#Kaynak

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması 02:23

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 44 kişi hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı. CHP'li Sarıyer Belediyesi'nin FETÖ'den tutuklu danışmanlık şirketi s..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

Kanlarıyla Ödediler 1954 Türk Filmi İzle 1:55:26

Kanlarıyla Ödediler 1954 Türk Filmi İzle

Konusu: Yıl 1954. .Dönemin koşullarına göre varlıklı bir aile. Baba Kenan (Talat Artemel) ve 3 evlat. Oğullar Nazmi (Kenan Pars) Turgut (Eşref Kolçak) Eyüp Sultan'da benzin istasyonu işletiyorlar.İşlerine yakın olsun diy..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Çin ve Hong Kong Mc Donald's Mağazaları Satılacak 01:13

Çin ve Hong Kong Mc Donald's Mağazaları Satılacak

Routers Muhabiri Fred Katayama'nın Haberine göre Noelden önce Çindeki ve Hong Kongdaki 2400 restorantı The Carlyle Group , Citic Group gibi büyük firmalara satacağını bildirdi. Diğer Fast Food(KFC,Pizza Hut....) Firmala..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye Kadınları Halepte Hıristiyan Ortodoks bayramını kutlamak için dans ediyor 00:56

Suriye Kadınları Halepte Hıristiyan Ortodoks bayramını kutlamak için d

Bir grup Suriyeli Ortodoks Hıristiyan kadın Aziz Barbara Günü kutlamak için hükümetin düzenlediği Batı Halep'teki bir restorana toplandı. Kaynak:Reuters..

ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi 04:08

ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi

Eski NFL Oyuncu Joe McKnight Elinden,göğsünden ve Omuzun vurularak Öldürüldü. Cinayet Araştırması devam etmektedir. 10 yıl önce aynı yerde benzer bir olay daha yaşanmıştı. Kederli Ailesi konuyla ilgili yetkili mercile..

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü 03:52

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü

Oakland Kaliforniyada büyük bir yangın çıktı . Şu ana Kadar Yangının nasıl çıktığı ve kimler çıkarmış olabileceğini kimse bilmiyor.Yangının çok hızlı yayıldığını gelen bilgiler arasında. İtfaiye memurun yaptığı açıklama ..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Teksasta Olaylı Soygun 00:58

ABD Teksasta Olaylı Soygun

Abd Teksasta Ev Sahibine UPS kargodan geldiklerini söyleyip , ev sahibinin kapıyı açmasını sağladılar. sonra 4 silahlı soyguncu evi soyup kaçtılar. Houston Polis Departmanı bu 4 Kişiyi bulmak için çalışma başlattılar. Ka..

11 Yaşındaki Kız 'Güneş Işığına Allerjik' 07:08

11 Yaşındaki Kız 'Güneş Işığına Allerjik'

Savannah Fulkerson, güneşe maruz kaldığında cildinin yanmasına neden olan nadir bir genetik duruma sahip. Bazıları güneşe alerjik veya güneş ışığına alerjik olduğunu söyleyebilir. Kaynak : aBC News..

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Papa Francis ile Görüştü 01:28

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Papa Francis ile Görüştü

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry Cuma günü Papa Francis'i Vatikan'da ziyaret etti. (2 Aralık 2016) Kaynak: Associated Press..

Sami Yusuf - Salavatı Şerif 04:04

Sami Yusuf - Salavatı Şerif

Sami Yusuf - Salavatı Şerif SALAVAT-I ŞERİF - Bestekar Buhurizade Mustafa Itri Efendi Sami Yusuf Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şark..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Sahil Güvenlik,  Göçmenlerin Castro'dan Sonra Artacak 01:29

ABD Sahil Güvenlik, Göçmenlerin Castro'dan Sonra Artacak

ABD Sahil Güvenlik görevlileri, Fidel Castro'nun ölümünden sonra Küba'dan kaçan göçmenlerin artmasını beklediklerini açıkladı. 1 Aralık 2016 ) KAynak :AP..

Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı 01:23

Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı

Avrupa Polis Teşkilatı Europol, Suriye ve Irak'ta bozguna uğrayan Işid üyelerinin Avrupa'da terör eylemleri düzenleyebileceği uyarısında bulundu. Örgütün AB sınırları içerisinde saldırı için yeni taktikler geliştirdiği..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

KADINA VAHŞİCE ŞİDDET  : ABD, Philadelphia polis memuru arbede sırasında genç bayanı... 01:00

KADINA VAHŞİCE ŞİDDET : ABD, Philadelphia polis memuru arbede sırasın

ABD ,Philadelphia iki grup arasında bir kavga ayırmak için çalışan Polis Memuru , Kadına Yere Yatırıp Vahşice Şiddet Gösterdi. NBC göre, Philadelphia Polis videonun farkındaydı ve vaka soruşturma altında alındı. Kayna..

Sütü Kaynağından İçen Sevimli Kedi 00:58

Sütü Kaynağından İçen Sevimli Kedi

Vay beleşçi kedi vay!..Buldun yine beleşten bir süt kazanı Kedi sütü iç içe bembeyaz olmu..