#Çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi 05:43

Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi

Frambuazlı çikolatalı mozaik katlı pasta için: Mozaik taban için: 1/3 su bardağı tozşeker 50 gr tereyağ Yarım su bardağına yakın ceviz içi 2 yemek kaşığı kakao 1/2 su bardağı süt (125 ml) Yaklaşık 1 buçuk paket petitbö..

Çikolatalı Dondurma Pasta Tarifi 04:01

Çikolatalı Dondurma Pasta Tarifi

Malzemeler: 950 ml Oreo'lu Dondurma 1 paket Bisküvi 2 yemek kaşığı Tereyağı 100 gram Krema 100 gram Bitter Çikolata..

Çikolatalı Mini Pasta Tarifi 08:33

Çikolatalı Mini Pasta Tarifi

Malzemeler: Kek için: 1/2 bardak Un 4 yemek kaşığı Şeker 5 yemek kaşığı Kakao 1/2 çay kaşığı Karbonat 1/3 bardak Sıvıyağ 1/3 bardak Krema 1 çay kaşığı Limon suyu 1 adet Yumurta 1-2 damla Vanilya Özütü 2 yemek kaşığı Kah..

Gerçek Çiçekli Beyaz Çikolatalı Pasta Tarifi 12:53

Gerçek Çiçekli Beyaz Çikolatalı Pasta Tarifi

Malzemeler: 2 adet Pandispanya 100 gram Beyaz Çikolata 1 paket Krema..

Çikolatalı Vişneli Pasta Tarifi 10:26

Çikolatalı Vişneli Pasta Tarifi

Kek için: 1 su bardağı Süt 1 yemek kaşığı Limon Suyu 400 gram Şeker 250 gram Un 160 ml Sıvıyağ 1 su bardağı Su 1 çay kaşığı Kahve 100 gram Kakao 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 1 çay kaşığı Karbonat 1/2 çay kaşığı Kabartma To..

Çikolatalı Pasta Kreması Tarifi Krema Nasıl Yapılır 01:53

Çikolatalı Pasta Kreması Tarifi Krema Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı süt 2 yemek kaşığı mısır nişastası 80gr bitter çikolata 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya Yarım su bardağı şeker 1 adet yumurta..

Çikolatalı Pasta Tarifi 02:13

Çikolatalı Pasta Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 25 gr kakao 1,5 su bardağı unu 2 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket krem şanti 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolat..

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Kolay Yaş Pasta Tartkek & Çikolata Kaplı Topkek Tarifi 05:47

Kolay Yaş Pasta Tartkek & Çikolata Kaplı Topkek Tarifi

Kolay Yaş Pasta / Tartkek Tarifi ve Topkek için Malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağı tozşeker 1 portakal kabuğu rendesi yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı süt 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı doluca kakao 1 paket kaba..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi 07:53

Meyveli Yaş Pasta Tarifi

Meyveli Yaş Pasta İçin Malzemeler: Sünger Pandispanya İçin: 4 yumurta 1 çimdik tuz 1 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı ılık su 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 portakal veya limon rendesi 1 paket kabartma tozu arzuya göre 1 p..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Mandalina Pelteli Kakaolu Nefis Bir Yaş Pasta Tarifi 08:27

Mandalina Pelteli Kakaolu Nefis Bir Yaş Pasta Tarifi

Mandalina Pelteli Kakakolu Pratik Yaşpasta için malzemeler: Keki için: 3 yumurta 2/3 su bardağı tozşeker 2 mandalina kabuğu rendesi çeyrek bardak sıvıyağ yarım su bardağı süt 1 buçuk su bardağı un 3 yemek kaşığı kakao ya..

Limonlu Pratik Yaş Pasta Tarifi 10:08

Limonlu Pratik Yaş Pasta Tarifi

Limonlu Yaşpasta İçin Malzemeler: Pandispanyası İçin: 4 yumurta (oda ısısında) 1 su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 3 yemek kaşığı su 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı un yarım paket kabartma tozu 1 limon kabuğunun i..

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi 06:07

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi

malzemeler 4 su bardağı süt 1 paket krema( Eğer krema kullanmak istemiyorsanız süt oranını 5 su bardağı yapabilirsiniz) 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi nisasta 1 yemek kaşı..

Yaş Pasta Tarifi 15:56

Yaş Pasta Tarifi

Yaş Pasta Tarifi ..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:02

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Çikolatalı Pasta için Malzemeler tarifi 6 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıcak su 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vani..

Narlı Lorlu Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 12:51

Narlı Lorlu Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Saniye Annenin narlı ve norlu yaş pasta tarifi sizlerle..Güncel yemek tarifi videolarımız dan haberdar olmak için lütfen abone olunuz. Bizi takip ederseniz seviniriz :)..

Cocostar Pasta Tarifi  Pasta Tarifleri 04:23

Cocostar Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Hindistan cevizi ile yapılan cocostar pasta tarifi videosu hazıladık sizler için. Peki cocostar pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir diye merak ediyorsanız buyrun, tüm cevaplar bu video da bulunmaktadır..

Bisküvili Pasta Tarifi  İki Renkli Pasta Yapımı 03:15

Bisküvili Pasta Tarifi İki Renkli Pasta Yapımı

Bugün sizler için Bisküvili pasta tarifi hazırladık. İzleyin ve iki renkten oluşan bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı anlatımı ile öğrenin. :)..

Mozaik Pasta Tarifi Kolay Üçgen Mozaik Pasta Nasıl Yapılır 03:39

Mozaik Pasta Tarifi Kolay Üçgen Mozaik Pasta Nasıl Yapılır

Mozaik Pasta Tarifi Kolay Üçgen Mozaik Pasta Nasıl Yapılır..

En Kolay Pasta Tarifi  Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl Yapılır 06:19

En Kolay Pasta Tarifi Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl

En kolay pasta tarifi için malzemeler 2 paket krema 1 paket kremşanti (eğer çok katı bir kıvam istiyorsanız iki paket kullanın) Bir paket mascarpone (250 gr veya labne peyniri kullanabilirsiniz) Yarım çay bardağı toz şek..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..