#Muzlu alman pastası tarifi meyveli kolay

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Damat Pastası Tarifi  Tatlı Tarifleri 05:30

Damat Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri daha doğrusu pasta tarifleri sevenler için nefis bir seçim olan damat pastası tarifi videosu. Islak keki ve üzerinde enfes muhallebisi ile damat pastası yapımı kolaydır ve yapım süresi de kısadır...

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

Borcam Pastası tarifi 01:32

Borcam Pastası tarifi

Malzemeler Kreması için 1 poşet muzlu puding 2. 5 su bardağı süt 1 poşet sade kremşanti Pandispanyası için : 4 yumurta 1 su bardağı şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1 vanilya 1 kabartma tozu 1. 5 su bardağı un Islatm..

Kremalı Milföy Pastası Tarifi 03:12

Kremalı Milföy Pastası Tarifi

Milföy Pastası İçin Gereken Malzemeler: Yaklaşık 8 adet mini pastacık için 6 kare milföy hamuru İstediğiniz bir pasta kreması..

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası) 01:43

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası)

Kahveli Parfe Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1,5 su bardağı soğuk süt 1,5 tatlı kaşığı granül kahve 2 paket krem şanti 1 çay bardağı damla çikolata 1 çay bardağı fındık 200 gram petibör bisküvi Üzeri için; Çikolata Ha..

Köy Pastası Tarifi 03:11

Köy Pastası Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta Aldığı kadar un 1 çay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı limon suyu..

Patates Pastası Tarifi 01:54

Patates Pastası Tarifi

alzemeler; 9 adet patates Yarım demet maydanoz 3-4 adet havuç Küçük boy 1 adet mor lahana Limon suyu Tuz Karabiber Pul biber..

Oreo'lu Dondurma Pastası Tarifi 05:20

Oreo'lu Dondurma Pastası Tarifi

30 adet Oreo 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 kilo Vanilyalı Dondurma..

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi 04:35

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi

Kivili İrmik kreması için: 2 su bardağı süt yarım su bardağı irmik yarım su bardağından biraz fazla tozşeker 3-4 adet olgunlaşmış tatlı kivi (hafif ekşimsi bir krema oluyor, seviyorsanız ne ala ama isterseniz bu adımı ge..

Renkli Patates Pastası Tarifi 01:49

Renkli Patates Pastası Tarifi

Patates salatasına renk ve farklı bir boyut :) katıyoruz. Bu şık patates pastasını hem görüntüsü hem tadıyla çok seveceksiniz. İçine giren malzemeleri damak tadınıza göre çeşitlendirebilir farklı şekillerde süsleyebilirs..

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:31

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen muzlu bisküvili top pasta tarifi videosu. Muzlu truff olarakta bilinen bu tatlı tarifi yapımı kolay olması ve nefis tadı ile oldukça tercih edilmek..

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta 09:32

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta

MUZLU RULO PASTA TARIFI MALZEMELER Ic kremasi icin gerekenler Yarim litre süt(2 su bardagi) 1 tane yumurta sarisi Yarim su bardagi seker 2 yk nisasta 2 yk un 1 paket vanilya 1 yk tereyagi Pandispanyasi icin gerekenler 5 ..

 Nutellalı Muzlu Krep Tarifi 07:28

Nutellalı Muzlu Krep Tarifi

Malzemeler: 4 Yumurta 8 yemek kaşığı Un 1 su bardağı Süt Nutellalı Muzlu Krep için: 1 yemek kaşığı Nutella 1/2 Muz Şeker Tuz Terayağı..

Tart Kek Tarifi  Muzlu Çikolatalı Pudingli Islak Yaş Pasta 05:42

Tart Kek Tarifi Muzlu Çikolatalı Pudingli Islak Yaş Pasta

Malzemeler: 1 su bardağı şeker 2 adet yumurta 100ml sıvı yağ 100ml süt 1.5 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabatma tozu Çikolatalı Muzlu Puding için: Yarım litre süt Yarım su bardağı şeker 1 yemek kaşığı nişasta 1 ..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Muzlu Dondurma Tarifi 00:58

Muzlu Dondurma Tarifi

Malzemeler 2 adet muz Üzeri için; Çikolata Fındık..

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi 06:33

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi

100 gram Şeker (8 yk) 200 ml Süt 60 gram Tereyağı - eritilmiş (3 yk) 165 gram Un (1 sb) 2 yumurta 1 paket Kakao (25 gram) 1 Muz 1 paket Kabartma Tozu 1 çay kaşığı ucuyla Tarçın 1 yk Damla Çikolata..

Çikolatalı Muzlu Parfe Tarifi 04:05

Çikolatalı Muzlu Parfe Tarifi

800 ml krema, 160 g sütlü veya bitter çikolata, 1 adet büyük boy Muz, 2 yemek kaşığı toz şeker, 10 adet petit beurre bisküvi, 1 su bardağı frambuaz...

Muzlu Pasta Tarifi 08:42

Muzlu Pasta Tarifi

Malzemeler : 1,5 Su bardağı Un 3 Yumurta 1 Çay bardağı Süt 1 Çay bardağı Şeker 1 Çay bardağı Sıvıyağ 1 Vanilya 1 Kabartma tozu Üzerinin Kreması için 3.5 Su bardağı Süt 1 Çay bardağı Şeker 3 Yemek kaşığı Un 1 Krem şanti ..