#Hobi

Bisiklet Otobüsüyle Şehir Turuna Çıkmak 00:41

Bisiklet Otobüsüyle Şehir Turuna Çıkmak

Çevreci insanların önce hobi sonrada okullarda kullanılması tavsiye edilen bisikletli otobüsleri çıkardı. keyifli anların paylaşıldığı video sizlerle...

  • PengoTV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaslı Çocuk 01:59

Kaslı Çocuk

Şişelerin üzerinde mekik çekmek bir hobi onun için...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eğlenceli Çamur Sanatı : Seramik Vazo Yapımı 00:13

Eğlenceli Çamur Sanatı : Seramik Vazo Yapımı

Pottery Çamur Çalışması Eğlenceli hobi:-)(CERAMİK,SERAMİK,KERAMİK,SAKSI,TESTİ,KIRMIZI TOPRAK,KİL,ÇAMUR,ÇÖMLEK,GÜVEÇ VE TOPRAK MAMÜLLERİ HEYKELTRAŞ ÇAMURU)..

  • PengoTV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Delibal Film İzle 1:52:30

Delibal Film İzle

DELİBAL – (2015) 720P FULL HD İZLE Filmin Konusu Başrol oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Dram türdeki 25 Aralık 2015 gösterim tarihli Delibal..

  • Tv Series tarafından
  • 80.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı 00:47

Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı

Kerem Bürsin, Los Angeles’ta pazarlama okurken hayalinin Apple’da çalışmak olduğunu söyledi Los Angeles’ta pazarlama eğitimi alıp ardından oyunculuğa yönelen Kerem Bürsin, GQ dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Ünive..

  • ANKA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlar Oyuncak Değil  Rc Scanıa Tır 04:19

Bunlar Oyuncak Değil Rc Scanıa Tır

Piyasa fiyatı 5 bin TL civarı. Aracı aldığınızda kumanda ve bazı materyaller yanında verilmez ve araç monte edilmemiş parça halde gelir (demonte). Kumandanızı ve diğer materyalleri (kristal, servo, anemel boya, diğer ak..

Fotoğraf Nedir 03:49

Fotoğraf Nedir

Bir Japon ata sporu, biraz ışık ile imzanızı ekleyeceğiniz bir meslek, Kankaa beni de çeksene yaa diyeceğiniz bir hobi..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Dosta Güven Düşmana Korku Veren Yunan 01:06

Dosta Güven Düşmana Korku Veren Yunan

Wing-chun oldukça etkili bir spordur. Hangi branş olursa olsun, müsabakalara katılmış ve minderde ter dökmüş elbise sırtına yapışmış bir insan müsabık olmayan sadece hobi oalrak o sporu öğrenen insana göre bence her bakı..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Kızları Versus Fransız Kızları 03:34

Türk Kızları Versus Fransız Kızları

Ben Azamat. Rus vatandaşıyım. Birkaç yıldır hobi olarak hem Türkçe hem de Fransızca öğreniyorum ve seviyemi geliştirmek için İnternette Türklerle Fransızları bulmaya çalışıyorum..

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor 09:58

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Manisa’da hobi olarak başladığı arıcılığı geliştiren Murat Almışlar altından daha değerleri olan arı zehrini üretti. Gramı yurtdışına 700 lira, kilogramı ise 700 bin liraya satılan arı zehri özellikle Avrupa Birliği ülke..

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar 04:50

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 6 yıl önce hobi olarak evlerinin bahçesinde yetiştirmeye başladıkları 3 tavuğun sayısını 1250'ye çıkaran ziraat mühendisi Havva Girişken (48) ve kardeşi Zülfikar İşlek (47), 10 dönüm araziye k..

Boğaların efendisi 01:36

Boğaların efendisi

18 YAŞINDA GENCECİK BİR KIZ... HOBİ OLARAK BOĞA YETİŞTİRİYOR. AYNI ZAMANDA HEM OKUYOR, HEM DE BALE YAPIYOR... İŞTE ALEYNA'NIN İLGİNÇ HİKAYESİ.....

Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor 01:40

Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde serası bulunan Betül Denizli, kendi tüketimi için saksıda kıvırcık yetiştirmeye başladı. Ama hobi olarak başlattığı iş büyüdü. Şimdi yetiştirdiği kıvırcıkları zincir marketlere satıyor...

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Modifiye araç tutkunları buluştu 02:12

Modifiye araç tutkunları buluştu

Otomobilleri modifiye etmek oldukça pahalı bir hobi. Yine de bazıları için vazgeçilmez bir tutku. Modifiye araç kullanmayı bir yaşam biçimi haline getirenler İstanbul Çekmeköy’de buluştu. Yüzlerce araç görücüye çıktı...

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..