#El açması ispanaklı gül böreği tarifi

Gül Tatlısı Tarifi  Gül Tatlısı Nasıl Yapılır  Bayram Tatlıları 06:00

Gül Tatlısı Tarifi Gül Tatlısı Nasıl Yapılır Bayram Tatlıları

Gül Tatlısı Tarifi | Gül Tatlısı Nasıl Yapılır - Bayram Tatlıları Tarifi Ramazan Bayramı'nda ikram edebileceğiniz pratik tatlı tarifi..

Gül Tatlısı Tarifi Gül Tatlısı Nasıl Yapılır  İrmikli Tatlı 04:14

Gül Tatlısı Tarifi Gül Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı

Gül Tatlısı Tarifi Gül Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Çıtır Çıtır El Açması Cevizli Büzme Baklava Tarifi 10:01

Çıtır Çıtır El Açması Cevizli Büzme Baklava Tarifi

Cevizli büzme baklava tarifi Tepsimin büyüklügü 40 cm. Malzemeler hamuru için gerekenler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çimdik tuz 2 yemek kasigi sirke yarım çay kaşığı karbonat bir ta..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi 05:37

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 2 yemek dolusu kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı sirke 1 silme tatlı kaşığı tuz yarım paket kabartma tozu yaklaşık 3 su bardağına yakın un (hepsini birde..

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi 08:31

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi

Baklava icin gerekli Malzemeler: Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 adet yumurta 1 cay kasigi tuz 2 yemek kasigi Siviyag 1 Su bardagi ilik su Alabildigi kadar un Ic malzemesi: Istege göre cekilmis Hindistancevizi Ayriyete..

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi  Açma  Kete Nasıl Yapılır 05:03

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 su bardagi ilik su 2 su bardagi ilik süt yarim cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tuz 1 paket yas maya Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 1,5 su bardagi un 3-4 yemek kasigi..

Kolay El Açması Makarna Tarifi 07:55

Kolay El Açması Makarna Tarifi

Temel Makarna Hamuru Malzemeler Hamur İçin; 250 gr un 50 gr durum buğdayı unu (semolina) 2 yumurta 2 yumurta sarısı 1 tutam tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirmek İçin; 1 lt su 1 tutam tuz 1-2 yemek kaşığı terey..

El Açması Kıymalı Bohça Börek Tarifi 11:42

El Açması Kıymalı Bohça Börek Tarifi

Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 su bardağı yogurt 1 su bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 5 buçuk su bardağı un Aralara sürm..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi 02:05

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet yufka 1 baş soğan 1 kg ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Karabiber Pul biber Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya sıvıyağ ve 1 adet so..

Ispanaklı Krep Tarifi 01:04

Ispanaklı Krep Tarifi

Ispanaklı Krep Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1,5 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1,5 su bardağı un Yarım paket kabatma tozu 1 tutam ıspanak Hazırlanışı; 1. Bir kapta yumurta, süt, tu..

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi 04:20

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi

Ispanaklı Beşamel Soslu Fırında Patates Püre için malzemeler: Püre için 5-6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağından az süt tuz, arzuya göre karabiber Ispanaklı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet ..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi 02:54

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi

Kahvaltılık tarifler içinde en çok sevilenlerinden olan gözleme tarifi için evde tapımı çok kolay ve pratik bir video hazırladık. Hazır yufkadan ıspanaklı gözleme tarifi yapımı videosu ile adım adım her aşamasını uygulay..

Ispanaklı Süt Dilimleri Tarifi 00:50

Ispanaklı Süt Dilimleri Tarifi

Ispanaklı Süt Dilimleri Tarifi..

Ispanaklı Kaygana Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:10

Ispanaklı Kaygana Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler için nefis bir seçim olabilecek ıspanaklı kaygana tarifi videosu hazırladık. Üstelik kaygana hazırlama süresi oldukça kısadır, hemen hazırlanabilir...

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi  Köfte Tarifleri 01:30

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi Köfte Tarifleri

Gelelim fırında köfte nasıl yapılır? 1.400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, yarım su bardağı haşlanmış doğranmış ıspanak, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı galeta unu, Tuz, karabiber, pulbiber güzelce yoğrulur. 2.Yağla..

Ispanaklı Kek Tarifi 03:57

Ispanaklı Kek Tarifi

Ispanaklı Kek İçin Malzemeler: ıspanak püresi için: 15 yaprak kadar koyu yeşil ıspanak (saplarını kullanmayın) 2 yemek kaşığı tozşeker 2-3 yemek kaşığı su el blenderı veya ufak hazneli mutfak robotu (daha iyi püre yapabi..

Ispanaklı Ekmek Tarifi 04:51

Ispanaklı Ekmek Tarifi

Hadi hep beraber harika bir ıspanaklı ekmek yapalım yumuşacık olsun.....

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi 06:11

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi

Fırında ıspanaklı yumurta için malzemeler: (4Kişilik) 3-4 adet orta boy patates 2 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. ayıklanıp iyice yıkanmış ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz, karabiber, kırmızı ..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Gözleme Tarifi (Ispanaklı) 01:30

Gözleme Tarifi (Ispanaklı)

İnce, ince açılan yufkaların arasında iç harcı ile ocakta hızlıca pişen lezzetli gözleme tarifimizi sizlerle paylaşmak istedik. Türk mutfağında sıklıkla yapılan, bilinen bir börek tarifidir. İç harcını arzunuza göre peyn..

Ispanaklı Pestolu Makarna Tarifi 05:01

Ispanaklı Pestolu Makarna Tarifi

Malzemeler: Barilla Integrale Tam Buğday Farfalle 300 gram Ispanak 1 bardak Rende Parmesan 1/2 bardak Ceviz 2 diş sarımsak 1 limon kabuğu rendesi 1 limon suyu 1 bardak cherry domates zeytinyağı..

Ispanaklı Yumurta Tarifi 03:44

Ispanaklı Yumurta Tarifi

Videolarimda kullandigim Su Bardagimin ölcüsü :250 ml Videolarimda kullandigim Cay Bardagimin ölcüsü :100 ml..