#Fındıklı kurabiye tarifi kurabiye tarifleri

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Nefis Cevizli Fındıklı Kek Tarifi 05:21

Nefis Cevizli Fındıklı Kek Tarifi

Malzemeler: 190 gram Toz Şeker (1 su bardağı) 190 gram Luna Margarin (1 su bardağından 2 parmak az) 2 adet Yumurta 50 gram Un (1/3 bardak) 125 gram Ceviz 125 gram Fındık 3 yemek kaşığı Neskafe 1 yemek kaşığı Su 1 çay ka..

Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi 03:43

Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi

200 g bitter Çikolata, 150 g tereyağı, 4 yumurta, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1 yemek kaşığı şeker, 1 su bardağı ince çekilmiş Fındık, Kalıbı yağlamak için tereyağı, Üzeri için pudra şekeri...

Fındıklı Pasta Tarifi 11:50

Fındıklı Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 6 Tane yumurta (M büyüklüğünde) 1 Su bardağından iki parmak eksik şeker (150gr.) 1 Paket vanilya 3 Yemek kaşığı ilik su 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı kabartma tozu 200 gr. Fın..

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Fındıklı Pasta Tarifi 10:30

Fındıklı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekenler : 3 tane yumurta Bir cimdik tuz 2 yemek kaşığı su 1 paket vanilya 1 cay bardağı seker(100gr) 1 su bardağı fındık ya da badem tozu(100gr) 1 su bardağından bir parmak eksik un(1..

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 03:02

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Mini Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı un 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin 1 yemek kaşığı yoğurt 1 şeker kaşığı kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) 1 kahve fincanı pudra şekeri..

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye 01:13

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye

Malzemeler 250 gram tereyağ veya margarin (oda ısısında yumuşamış) 1 çay bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 yemek kaşığı kakao 3, 5 – 4 su bardağı un Üzerini bulamak için; Toz..

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 05:09

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı un 3/4 su bardağı toz şeker 1/3 su bardağı yoğurt 1/3 su bardağı sıvı yağ 200 gram tereyağı 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu İç harcı için: 4 adet kırmızı elma (rendelenmiş) ..

Susam Güzeli  Kurabiye Tarifleri 01:29

Susam Güzeli Kurabiye Tarifleri

Susam Güzeli Tarifi İçin Malzemeler 125 gram yumuşamış tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta Yarım çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 pak..

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri 01:35

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri

Hamur İçin; 150gr tereyağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta 1/2 su bardağı nişasta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 3,5 su bardağı un İç harç için; Antep fıstığı 1 yemek kaşığı pud..

Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

Divanhana & Suzan Kardeş - Fındıklı Bizim Yolumuz 03:26

Divanhana & Suzan Kardeş - Fındıklı Bizim Yolumuz

Divanhana & Suzan Kardeş - Fındıklı Bizim Yolumuz Dinle..

Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ 05:36

Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Yangın Olur Biz Yangına Gideriz Yangın olur biz yangına gideriz Düz ovada keklik gibi sekeriz Yokuşlarda şahin gibi uçarız Sandık sandıklar içinde çok şanımız var Hazreti Mevla'ya yalvarmamız var Beyoğlu'ndan kalktık s..

Kakaolu Fındıklı Top Kek Yapımı 02:01

Kakaolu Fındıklı Top Kek Yapımı

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı kırılmış fındık 2 yemek kaşığı kakao 1,5 su bardağı un 1 paket vanil..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri 04:05

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis lokumlu mini açma tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru ve içinde rengarenk kuş lokumları ile çay ve kahve yanında enfes bir lezzet. Lokumlu mini açma nasıl yapılır ve tam ölçü..