#Emeklilik fırsatı

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Red Film İzle 1:55:48

Red Film İzle

HIZLI VE EMEKLİ / RED TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Hızlı ve Emekli hd izle, CIA da uzun yıllar başarılı işlere imza atmış olan frank artık huzurlu bir emeklilik hayatı sürmek üzere kenara çekilmiştir. Güzel bir günün sabahında ken..

  • Tv Series tarafından
  • 7.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Savaşın ortasındaki tiyatro 00:57

Savaşın ortasındaki tiyatro

Ukrayna'da askerler ve siviller bölgedeki çatışmayı tiyatro sahnesine taşıyorlar. Farklı görüşteki insanlar böylece konu hakkında konuşma ve yaraları sarma fırsatı yakalıyor...

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar 00:42

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar

Doğada pek karşılaşmadığımız bir olay gerçekleşti. Çoban, sürüsünü yol üzerinde yürütürken bir anda isyan eden koyunlar tarafından saldırıya uğradı. Sanki yıllardır fırsat kolluyorlarmış da şimdi o fırsatı yakalamışlar g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emma Watson'lı The Circle'dan Yeni Fragman Geldi 02:26

Emma Watson'lı The Circle'dan Yeni Fragman Geldi

Emma Watson ve Tom Hanks'in başrollerini paylaştığı The Circle'dan yeni fragman geldi. Dünyanın en büyük teknoloji ve sosyal medya şirketi için çalışmaya başlayan Mae'yi oynayacak olan Watson önüne çıkan fırsatı değerlen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NEW GIRL 6.SEZON 16.BÖLÜM 2.FRAGMAN 00:15

NEW GIRL 6.SEZON 16.BÖLÜM 2.FRAGMAN

Kadın-erkek ilişkileri üzerine bir sit-kom. Sevgilisinden yeni ayrılan Jess, üç erkekle birlikte aynı eve taşınmak zorunda kalır. İnsan ilişkilerinde pek başarılı olamayan Jess, evde geçirdiği süre içerisinde hem kendini..

  Manchester United - Bournemouth (04.03.2017) Maç Özeti 05:20

Manchester United - Bournemouth (04.03.2017) Maç Özeti

Manchester United Evinde Fırsatı Kacırdı .Kacan Penaltı Herkesi Şok Etti.. Hd İzle..

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle 13:09

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle

Okudukları gazetede, uzaya gitme fırsatı olduğunu görünce, Tayfa büyük bir heyecana kapılır. Uzaya gitmek ve orada yaşayabilmek için kendilerini birçok teste tabi tutarlar. Fakat testler sonunda Tayfayı bir sürpriz bekle..

Lübbey Köyünde Bir Gece Gerçekler ve Paranormal Olaylar 56:49

Lübbey Köyünde Bir Gece Gerçekler ve Paranormal Olaylar

Son zamanlar çok fazla konuşulan Lübbey köyüne gittik. Orada bazı köy sakinlerle sohbet etme fırsatı bulduk bazılarına paranormal olaylarla ilgili sorular sorduğumuzda sessiz kalması bazılarının ise öyle birşey olmadığın..

  • ZULMA tarafından
  • 1.704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'nın HAYIR Kampanyası 01:12

PKK'nın HAYIR Kampanyası

PKK'lı yamyamlar neden Hayır dediklerini açık açık söylüyorlar. Birileri de EVET derseniz ülke bölünür diyor.. PKK'NIN HAYIR KAMPANYASI Bu referandum Kürdistan için bir fırsat, HAYIR çıkarsa DEVRİM yapabiliriz. Bu fırsa..

 Süper Baba 1.Bölüm 47:21

Süper Baba 1.Bölüm

Süper Baba'nın hiçbir yerde bulamayacağınız ve muhtemelen 1993'ten bu yana izleme fırsatı bulamadığımız 1.bölümün tamamı sizlerle...

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri 02:02

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri

Hayat Şarkısı 51. Bölüm Sahneleri; Maddi açıdan zor günler geçiren Cevher ailesi Nilay ile Atıf’ın düğün törenlerinde sıkıntılarından kısa bir süre için uzaklaşma fırsatı bulur. Melek’in sürpriz kararının ardı sıra gelen..

Örümceği Zobiye Çeviren Pepsis Arısı 06:50

Örümceği Zobiye Çeviren Pepsis Arısı

Örümceklerin Özellikle bir türünün baş düşmanı Pepsis arıları geçen yıl çekimini yaptığım bölgede daha çok sayıda avlanıyorlar.Çekiminde ve yakalamam da yardımcı olan arkadaşa M.A.'e teşekkürler.Şu anda çekimini yaptığım..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Proje 05:54

Muhteşem Proje

'Ana akım' sanatçılarla aynı fırsatlara sahip olmayan engelli bireyler, moda, medya ve sanat alanında geri planda kalıyor ve kendilerini tanıtma fırsatı bulamıyorlar. Zebedee fotoğrafik portre projesi de bu boşluğu doldu..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevinden Burcuya OLAY Yorum! Kırdı Geçirdi 08:24

Merve Sevinden Burcuya OLAY Yorum! Kırdı Geçirdi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 142. bölümünde Öykü Serter, Burcu Yakasız'a yorum yapması için Merve Sevin'e söz verince Merve, Burcu yerine Öykü Serter'in kombinine övgüler yağdırdı. Me..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Gezginin Kamerasından İran Sokak Lezzetleri 12:37

Türk Gezginin Kamerasından İran Sokak Lezzetleri

Nasir El Mülk Camii'ni arayan Servan Turan ve arkadaşları İran'ın sokak lezzetlerini tatma fırsatı bulmuş. İran sokaklarındaki yaşantıyı da görme fırsatını bizlere sunan Servan'ın macerası.....

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 40.Bölüm - Evren Ölecek Mi 03:41

Bodrum Masalı 40.Bölüm - Evren Ölecek Mi

Evren'in arkasından iş çevirdiğini öğrenen Bora, onunla yüzleşir ve silahını yüzüne doğrultur. Evren ile Gözde'nin kendisine ihanet ettiğini öğrenen Bora, Faryalı ile bir plan yapar. Bu plan sonucu Evren'i eline geçirir ..

  • ANKA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı - Evren Ölecek Mi 03:41

Bodrum Masalı - Evren Ölecek Mi

Evren'in arkasından iş çevirdiğini öğrenen Bora, onunla yüzleşir ve silahını yüzüne doğrultur. Evren ile Gözde'nin kendisine ihanet ettiğini öğrenen Bora, Faryalı ile bir plan yapar. Bu plan sonucu Evren'i eline geçirir ..

  • ANKA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Akademisyen ve Öğrencilerden CRI'ye Ziyaret 05:10

Türk Akademisyen ve Öğrencilerden CRI'ye Ziyaret

Türkiye'den akademisyen ve öğrenciler Çin Uluslararası Radyosu (CRI)'nu ziyaret etti. Çin'in başkenti Beijing'de yer alan Çin Uluslararası Radyosu binasındaki sergi salonunu gezen heyet, radyonun tarihi ve yayın politika..

Meryem 9. Bölüm Fragmanı 00:46

Meryem 9. Bölüm Fragmanı

Meryem 9. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Savaş ile yüzleşme fırsatı yakalıyor; gizli gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor!..

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı 08:09

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı

Fenerbahçe’de Luis Neto ve Vincent Janssen için imza töreni düzenlendi. Fenerbahçe, bu sezon kadrosuna kattığı Luis Neto ve Vincent Janssen Ülker Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Törene Asbaşkan Ozan Balaban da katıld..

Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi 03:45

Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi 03:27

Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.891 görüntüleme
  • 7 yıl önce