#İnfilak etti

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Öğretmenlerle Anıtkabir'i Ziyaret Etti 01:19

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Öğretmenlerle Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Öğretmenlerle Anıtkabir'i Ziyaret Etti Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenlerle Anıtkabir'i ziyaret etti...

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti 03:53

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti

Aşk Bizi Ziyan Etti şarkı sözleri ile Yarını görürüz bi şekil eminim. Öbür güne de Allah kerim. Dayan dayanabildiğin kadar. Olan dündü mesele bugün.. Yandın da, söndün de, sözünden döndün de, Seviştin de, savaştın kend..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti. 03:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de balıkçı teknesini ziyaret etti. Tekneyle denize açılan Erdoğan, telsizden balıkçılara seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ava çıkan balıkçı teknelerini ziyaret e..

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti 01:37

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti

Kazakistan'da bir erkek, kadın güzellik yarışmasında finale kaldı. Kazakistan'ın Almatı kentinde yaşayan İlay Dagilev adlı bir kişi, ülkesinde düzenlenen kadın güzellik yarışmasında finale kalınca erkek olduğunu itiraf ..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nato Genel Sektereti Stoltenberg'i Kabul Etti 00:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nato Genel Sektereti Stoltenberg'i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nato Genel Sektereti Stoltenberg'i Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sektereti Jens Stoltenberg'i kabul etti...

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti 01:34

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan savcı ve öğretmen eşinin, imam hatip öğrencisini darp etme anları güvenlik kameralarınca kaydedildi...

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti 01:50

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti A AA Musul Operasyonu’nun sürdüğü sırada DEAŞ tarafından bugün servis edilen görüntülerde Musul içinde devriye gezen DEAŞ militanları yer alıyor. DEAŞ'lı komutan ise ABD’yi..

Amerika Türkiyeye Karşı Yenildigini Kabul Etti Oradan Çekiliyor 02:51

Amerika Türkiyeye Karşı Yenildigini Kabul Etti Oradan Çekiliyor

Amerika Türkiyeye Karşı Yenildigini Kabul Etti Oradan Çekiliyor..

Abd Başkanı Darbeye 13 Cia Ajanının Yardım Ettiğini İtiraf Etti! 01:21

Abd Başkanı Darbeye 13 Cia Ajanının Yardım Ettiğini İtiraf Etti!

Abd Başkanı Darbeye 13 Cia Ajanının Yardım Ettiğini İtiraf Etti!..

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti 02:18

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak’ın 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kilis Valiliği ziyare..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Fidan’ı Kabul Etti 01:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Fidan’ı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Mabeyn Köşkünde kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nde gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi Kandil..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şâh-ı Nakşibend Hazretlerini Ziyaret Etti 02:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şâh-ı Nakşibend Hazretlerini Ziyaret Etti

Özbekistan'ın Buhara şehrine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Şâh-ı Nakşibend Seyyid Muhammed Bahauddin Hazretlerinin türbesini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Özbekistan Cumhurbaşkan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti 00:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Ha..

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti 02:57

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ''El Dorado Dünya Turnesi'' kapsamında İstanbul'da konser verdi. Konsere, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ezgi Mola ve Deniz Akkaya gibi çok sayıda Türk ..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret etti...

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti 00:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi kabul etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Seren Serengil - Demet Akalın Kerimcan Durmaz'ı Linç Etti 03:19

Seren Serengil - Demet Akalın Kerimcan Durmaz'ı Linç Etti

Seren Serengil ise Araları kötü. Kerimcan linç edilirken, Demet'te linç etti. Demet tribünlere oynamayı seviyor. Sevdiğin bir arkadaşın hatalıysa, onun hatasını söyler, karşında da durursun ama bir taraftan da onu korum..

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti 00:50

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.İzmir'de yarın gerçekleştirilecek Ege Ekonomik Forumu'na katılmak üzere kente gelen Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.Başbak..

Üzerinden Otomobil Geçen Çocuk Sapasağlam Kalkıp Yürümeye Devam Etti 00:36

Üzerinden Otomobil Geçen Çocuk Sapasağlam Kalkıp Yürümeye Devam Etti

Evlerinin bahçe kapısından koşarak dışarı çıkan küçük çocuk, hızla gelen otomobilin altında kaldı. Üzerinden otomobil geçen çocuk, hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıp yürümeye devam etti. Hindistan'dan çekilen bir vide..

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..