#Çikolatalı muzlu toplar

Tayland Sokak Lezzetleri - Muzlu Pankek 04:27

Tayland Sokak Lezzetleri - Muzlu Pankek

Tayland sokaklarında muzlu pankek yapılışını izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kesirlerde Çarpma Problemi - Muzlu Yulaflı Kek 03:16

Kesirlerde Çarpma Problemi - Muzlu Yulaflı Kek

Kesirlerde Çarpma Problemi - Muzlu Yulaflı Kek Hd İzle..

Çikolata Kaplı Muzlu Tatlı Nasıl Yapılır? - Lezzetli Video 10:06

Çikolata Kaplı Muzlu Tatlı Nasıl Yapılır? - Lezzetli Video

Bu video en lezzetli videolarımızdan biri. Çikolata kaplı muzlu bir tatlı yapıyoruz. Bunu siz de kesinlikle denemelisiniz. Yapılışı son derece basit, ortaya çıkan lezzet ise süper...

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Dondurma Yaptık 06:08

Muzlu Dondurma Yaptık

Hacıı Abi Kanalına Hoş Geldiniz Bu Videomuzda Muzlu Dondurma Yaptık. Tadı Çok Güzel Oldu Yapım Aşamasında Çok Eğlendik Umarım Sizde İzlerken Eğlenirsiniz. Daha iyi videolar izlemek için kanalımıza abone olun. Videomuzu b..

Muzlu Dondurma Tarifi 00:58

Muzlu Dondurma Tarifi

Malzemeler 2 adet muz Üzeri için; Çikolata Fındık..

Muzlu Cupcake Nasıl Yapılır 06:39

Muzlu Cupcake Nasıl Yapılır

1 1/2 su bardağı Un 3/4 su bardağı Şeker 1 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu 1/2 çay kaşığı Karbonat 1/2 su bardağı Tereyağı 3 Büyük Muz 2 Yumurta 1 paket krem peynir 1 paket Pudra Şekeri (100 gr) 1 paket Krem Şanti 160 ml ..

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi 06:33

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi

100 gram Şeker (8 yk) 200 ml Süt 60 gram Tereyağı - eritilmiş (3 yk) 165 gram Un (1 sb) 2 yumurta 1 paket Kakao (25 gram) 1 Muz 1 paket Kabartma Tozu 1 çay kaşığı ucuyla Tarçın 1 yk Damla Çikolata..

Çikolatalı Muzlu Parfe Tarifi 04:05

Çikolatalı Muzlu Parfe Tarifi

800 ml krema, 160 g sütlü veya bitter çikolata, 1 adet büyük boy Muz, 2 yemek kaşığı toz şeker, 10 adet petit beurre bisküvi, 1 su bardağı frambuaz...

Muzlu Pasta Tarifi 08:42

Muzlu Pasta Tarifi

Malzemeler : 1,5 Su bardağı Un 3 Yumurta 1 Çay bardağı Süt 1 Çay bardağı Şeker 1 Çay bardağı Sıvıyağ 1 Vanilya 1 Kabartma tozu Üzerinin Kreması için 3.5 Su bardağı Süt 1 Çay bardağı Şeker 3 Yemek kaşığı Un 1 Krem şanti ..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Çok Sevilen Muzlu Kek Tarifi 01:17

Çok Sevilen Muzlu Kek Tarifi

Malzemeler 3 adet yumurta 1.5 su bardağı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt Yarım çay bardağı yoğurt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un 3 adet muz Hazırlanışı 1.Karıştırma kabına yumurta v..

Muzlu Basit Magnolia Tarifi 09:59

Muzlu Basit Magnolia Tarifi

2 çorba kaşığı un ½ bardak şeker 600 ml süt 1 paket vanilin 2 yumurta sarısı 1 tepeleme çorba kaşığı tereyağı 1 paket bebe bisküvisi 3 adet muz 2 çorba kaşığı un, ½ bardak toz şekeri bir tencereye koyup orta- düşük a..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Muzlu Piramit Pasta Tarifi  Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tarifleri 05:21

Muzlu Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tari

MALZEMELER 2 paket pötibör büsküvi 1 paket kremşanti 150 ml süt 2 adet muz Yarım kahve fincanı tereyağı 50 gr. Fındık 2 yemek kaşığı pudra şekeri 100 gr. Çikolata YAPILIŞI Derin bir kaba büsküviler küçük kırılır. Baş..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı 01:20

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı

Sade ve çikolatalı muhteşem iki renkli hafif ve pratik sütlü tatlı tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Sütlü tatlı severlere yepyeni lezzetli ve şık sunumuyla gözlere hitap ederken, lezzeti ile damaklarınıza yer edecek nefi..

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi 01:57

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi

Çikolatalı Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 25 gram kakao (ufak paketlerden 1 paket) 3 yemek kaşığı ekmeğe sürülen çikolata (nutella – sar..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi 02:18

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi

Önemli Not: Kurabiye harcı malzemeleri katılırken 200 gram TEREYAĞ yerine yanlışlıkla 200 gram SIVI YAĞ yazılmıştır. Görüntüde de TEREYAĞ olduğu görülmektedir, lütfen tereyağ olarak düzeltelim bu hatamızı. Kurabiye tari..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Damla Çikolatalı Kurabiye Nasıl Yapılır 02:11

Damla Çikolatalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Kabarmayan damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden kurabiye tarifi sevenlere özel video hazırladık. Damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır merak edenler için tüm detayları bu vid..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Çikolatalı Tart Kek 02:35

Çikolatalı Tart Kek

Kaç Kişilik: 10-12 Hazırlama: 30dk Pişirme: 20dk Çikolatalı Tart Kek Malzemeler Keki için; 2 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1.5 -2 su bardağı kadar un 1 paket vanilya 1 paket kabar..