#Sebzeli çorba

Terbiyeli Tavuk Suyu Çorba Tarifi 04:51

Terbiyeli Tavuk Suyu Çorba Tarifi

1 Çay bardağı şehriye 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber Terbiyesi için 2 Yemek kaşığı yoğurt 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı un Yarım limon suyu Hazırlanışı Tencereye tavuk suyunu ve normal suyumuzu koyalım. Didikle..

Analı Kızlı Çorba Tarifi 13:52

Analı Kızlı Çorba Tarifi

Dış harcı için gerekenler : 3 su bardağı ince köftelik bulgur Bulguru ıslamak için 1 buçuk su bardağı ılık su 300 gr. çiğ köftelik et (kasabınıza söyleyin 3 kere makineden çeksin ve etinizde sinir yağ olmasın. Makine te..

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Tavuk Paça Çorba Tarifi 05:41

Tavuk Paça Çorba Tarifi

Tavuk paçası çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 200 300 gram kadar tavuk göğsü 5 su bardağı su 1 çay bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 tane yumurta 2 3 diş ezilmis sarmısak 1 tatlı kaşığı toz biber 1 yemek kaşığ..

Kilo Verdiren Çorba Tarifi 05:50

Kilo Verdiren Çorba Tarifi

Malzemeler: 2 adet Kabak 2 adet Soğan 2 adet Domates 2 yemek kaşığı Bulgur 2-3 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Zeytinyağı 1 demet Nane 1 demet Maydanoz 1 demet Dereotu Kuru Nane Kimyon Karabiber Kırmızı Pulbiber 2 bardak Su..

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu 00:53

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu

Keyfzade tarhana 2005 yılından bu yana bu sektörde kaliteli doğal ve hijyenik yöresel gerçek maraş tarhanasını özelliklerini aybetmeden üretme amacıyla kurulmuştur. Tamamen doğal ve özel üretim yapmaktadır. 12000 metre ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi 05:48

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi

Lebeniye Çorbası için malzemeler: (4-6 kişilik) Köftesi için: 250gr. kıyma 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı tuz ve karabiber serpmek için un (Bu malzemelerle yaptığınız köftelerin 4-6 kişi için yarısını kullanın gerisini d..

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi 03:10

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi

Şehriyeli yoğurt çorbası için malzemeler 3 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un Bir adet yumurta 2 litreye yakın Kaynar su Bir çay bardağı tel şehriye 1,5 su bardağı nohut (isteğe göre kullanmaya bilirsiniz) Üzeri için ..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır  Yoğurtlu Çorba 02:51

Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır Yoğurtlu Çorba

MALZEMELER 1 su bardağı un 1 su bardağı yoğurt 1 kahve fincanı mısırözü yağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı toz biber TARİFİ Sıvıyağ tencereye alınarak un kavrulur. Ocak k..

Domates Çorbası Tarifi - Domates Çorbası Nasıl Yapılır - Çorba Tarifleri 03:13

Domates Çorbası Tarifi - Domates Çorbası Nasıl Yapılır - Çorba Tarifle

MALZEMELER 3 Adet büyük boy domates 2 yemek kaşığı domates salçası 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 su bardağı Trakya tarhanası 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 100 gr. Kaşar peyniri TARİFİ Önce tarhanayı geniş bi..

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri 02:44

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızda bugün sebzeli bir yemek olan fırında sebzeli baget tarifi videosu hazırladık. Sebzeli tavuklu yemek sevenler için güzel bir seçim olabilir...

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi 12:13

Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi

Tarif Metni: 2 patates 3-4 dal taze sarımsak 1/3 brokoli 2 havuç 1 büyük dilim balkabağı 1 siyah havuç 2 iri pancar 10-15 dal kişniş 5 yumurta 7,5 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 2 boğum dil peyniri 1 çorba kaş..

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri 02:48

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri

Makarna tarifleri olmadan yaşayamam diyenlere :) sebzeli makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve hızlı bir yemek tarifi dir. Sebzeli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir tüm ayrıntıları göste..

Sebzeli Kuskus Pilavı 01:30

Sebzeli Kuskus Pilavı

Malzemeler 1 su bardağı kuskus 1 çay bardağı bezelye 1 adet soğan 1 adet küçük havuç 1 adet sulu domates 2 adet biber 2 su bardağı sıcak su 2 yemek kaşığı sıvı yağ Salça 1 yemek kaşığı margarin veya tereyağ 1 tatlı kaşığ..

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi 02:17

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi

Sebzeli Tavuk Güveç için malzemeler: Tercihen kişi sayısı kadar tavuk pirzola (4-5 adet) veya baget (ufak ise veya daha iştahlılar için 2şer baget hesaplayın :) 2 adet soğan 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı veya sıvıyağ ..

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Keki  Tuzlu Kek Tarifi 01:45

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Keki Tuzlu Kek Tarifi

Sebzeli Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt 1 adet kırmızı biber 1 adet yeşil biber 5 dal taze yeşil soğan Dereotu 1 su bardağı lor peynir 1.5 su bardağı un Yarım su bardağı..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Evim Lokanta 31.Bölüm- Sebzeli Kiş 05:24

Evim Lokanta 31.Bölüm- Sebzeli Kiş

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 31. Bölüm'de Sebzeli Kiş tarifi verdi! Sebzeli Kiş MALZEMELER 3,5 Su Bardağı Un 1 Çay Kaşığı Tuz 2 Adet Yumurta Sarısı Yarım Paketten Biraz Fazla Tereyağı İçi İçin: 3 Adet Kapya Bi..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi 04:40

(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi

Tavada Sebzeli Hamsi Buğulama İçin Malzemeler: 1 kilo ayıklanmış, tercihen ama şart değil kılçığı çıkarılmış hamsi 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet orta boy soğan 3-4 adet ufak boy patates 1 iri tutam maydanoz tercihe..

Etli Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi 05:35

Etli Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi

Etli Sebzeli bulgur pilavı İçin malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet büyükçe soğan 2 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet havuç 300-500 gr. Arası pişmiş kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 - 1,5 su bardağı haf..

Sebzeli Tava Böreği Tarifi 03:56

Sebzeli Tava Böreği Tarifi

Sebzeli Tava Böreği İçin Malzemeler: 2 adet pırasa 1 adet havuç 1er adet kırmızı ve yeşil biber ufak bir parça lahana tuz, kırmızı pul biber, karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı Ayrıca börek için 2 adet yumurta yarım barda..

Sebzeli  Köfte Tarifi 08:20

Sebzeli Köfte Tarifi

Sebzeli Soslu Dalyan Köfte Malzemeler; 500 gr yağlı kıyma 1 adet kuru soğan ( ince çekilmiş) 1 yumurta 1 çay bardağı galeta unu 1 tatlı kaşığı tuz,1 çay kaşığı kimyon,karabiber Diğer platformlarda da beni takip eder..

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi 13:26

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, b..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Firinda Sebzeli Çupra Tarifi 04:55

Firinda Sebzeli Çupra Tarifi

Firinda Sebzeli Çupra Tarifi izle..