#Ziyan

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Hiç Bir İyilik Karşılıksız Kalmaz 01:57

Hiç Bir İyilik Karşılıksız Kalmaz

İnsanlarda olmayan güzellikleri Rabbim hayvanlara vermiş Hiçbir emek ve iyi niyet hak katında ziyan olmuyor. Rabbim Örnek olan güzel kullarindan eylesin cümlemizi inşaAllah..

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet 03:14

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet

Keşke benim kadar yürekli olabilseydin Olan biten ne varsa zamanında söyleseydin Rezil rüsva olduk şimdi dilde Çok yazık ziyan ettin ikimizide.. Yazıldı ihanetin Yanına kalır mı sevgilim Bekliyorum hadi çık karşıma Kald..

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine 01:06

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine

son verdim kalbimin işine aaa ooom aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine aaa ooom olmaz olsun onun aşkı sevgisi de yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki hep zararla ziyan..

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda 04:30

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda

Amansiz bir sevda geldi Basima Yürek yandi gönül yandi ben yandim Ziyan oldu akti gitti bosuna Ömrüm yandi dünyam yandi ben yandim Ask dedigin koskoca bir yalanmis Dost bildigim gencligimi calanmis Koynumdaki yilandanda..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak 00:57

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak

Japonya'nın Kitakyuşu kentinde açılan SpaceWorld isimli temapark ilgi çekmek amacıyla buz pisti içinde 5 bin balığı dondurdu. Gelen tepkiler üzerine park yetkilileri özür diledi ve ölen canlılar için bir tören düzenleyec..

  • Cowboy tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeki MÜREN - YOLLARDA KALDI GÖZÜM 04:46

Zeki MÜREN - YOLLARDA KALDI GÖZÜM

yollarda kaldı gozum Sensiz deli gibiyim Acılan her kapıda Seni gorur gibiyim Baktıgım aynalarda Ziyan olan yıllarda Daracık sokaklarda Seni gorur gibiyim Gel gel gel Gel gel gel Bekletme yazık Günleri aylar..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık 05:14

İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık

Sahte gönüllerde sevgi aradım Olmadı bir türlü olmadı gitti Virane gönlümü dolduramadım Dolmadı bir türlü dolmadı gitti Bu büyük yalnızlık bitermi bilmem Bir daha bu gönül severmi bilmem Ziyan oldu gönlüm ihaneti gördüm ..

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi 02:54

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017 04:08

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017

Toprak ve Berkay’ın birlikte yaptığı düet şarkı “Sana Dönmeyeceğim” isimli yeni şarkısını dinleme sayfasındasınız. Toprak (Ft.Berkay) – Sana Dönmeyeceğim Şarkı Sözleri; Benim sana verdiğim değerin Önemin sadece yarısın..

  • Aykut AKSU tarafından
  • 2.520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi 02:28

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Rabia feat. İskender Paydaş - Kime Ne Arkadaşım 03:43

Rabia feat. İskender Paydaş - Kime Ne Arkadaşım

Kime Ne Arkadaşım şarkı sözleri ile Bilmem kaç defa haksızlığa uğradıysak Sevmemeye yemin edip koyulmaz yasak Mesajlarla gülüyorsa ikimizinde yüzü Düşünme, çok güleriz yüz yüze konuşsak İnşallaha maşallaha bırakmayalı..

Linkin Park Numb Troll 00:34

Linkin Park Numb Troll

Güzel şarkıları hep böyle ziyan ediyorlar . İyi troller...

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Çocuklarda Altını Islatma Sorununun Genetik Yönü Var Mıdır 00:33

Çocuklarda Altını Islatma Sorununun Genetik Yönü Var Mıdır

Check-Up'ın sunucusu Leyla Ataman Prof. Dr. Orhan Ziyan'ı programında konuk ederek, çocuklarda altını ıslatma sorununun genetik yönü olup olmadığı sordu...

  • NABIZ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patatesleri Preslemek 00:57

Patatesleri Preslemek

Ülkemizde fiyatı başını alıp giden patatesin böylesine zarar ziyan videolara malzeme olması bir miktar üzdü.....

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağan Şengül - Küçüğüm 04:02

Çağan Şengül - Küçüğüm

Sözler: Kırgınım, ait değilim bu dünyaya Yorgunum fakat duy diye sesim gür hala kaç şarkı,kaç şiir seni yazacak satırlarca? yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz. Bu rüyadan uyanmam gerek küçüğüm affet Anladım,..

Çağan Şengül - Eziyet (Lyric Video) 02:35

Çağan Şengül - Eziyet (Lyric Video)

Sözler: Soğuk yatağın sen tarafı Duymak istemem bir yalanı dudaklarından, kapansın en günahkar duamsın benim Donuk kalbimin sen tarafı ziyan ruhumdan son kalanım sensin, sana iyi bakarım ellerin mucizeler yaratır senin ..

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

Randevuya gitmezseniz aşı çöp oluyor 02:37

Randevuya gitmezseniz aşı çöp oluyor

Biontech aşıları için randevu alıp randevu alanlar eğer randevularına gidip aşılarını olmazsa aşılar ziyan oluyor. Çünkü saklama koşulları çok önemli...

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Rende Nasıl Temizlenir 00:45

Rende Nasıl Temizlenir

Limon kabuğu yalnızca sarı kısmı rendelemek gerektiği için hassasiyet gerektiren bir iştir. Bunu zaten biliyoruz. Ama bilmediğimiz nokta limonu rendeledikten sonra rendelenmiş kabukların çoğunun rendeye yapışıp kalmasını..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..