#Kullanmayın talimatı

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır 01:29

Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır

Sucuk Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2 kg orta yağlı çift çekilmiş kıyma 140 g sucuk baharatı 2 yemek kaşığı tuz (baharatın içinde varsa kullanmayın) Hazırlanışı; 1. Tüm malzemeyi yoğurma kabına alarak hamur kıvamına g..

Patates Çorbası Tarifi 05:11

Patates Çorbası Tarifi

Patates Çorbası İçin Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet orta boy soğan 2 adet patates 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı un 2 yumurta sarısı 1 limon suyu 1 kase et veya tavuk suyu (yoksa kullanmayın) yeterince k..

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye Tarifi 06:21

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye Tarifi

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye için malzemeler: 125 gr. tereyağı 4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 limon kabuğu rendesi yarım limon suyu 2 yumurta 1 su bardağı mısır unu 1 su bardağı nişasta yarım paket kab..

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi 02:17

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi

Sebzeli Tavuk Güveç için malzemeler: Tercihen kişi sayısı kadar tavuk pirzola (4-5 adet) veya baget (ufak ise veya daha iştahlılar için 2şer baget hesaplayın :) 2 adet soğan 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı veya sıvıyağ ..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Vatanım Sensin 16. Bölüm Fragmanı (16 Şubat Perşembe) 01:08

Vatanım Sensin 16. Bölüm Fragmanı (16 Şubat Perşembe)

Vatanım Sensin 16. Bölüm Fragmanı (16 Şubat Perşembe) Cevdet, Yunan Başbakanı'nın talimatı ile öldürülmek üzere sürgüne gönderiliyor. Vasili'nin verdiği bilgi doğrultusunda öldürüleceğini öğrenen Cevdet için zor günler d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aranan Fetö Sanığı Antalya'da Yakalandı 00:36

Aranan Fetö Sanığı Antalya'da Yakalandı

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsü sırasında Ankara'da telsizle mavi ışıklı araçlara ateş edin talimatı verdiği belirtilen ve hakkında yakalama kararı bulunan sanık eski yarbay Antalya'da yakalandı..

İlk Buluşma-Kemal Bey 2500 Tl Kazanıyor 03:50

İlk Buluşma-Kemal Bey 2500 Tl Kazanıyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanan şaka programı Kemal Bey verdiğimiz son talimatı yerine getiremeyince bizden 2500 TL kazanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doçentlik Müjdesi 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doçentlik Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doktoradan doğrudan doçentliğe geçişe ilişkin, YÖK Başkanımıza bu talimatı verdik. Doçentliğin şartları buna göre yeniden düzenlenerek önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek. dedi...

Araç Durdururken Düşen Trafik Polisi 00:28

Araç Durdururken Düşen Trafik Polisi

Trafik çevirmelerinde Polis memurunun sizi yönlendirip aracı durdurmanızı ister. Videodaki sürücüye de Trafik polisi gerekli talimatı veriyor. Fakat duracağı yer kısıtlı alana sahip. Memur, aracın durmasını isterken geri..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vatandaşın Maske ile İmtihanı 00:14

Vatandaşın Maske ile İmtihanı

Türkiye'de alınan corona virüs önlemleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı talimatı ile ülke genelinde maske takmak zorunlu oldu. Maske takmak isteyen bir vatandaş ise oldukça zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çin Medyasına Ali Baba Sansürü 01:39

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü

Dünyanın en zengin iş adamları arasında bulunan Ali Baba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili Pekin'den yeni bir hamle geldi. Hükümet medyaya, soruşturma haberlerini sansürlemesi talimatı verdi..

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti 02:43

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP belediyelerinde yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret, yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır. Milletimize hayırlı olsun” dedi. 2021 yılı asgari ücreti de net 2...

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..