dünyanın en güzel yemek videolarını üreten Almazan Kitchen kanalından birbirinden güzel, izlemesi 'aşırı' keyifli yemek videolarını sizler için derledik. İzlerken insanın aşırı huzur bulduğu, bir yandan da kıskandığı aca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Yaparken Kendisini Yaktı 01:16

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı

Tekirdağ Malkara’da mutfakta yemek pişirildiği sırada sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı. Olay, Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan Tevfik Sepetçi’nin evinde meydana geldi. Edinilen b..

Yemek Yapmak İsteyen Babanın Sonu 01:39

Yemek Yapmak İsteyen Babanın Sonu

Evde Anneler hasta olunca Tabii İş başa düşer ve babalar yemek yapar ki Her baba da yemek yapmasını Tabii ki bilir yani bilmese de en azından bir çözüm bulur ...

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı 01:23

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı

Kilis'te yaşayan Suriyeli ailenin evine isabet eden roketten aileyi yemek kurtardı. Kilis'e atılan iki roketten birisi camiye, diğeri camiye yaklaşık 200 metre uzaklıkta ki Suriyeli bir ailenin evine düştü. Tırıklı mahal..

İnstagram'a Yemek Fotoğrafı Çekip Atan İnsanları Trollemek 00:54

İnstagram'a Yemek Fotoğrafı Çekip Atan İnsanları Trollemek

Görüntüde bilindik bir adet olan yemek fotoğafı çekip çekip sosyal medyaya yüklemeye olayını bir yemek yeme mekanında yapan insankları trolleyen şakacıyı izlicez...

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 6 yıl önce