#5 dakika kurabiyesi damla Çikolatalı tepside kurabiye tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı 04:16

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı Hindistan cevizi 1 çay bardağı damla çikolata 1 su bardağı buğday yada mısır nişastası 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 3 yemek kaşığı ..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 05:58

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Cikolatali catlak kurabiye 1 paket bitter cikolata(100gr) 1 yemek kasigi tereyagi(30gr) 1 tane yumurta 3 yemek kasigi seker 1 tane vanilya 1 cay kasigi kabartmatozu 1 su bardagi un Bulamak icinde pudra sekeri Hazirlanisi..

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi 07:53

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 400 gram yaklaşık iki buçuk su bardağı nişasta mısır ya da bu..

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi 04:38

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi

125 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı ya da margarin. 1 tane yumurta 4 yemek kaşığı şeker(70gr) 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu (silme) Yaklaşık 7-8 yemek kaşığı un (250 gr) Süslerken koymak için karamel ve ..

Çikolatalı Kurabiye Tarifi 02:11

Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr tereyağı (oda sıcaklığında(margarinde olabilir) 1 çay bardağı dolusu toz şeker 2 yumurta 4 yemek kaşığı nişasta unu 1 tane vanilya esansı (sıvı olan, olmayan normal vanilya da kullanabilir) 1 paket kaba..

Çikolatalı Fıstık Ezmeli Pişmeyen Kurabiye  Tarifi 05:04

Çikolatalı Fıstık Ezmeli Pişmeyen Kurabiye Tarifi

110 gram Tereyağı 1/2 bardak Süt 2,5 yemek kaşığı Kakao 1 bardak Şeker 1 bardak Fıstık Ezmesi Tuz 50 gram Bitter Çikolata 3 bardak Yulaf Ezmesi..

Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 03:53

Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 80gr ilk paket bitter çikolata 100gr. Tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı kakao 3 yumurta sarısı veya 2 yumurta sarısı+1 yumurta akı Yaklaşık 2 - 2 buçuk su bardağı un 1er paket kabartma tozu..

Tepside Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı 03:16

Tepside Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı

Tepside Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı..

Tepside Kolay Mercimek Köftesi Tarifi 07:05

Tepside Kolay Mercimek Köftesi Tarifi

Tepside Mercimek Köftesi İçin Malzemeler: 1 su bardağı kırmızı mercimek 2 adet patates 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı ince bulgur 1er silme tatlı kaşığı kimyon ve kırmızı toz biber tuz 1 limon su..

İçli Köfte Tarifi Tepside 06:48

İçli Köfte Tarifi Tepside

Kıbbe Siniye için Malzemeler: 1,5 kilo Kıyma 700 gram Bulgur 2 adet Soğan 50 gram Dolmalık Fıstık 1/2 bardak Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı Yenibahar 1 tatlı kaşığı Kimyon 1 tatlı kaşığı Kırmızıbiber Tuz, Karabiber Su..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Unsuz Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 02:30

Unsuz Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 4 adet küçük boy (ya da 2 adet büyük boy) olgun muz, 1 su bardağı fındık, 3/4 su bardağı damla çikolata...

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:58

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri bekleyenler için nefis görüntüsü ile çiçek şeklinde kakaolu ve sade parçacıklarıyla çiçek kurabiye tarifi videosu hazırladık. Çiçek kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tam ölçüleri ile adım..

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:32

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için 10 dakika da hazırlayabileceğiniz nefis bir dereotu kurabiye tarifi videosu hazırladık. Evde bulunan malzemeler ile kısa sürede lezzetli bir kurabiye tarifi yapabilirsiniz...

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:25

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis kokulu ve lezzetli bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık sizler için. Üstelik yapım süresi kısa ve malzeme sayısı oldukça azdır. Evde bulabileceğiniz malzemeler ile ..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:33

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir pastane usulü tarçınlı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan tarçınlı kurabiyemiz ağızda dağılan kıvamdadır...