#Günlerde

Ece Erken Evlenmeden Çocuk Yapanlar Hakkında Neler Söyledi 01:53

Ece Erken Evlenmeden Çocuk Yapanlar Hakkında Neler Söyledi

Ece Erken, bir süre aşk yaşadığı Nazım Torbaoğlu’yla olan ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Mesafelere yenik düşen aşk hakkında Erken, son noktayı da önceki akşam koydu. Ünlü sunucu Ece Erken, İzmirli iş ada..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı 03:16

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı

Geçen günlerde babaannesini kaybeden ünlü şarkıcı Merve Özbey acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkıcı “Show must go on” yani sahne devam etmeli desturunu yerine getirdi ve dün akşam sahne aldı. Taksim’ de bir meka..

  • BETA tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Irak sınırına askeri sevkiyat 03:52

Irak sınırına askeri sevkiyat

Irak sınırına askeri sevkiyat TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK), PKK'ya karşı yürütülen operasyonlara destek ve sınır güvenliğinin artırılması için Türkiye-Irak sınırına son günlerde yoğun askeri sevkiyatın yapıyor. Mardin..

Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması 03:16

Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması

Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması MHP lideri Devlet Bahçeli son günlerde tartışılan başkanlık sistemine ilişkin net açıklamalarda bulundu...

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı 03:20

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son günlerde 'Kürt koridoru, Şii milisler, Türkmen milisleri, Kürt milisler' gibi sözlerin bir algı operasyonunun parçası olarak kullanıldığına ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı 01:52

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı

Başika'da Daeş Teröristi İşte Böyle Yakalandı Musul'da DEAŞ'a karşı operasyonlar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde DEAŞ'tan temizlenen Başika'da, peşmerge güçlerine teslim olan bir DEAŞ teröristinin yakalanma anı kameraya ya..

Kaşınan Ayılara Jungle Boogie Eşliğinde Eğlenceli Klip 02:16

Kaşınan Ayılara Jungle Boogie Eşliğinde Eğlenceli Klip

Son günlerde kısa kısa görüntüleri ile adından sıkça söz ettiren BBC'nin Planet Earth 2 belgeselinden eğlenceli bir video daha geldi. Yeni yayınlanan videoda kaşınan ayılar kayda alınarak 'Jungle Boogie' eşliğinde güzel ..

  • Cowboy tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Deaş Kaçarken Musul'daki Petrol Kuyularını Ateşe Veriyor 00:53

Deaş Kaçarken Musul'daki Petrol Kuyularını Ateşe Veriyor

Irak'ta petrol kuyuları yanıyor Terör örgütü DEAŞ, Musul operasyonunun başladığı günlerde petrol kuyularını ateşe verdi. O kuyulardaki yangın hala devam ediyor. Alevlerin yükseldiği El-Kayyara bölgesinde petrol kuyuların..

İnisınt Pipıl Ar Bin Kil For No Rizin 05:05

İnisınt Pipıl Ar Bin Kil For No Rizin

inisınt pipıl are bin kil for no rizin... birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hem kaynaştırıcı hem ingilizce geliştirici bir parça.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor 01:06

Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Brüksel'de Avrupalı yetkililer ile görüştü. Son günlerde Kıbrıs müzakereleri konusunda diplomasi trafiği hız kazandı. 9 Ocak'ta İsviçre'de ikili görüşmeler yenid..

Dünyanın En Karmaşık Rube Goldberg Makinesiyle Bir Yılbaşı Ağacını Aydınlatın! 04:44

Dünyanın En Karmaşık Rube Goldberg Makinesiyle Bir Yılbaşı Ağacını Ayd

Scandiweb isimli bir Letonya şirketi, geçtiğimiz günlerde büyük bir yılbaşı ağacını yakmak için 412 adımlı bir cihaz tasarlayıp dünyanın en büyük ve en karmaşık Rube Goldberg makinesini yaparak Guinness Dünya Rekoru'na l..

  • Cowboy tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahla Ağaç Kesmek! 01:35

Silahla Ağaç Kesmek!

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde, yılbaşı ağaçlarının yabancılar için önemi ayrı. Gel gelelim görüntülerdeki amcamız, yılbaşı ağacını 2 silah kullanarak seçiyor ve ağacı kendi usülunce kesiyor. İzliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksi Taksi Tam sürüm 15:48

Galaksi Taksi Tam sürüm

Galaksi Taksi Tam sürüm -Metin Akpınar-Zeki Alasya O günlerde 400.000 taşıt varken bugün 3milyona yakın taşıt var..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'de Matematik Öğretmeni Olmak! 00:42

Çin'de Matematik Öğretmeni Olmak!

Geçtiğimiz günlerde, Rusya'dan bir öğretmenin dersteki görüntüleri sanal alemi kasıp kavurmuştu. Güzel öğretmene yanıt gecikmedi ve Çin'de çekilen bu görüntüler ortaya çıktı. Çinli matematik öğretmenini izliyoruz. Çantas..

  • Cowboy tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Kötü Arkadaş Kategorisinde Oscar'a Aday Olabilecek 2016'nın En Kötü Arkadaşları 06:45

En Kötü Arkadaş Kategorisinde Oscar'a Aday Olabilecek 2016'nın En Kötü

2016'yı ardımızda bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde şimdiye kadar hep yılın en iyilerini gördük. Şimdi ise sıra en kötülerini izlemekte. 2016 yılında arkadaşları tarafından dumura uğratılan insanlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarih Öğretmeni Fidel Castro Sorusunu Bilemedi 00:58

Tarih Öğretmeni Fidel Castro Sorusunu Bilemedi

ATV'de yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programının son yayınlanan bölümünde tarih öğretmeni kadın Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve 1976'dan 2008'e kadar devlet başkanı olan Latin Amer..

  • PengoTV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce