#Evde mum yapımı

Evde Bira Yapımı 07:54

Evde Bira Yapımı

Alkole zam geldikçe insanlar evde alkolü içki yapımına yöneliyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Hidrojen Yapımı 03:28

Evde Hidrojen Yapımı

Evde kolayca hidrojen nasıl yapılır onu izliyoruz efenim ...

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı 02:30

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı

** Merhaba bu videom da size evde concealer(gözaltı kapatıcısı) yaptım. Eğer göz altlarınıza uygun kapatıcı bulamıyorsanız ya da elinizde çok açık ve çok koyu kapatıcılarınız varsa bunları da karıştırarak yeni bir gözalt..

Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker (Tasma Kolye) Yapımı 09:33

Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker

Aynı zamanda son zamanlarda hemen heryerde gördüğünüz choker yani tasma kolyeleri evde para harcamadan kolayca nasıl yapabileceğinize dair de örnekler verdim. Ürünleri aldığım linkleri aşağıda bulabilirsiniz. Sizlere lin..

Evde Krem Allık Yapımı 02:42

Evde Krem Allık Yapımı

Evde kendi hazırlayacağmız bir allık yapımı.Saglıklı ve katkı maddesiz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.İyi seyirler:))..

  • Kadınca tarafından
  • 8.703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Gelin Çiçeği ve Çiçekli Gelin Tacı Yapımı Videosu 06:54

Evde Gelin Çiçeği ve Çiçekli Gelin Tacı Yapımı Videosu

Evde alacağınız malzemelerle çok şık bir renkli gelin tacı ve aynı renkli çiçeklerden gelin buketi yapımı nasıl yapılır,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Evde Röfle Yapımı 07:32

Evde Röfle Yapımı

Evde Röfle Yapımı En Güzel Güzellik Sırları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..

Evde Yapımı Kolay Olan Sokak Çatalı 05:14

Evde Yapımı Kolay Olan Sokak Çatalı

Sokak Çatalı Malzemeleri 125 gram tereyağı – eritilmiş 1 yemek kaşığı sirke 3 yemek kaşığı yoğurt 135 gram ayçiçek yağı 50 gr şeker 4,5 su bardağı un – 500 gr. 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı mahlep 1 tutam tuz Ü..

Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı 15:22

Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı

tursu tarifi Tursuya göre sirkeli suyu anlatiyorum. Kabin icine 8 su bardagi icme suyu koyun 3 su bardagi üzüm sirkesi,2 tatli kasigi seker atin, 2 tatli kasigi limon tuzu atin,5 yemek kasigi kalin tursuluk tuzuda koyun ..

Evde Ranch Sos Yapımı 05:05

Evde Ranch Sos Yapımı

4 çorba kaşığı mayonez 2 çorba kaşığı süzme yoğurt 1 tutam karabiber 1 tutam tuz 1 tutam soğan tozu 1 tutam sarımsak tozu 2 dal maydanoz 2 dal dereotu 1 ince taze soğan..

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç Yapımı 16:31

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç

Bu video Natura Keratin markasının katkılarıyla hazırlanmıştır.Videoda belirttiklerim kelimesi kelimesine kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçb..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Evde Pul Biber Yapımı 03:05

Evde Pul Biber Yapımı

1 kolye kuru acı kırmızı biber 1,5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 kolye kuru acı ve kırmızı biberi ipinden ayırıp mutfak doğrayıcısına koyun. Eğer ben pul biberimde tohum istemiyorum derseniz robota koymada..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Evde Ketçap Yapımı 08:55

Evde Ketçap Yapımı

2 adet kırmızı soğanı doğrayın ve 3 çorba kaşığı zeytinyağıyla 10 dakika çevirerek kavurun. İçine küp küp doğradığınız 1.5 kg. ufak boy salkım domates ekleyin. 1 iri diş sarmısak, 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber ve 1 t..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Evde Pratik Tavuk Tantuni Yapımı 01:20

Evde Pratik Tavuk Tantuni Yapımı

Tavuk Tantuni Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk göğsü su zeytin yağı pul biber karabiber kimyon tuz İçine koymak için; Soğan maydonoz sumak tuz domates Hazırlanışı; 1. Tencereye küp küp doğranmış tavuk göğsü..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Evde Şık Topuz Yapımı 01:59

Evde Şık Topuz Yapımı

Evde yapabileceğiniz çok şık bir saç topuzu yapım videosu.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.İyi seyirler dileriz:))..

  • Kadınca tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Nude Ruj Yapımı- Hindistan Cevizli 06:29

Evde Nude Ruj Yapımı- Hindistan Cevizli

Evde kimyasallar olmadan son derece doğal ve sağlıklı hindistan ceviz aromalı bir ruj yapmaya ne dersiniz.Bu ruj dudaklarınıza canlılık katacağı gibi aynı zamanda besleyip nemlendirecekte.Bizi izlediğiniz için teşekkürle..

  • Kadınca tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Likit Ruj Yapımı-Dıy (Çok Kolay ve Ekonomik) 02:04

Evde Likit Ruj Yapımı-Dıy (Çok Kolay ve Ekonomik)

Bugun evde kendi likit rujumuzu hazirliyoruz, hem de cok pratik, 2 dakikalik bir yontemle ;) Ben alisik olunmayan renkler tercih ettim ama siz ayni yontemle istediginiz renk ruju yaratabilirsiniz.. Keyifli seyirler, kana..

  • Kadınca tarafından
  • 2.927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Kolay Peeling Yapımı 02:16

Evde Kolay Peeling Yapımı

Peeling cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Ciltten kir, yağ ve ölü deri hücrelerinin atılmasını sağlar. Yüz maskeleri aynı zamanda cildi besler ve nemlendirir. Siyah nokta ve sivilce gibi cilt sorunlarınd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Kristal Yapımı - Kendin Yap - DIY Crystal 08:40

Evde Kristal Yapımı - Kendin Yap - DIY Crystal

Videomu beğendiyseniz, beğen butonuna basmayı; diğer videolarımdan da haberdar olmak için kanalıma abone olmayı unutmayın; soru ve yorumlarınızı bekliyorum:)) Teşekkürler....

  • Kadınca tarafından
  • 3.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Sirke ile Kaşar Peynir Yapımı 10:42

Evde Sirke ile Kaşar Peynir Yapımı

Evde Sirke ile Kaşar Peynir Yapımı..