#Tırtıl kurabiye tarifi

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 04:08

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiyenin içi için gerekli malzemeler - 10 adet kuru incir - 1 çay bardağı su - 1/2 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı cevizi içi - 1 tatlı kaşığı tarçın Kurabiyesi için gerekli malzemeler - 1 adet yumu..

Ejder Başlı Tırtıl 00:26

Ejder Başlı Tırtıl

Ejder başlı tırtılı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Tırtıl gündüz ve gece kelebeklerinin larvasıdır. Göğüs bölümlerinde üç çift bacakları vardır. Tırtıl büyüdüğünde kelebek olacağını gösteren hiçbir ipucu verme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brezilya'da Görüntülenen İlginç Tırtıl 00:27

Brezilya'da Görüntülenen İlginç Tırtıl

Doğada harika yaratıklar olduğunu bazen unutabiliyoruz. Brezilya'nın Sao Paulo kentinde görülen bu tırtıl türü görenleri bayağı etkilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tırtıl Sürüsünün Aklını Alan Adam 00:32

Tırtıl Sürüsünün Aklını Alan Adam

Görüntüde evinin kapısına çöreklenmiş tırtıl sürüsünü gören adam çocuğuyla birlikte tırtıllara bağırarak korkutuyolar..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kertenkelenin Tırtıl Avı 00:34

Kertenkelenin Tırtıl Avı

Güney Afrika'da bulunan Marakele Milli Parkında safari yapan bir turistin kamerasına yansıyan görüntülerde, bir ağaç üzerinde bulunan tırtıl ve böceği avlayan mavi başlı ağaç kertenkelesini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kelebek Olmayı Bekleyen İki Başlı Tırtıl 00:32

Kelebek Olmayı Bekleyen İki Başlı Tırtıl

İspanya'da bulunan bir hayvan ilk başta merak uyandırmış, iki kafası var. Sonrasında bunun kelebek olmayı bekleyen tırtıl olduğu anlaşılmış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timelapse Görüntüleri İle Tırtıl'ın Kelebeğe Dönüşme Anı! 02:42

Timelapse Görüntüleri İle Tırtıl'ın Kelebeğe Dönüşme Anı!

FrontYardVideo ekibi, bir tırtılın metamorfoz geçirerek kral kelebeğe dönüşmesini timelapse yaptı. Yaklaşık 2 hafta süren çekimlerde, beslenmesinden kral kelebeğe dönüşmesi süresindeki bütün olayları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Magazin Bağımlısı Yitik Popçu Berksan Tırtıl 00:14

Magazin Bağımlısı Yitik Popçu Berksan Tırtıl

Magazin Bağımlısı Yitik Popçu Berksan Tırtıl İzle..

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikenli Tırtıl 09:31

Dikenli Tırtıl

Bu tip tırtıllara dikkat edin. Uzmanları incelesin ama benim kanaatim Birezilyada görülen canlının türünden.Ciddi şüpheliyim.Tek bir bitkide yaşıyor.Dışarıdan bakınca bitki ile uyumlu sanki toz altında gibi görünüyor.Asl..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jelibona Benzeyen Sevimli Tırtıl 00:18

Jelibona Benzeyen Sevimli Tırtıl

Singapur'da yaşayan doğa sevdalısı bir adam tarafından görüntülenen bilimsel adı Olona Limacodidae olan ve jelibona benzeyen sevimli tırtılın görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sivas’ta tırtıl istilası, vatandaşlar tedirgin 04:04

Sivas’ta tırtıl istilası, vatandaşlar tedirgin

Sivas'ın Zara ilçesinde orman bölgesini işgal eden tırtıllar, bölgede yaşayan halkın yaşamını olumsuz etkiliyor...

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi 02:29

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi

Hanımlar bugün sizler için margarinsiz kolay ve lezzetli bir elmalı kurabiye tarifi hazırladık. Yumuşacık kurabiye hamurunun içinde elmalı tarçınlı ceviz harikasını bilmeyenimiz çok nadirdir. Çay saatlerin, gün masaların..

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi 02:18

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi

Önemli Not: Kurabiye harcı malzemeleri katılırken 200 gram TEREYAĞ yerine yanlışlıkla 200 gram SIVI YAĞ yazılmıştır. Görüntüde de TEREYAĞ olduğu görülmektedir, lütfen tereyağ olarak düzeltelim bu hatamızı. Kurabiye tari..

 Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 04:45

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Agizda dagilan kiyir kiyir damlacikolatali Kurabiye tarifi Malzemeler 250 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi seker 1 cay bardagi esmer seker(ama isterseniz sekerin hepsini esmer yada beyazda kullabilirsiniz...

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Elmas Kurabiye Tarifi 06:20

Elmas Kurabiye Tarifi

Elmas kurabiye tarifi 1 paket (250gr)yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta Yarım su bardağı pudra şekeri 2 tatlı kaşığı vanilya(1 paket) 1 buçuk tatlı kaşığı kabartma tozu (yarım paket) yaklaşık 2 su bardağı un..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..