#Susamlı fındıklı tarçınlı kurabiye tarifi

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:32

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için 10 dakika da hazırlayabileceğiniz nefis bir dereotu kurabiye tarifi videosu hazırladık. Evde bulunan malzemeler ile kısa sürede lezzetli bir kurabiye tarifi yapabilirsiniz...

Damla Sakızlı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:02

Damla Sakızlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir damla sakızlı kurabiye tarifi videosu çektik. Un kurabiyesi kıvamına benzer olan damla sakızlı kurabiye tarifimiz ağızda dağılan kıvamdadır ve nefis damla sakızı aroması belirgi..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:25

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis kokulu ve lezzetli bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık sizler için. Üstelik yapım süresi kısa ve malzeme sayısı oldukça azdır. Evde bulabileceğiniz malzemeler ile ..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 03:02

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Mini Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı un 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin 1 yemek kaşığı yoğurt 1 şeker kaşığı kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) 1 kahve fincanı pudra şekeri..

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye 01:13

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye

Malzemeler 250 gram tereyağ veya margarin (oda ısısında yumuşamış) 1 çay bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 yemek kaşığı kakao 3, 5 – 4 su bardağı un Üzerini bulamak için; Toz..

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 05:09

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı un 3/4 su bardağı toz şeker 1/3 su bardağı yoğurt 1/3 su bardağı sıvı yağ 200 gram tereyağı 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu İç harcı için: 4 adet kırmızı elma (rendelenmiş) ..

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 04:08

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiyenin içi için gerekli malzemeler - 10 adet kuru incir - 1 çay bardağı su - 1/2 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı cevizi içi - 1 tatlı kaşığı tarçın Kurabiyesi için gerekli malzemeler - 1 adet yumu..

Tarçınlı Rulo Tarifi 10:01

Tarçınlı Rulo Tarifi

Yarım kilo un 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 çay bardağı ılık süt 1 buçuk çay bardağı ılık su 3 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 tane yumurta 1 çay kaşığı tuz Hamu..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi 05:55

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare için malzemeler (bardak ölçüsü 250ml) 125gr. tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 2 yumurta (1 sarısı üzerine) yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağında 2 parmak eksik irmik (200ml) yaklaşı..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Nefis Cevizli Fındıklı Kek Tarifi 05:21

Nefis Cevizli Fındıklı Kek Tarifi

Malzemeler: 190 gram Toz Şeker (1 su bardağı) 190 gram Luna Margarin (1 su bardağından 2 parmak az) 2 adet Yumurta 50 gram Un (1/3 bardak) 125 gram Ceviz 125 gram Fındık 3 yemek kaşığı Neskafe 1 yemek kaşığı Su 1 çay ka..

Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi 03:43

Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi

200 g bitter Çikolata, 150 g tereyağı, 4 yumurta, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1 yemek kaşığı şeker, 1 su bardağı ince çekilmiş Fındık, Kalıbı yağlamak için tereyağı, Üzeri için pudra şekeri...

Fındıklı Pasta Tarifi 11:50

Fındıklı Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 6 Tane yumurta (M büyüklüğünde) 1 Su bardağından iki parmak eksik şeker (150gr.) 1 Paket vanilya 3 Yemek kaşığı ilik su 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı kabartma tozu 200 gr. Fın..

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Fındıklı Pasta Tarifi 10:30

Fındıklı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekenler : 3 tane yumurta Bir cimdik tuz 2 yemek kaşığı su 1 paket vanilya 1 cay bardağı seker(100gr) 1 su bardağı fındık ya da badem tozu(100gr) 1 su bardağından bir parmak eksik un(1..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:12

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir tarif ekledik. Bayılacaksınız tadına. Tahinli susamlı kek tarifi videosu ile siz de nefis kek tarifi yapabilirsiniz. Yumuşacık keki ve içindeki tahin tadı ve dışındaki susam lezzeti müke..

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Gevrek Susamlı Tuzlu Çubuk Tarifi 06:19

Gevrek Susamlı Tuzlu Çubuk Tarifi

Susamlı Tuzlu Çubuk için malzemeler: 125gr. tereyağı 4 yemek kaşığı zeytinyağı veya ayçiçek yağı 1 yumurta (akını üzeri için ayırın) 3 yemek kaşığı su 2 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 tat..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça 07:34

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça

Kek Kalıbında Tereyağlı Poğaça Tarifi 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurt..