#1 komando

Komandolar Dualarla Uğurlandı 02:06

Komandolar Dualarla Uğurlandı

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı 301 kişilik 2 tabur komando havayoluyla Afrin'e uğurlandı...

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Komandolar Dualarla Suriye'ye Uğurlandı - YouTube 01:03

Komandolar Dualarla Suriye'ye Uğurlandı - YouTube

Elazığ jandarma komando tabur komutanlığında görevli komandolar, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için dualar eşliğinde Suriye'ye uğurlandı...

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor 00:55

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen 10 otobüs komando Hatay'a geldi.Türkiye'nin değişik bölgelerinden gönderilen komando birlikleri, Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçelerine ulaştı.Komandolar, ilgili bir..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Dag 2 Filmi 04:06

Dag 2 Filmi "AFFET" Sahnesi.

dag 2 filmi affet sahnesi izleyin türk askerinin egitimini ve aslanları görün..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terörle Mücadelenin Profesyonel Gücü 06:39

Terörle Mücadelenin Profesyonel Gücü

Türk ordusunun terörle mücadelede profesyonel kısmını oluşturan sözleşmeli erler, Isparta'daki Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi'nde 11 haftalık yoğun komando eğitiminden geçerek terör örgütlerinin korkulu..

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı 01:23

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle, dönemin 3'üncü Komando Tugay Komutanı Ahmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 110'u tutuklu 320 askerin yargılan..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Reyhanlı İlçesinde Askeri Hareketlilik 01:13

Reyhanlı İlçesinde Askeri Hareketlilik

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında Hatay'a gönderilen askeri araçlar ve komando birlikleri, Reyhanlı sınırına konuşlandırıldı...

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Sınıra Büyük Sevkiyat 02:09

Sınıra Büyük Sevkiyat

Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Kilis’te, Afrin bölgesinin karşısındaki hudut karakollarına fırtına obüs, kirpi, zırhlı kobra aracı ile komando birlikleri sevk edildi...

Jandarma'dan Besta Yiğitleri Klibi 01:06

Jandarma'dan Besta Yiğitleri Klibi

Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesaplarından, Şırnak Besta bölgesinde devam eden operasyonlarda görev alan Çakırsöğüt Komando Tugayına bağlı birliklerin görüntülerinin yer aldığı klip paylaşıldı...

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu 04:46

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından Foça Jandarma Komando Okulunda verilen ağır ve zorlu eğitimden görüntülerin yer aldığı bir klip paylaştı. Klibin, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un “Sahipsiz olan meml..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Tendürek Dağı'nda PKK'ya Yönelik Operasyon 00:32

Tendürek Dağı'nda PKK'ya Yönelik Operasyon

Ağrı'da Tendürek Dağı'nda jandarma özel harekat ve jandarma komando timlerinin terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonunda örgütün mağara, sığınak ve barınakları imha edildi...

Komandolar El-Bab'a Uğurlandı 01:46

Komandolar El-Bab'a Uğurlandı

Tokat'ın Niksar ilçesinde Şehit Jandarma Üstçavuş Ahmet Kurt Tabur Komutanlığında görev yapan 180 komando, Suriye'nin El-Bab kentine gitti...

Komandolar 'Dombra'yla Suriye'ye Uğurlandı 01:05

Komandolar 'Dombra'yla Suriye'ye Uğurlandı

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki 10. Komando Tugay Komutanlığına bağlı birlikler, görev değişimi için Suriye'ye uğurlandı...

Başbakan Yıldırım Kato Dağı'ndaki Askerlerle Konuştu 01:48

Başbakan Yıldırım Kato Dağı'ndaki Askerlerle Konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'taki Kato Dağı Beytüşşebap Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na giderek incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, askerleri ziyareti sırasında Başbakan Yıldırım ile telefonda görüştü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlerle bir araya geldi. Yıldırım telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da askerlere hitap etti...

Başbakan Yıldırım Komandoların Zorlu Eğitimini İzledi 06:06

Başbakan Yıldırım Komandoların Zorlu Eğitimini İzledi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaretinde komandoların zorlu eğitimini izledi...

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla askerlere seslendi 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla askerlere seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlerle bir araya geldi. Yıldırım telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da askerlere hitap etti...

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı 08:27

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni ..