#Washington

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması 03:28

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması

ABD'den, Türk korumalara yönelik 'yakalama kararı' açıklamasıABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçiliği önündeki kavgayla ilgili olarak 12 T..

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret 01:33

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret

ABD Büyükelçisi Bass'ın görüşme talebine hükümetten ret Washington ile Ankara arasında yaşanan vize gerilimi sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın görüşme teklifini reddetti. ABD'n..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor 02:23

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisinde, her biri yüzlerce yıllık 47 el yazması Ku..

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor 07:32

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor Atlantic Council Ortadoğu uzmanı Nabeel Khoury dördüncü gününe giren Musul operasyonunu NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe'ye değerlendirdi. Musul operasyonu ve ..

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi 01:09

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisi, ziyaretçi akınına uğradı...

Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı 01:10

Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Amerika Birleşik Devletleri'nde başkan seçilen Donald Trump'a, nükleer anlaşmayla ilgili sert cevap verdi. Ocak ayında göreve başlayacak olan Trump, seçim kampanyası boyunca, İran ile Ba..

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma 00:25

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma

İran Hava Yolları (İran Air) Boeing'le 16.6 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı. 1979 Devrimi sonrası Washington'la diplomatik ilişkilerin kesilmesinden bu yana İran ilk kez Amerikalı firmadan uçak alıyor. 80 yolcu uçağı..

ABD'nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına Moskova'dan yanıt geldi 01:05

ABD'nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına Moskova'dan yanıt ge

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) başkanlık seçimlerine siber saldırı iddiaları kapsamında 35 Rus diplomatın ülkeyi terk etmesini istemesine Rusya'dan cevap gecikmedi. Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Washin..

Ariana Castelli - Love is Love 03:28

Ariana Castelli - Love is Love

The music video for Love Is Love features former NFL player Erik Coleman and his wife Sabrina, as well as Grammy-nominated artist Sky Washington...

Ölümcül Beyin Tümöründe Ömrü Uzatan Yöntem 01:12

Ölümcül Beyin Tümöründe Ömrü Uzatan Yöntem

Zürih Üniversite Hastanesi bir süredir ölümcül beyin tümörü hastalarına uyguladığı yeni tedavi yönteminin sonuçlarını Washington’da düzenlenen kanser konferansında açıkladı. Yöntemin ölümcül hastaların ömrünü bir kaç ay ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor 03:01

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Moskova ile Washington arasındaki ilişkilerin düşük bir noktada olduğunu ve ciddi bir güvensizlik olduğunu belirtti...

Ermeni Diasporasına Türk Engeli 01:23

Ermeni Diasporasına Türk Engeli

Tarihi gerçekleri çarpıtıp Türklerin barış söylemlerine kin ve nefretle cevap veren Ermeni diasporası, bir kez daha Türklerle karşı karşıya geldi. 24 Nisan'da ABD'nin başkenti Washington'da Ermeni diasporasının düzenledi..

Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni 01:11

Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni

Washington Üniversitesi öğrencileri Thomas ve Navid, sağır ve dilsizleri günlük hayatta çok daha rahat ettirecek bir buluşa imza attılar. İşte bu iki genç mucidin yaptığı o muhteşem icat!..

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi 00:41

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi

ABD'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı Emre Çelik, Washington'da katıldığı bir toplantı çıkışında AA muhabirinin kendisine PYD ile ilgili soru sorması üzerine telaşlanarak hızla uzakla..

Helikopterle Beton Dökmek 00:59

Helikopterle Beton Dökmek

Amerika'nın Washington eyaletinde yapılan bir inşaatta helikopter ile beton dökümü yapıldı. İnşaat işçisi tarafından kaydedilen görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shakira, Yeni Albüm Öncesi Sokakta Mini Konser Verdi 03:28

Shakira, Yeni Albüm Öncesi Sokakta Mini Konser Verdi

26 Mayıs'ta çıkaracağı yeni albümü 'El Dorado' öncesi New York’ta sokağa çıkan ünlü şarkıcı Shakira konser verdi. Washington Meydan Parkı'nda sevenleriyle buluşan Shakira, Chantaje şarkısının akustik versiyonunu söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyzbol Maçının Boks Maçına Dönüşmesi 00:49

Beyzbol Maçının Boks Maçına Dönüşmesi

Washington Nationals'da forma giyen Bryce Harper ile San Francisco Giants oyuncusu Hunter Strickland arasında çıkan kavga, günün en çok konuşulan konusu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yok 02:41

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yo

ABD'nin saygın gazetelerinden Washington Post, ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin son dönemde Rakka ve Musul'da en ... raqqa , 'ABD Rakka'da fosfor bombası kullanıyor' ABD Fosfor bombası kullanıyor, Suri..

ABD'de Terör Destekçilerine Yapılan Müdahaleyle İlgili 2 Türk Gözaltına Alındı 03:48

ABD'de Terör Destekçilerine Yapılan Müdahaleyle İlgili 2 Türk Gözaltın

Washington'daki Türk Büyükelçiliği konutunun önünde cumhurbaşkanlığı korumalarının, terör destekçilerine müdahalesinde yaşanan olaylarla ilgili olarak ABD'de yaşayan iki Türk vatandaşı gözaltına alındı...

ABD'de 2 Türk Tutuklandı 01:20

ABD'de 2 Türk Tutuklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korumaları ve destekçilerinin Washington’daki Büyükelçilik Konutu önünde protestoculara müdahalesiyle ilgili soruşturma kapsamında iki kişi tutuklandı...

Büyükelçilik Konutu Önündeki Kavgada 14 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 05:31

Büyükelçilik Konutu Önündeki Kavgada 14 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

Washington emniyeti, ABD ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik eden 12 güvenlik görevlisi ve iki Kanada vatandaşı hakkında yakalama kararı çıkarttı..

Sarhoş Kadın Sürücünün Direğe Çarpıp Kaçması 00:21

Sarhoş Kadın Sürücünün Direğe Çarpıp Kaçması

ABD’nin başkenti Washington’da sarhoş kadın sürücünün otomobiliyle direğe çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi 00:48

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi

Fetullahçı terör örgütüne bağlı READ Vakfının halihazırda Tenneessee eyaletindeki okullarına 3 okul ekleme talebi reddedildi. Örgüt İlk, orta ve lise okulları açmak için Tennessee'de bulunan dokuz üyeli Shelby İlçesi Eği..