#Çok farklı ispanaklı simit köfte ve pilav tarifi

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Kolay Hamsili Pilav Tarifi 03:03

Kolay Hamsili Pilav Tarifi

Hamsili Pilavı hiç böyle yediniz mi? Baharatlı, salçalı nefis bir pilav hamsiyle buluşunca harika bir tat çıktı ortaya. Üstelik klasik hamsili pilavdan yapması oldukça kolay.. Malzemeler: yarım kilo kılçığı ayıklanmış h..

Tavuklu Pilav Tarifi 03:44

Tavuklu Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 adet Bütün Tavuk 1 bardak Basmati Pirinci 1,5 bardak tavuk Suyu 1 limon Taze Kekik..

Bademli Pilav Tarifi 03:50

Bademli Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı Basmati Pirinci 1/2 bardak Badem 2 yemek kaşığı Tereyağı 1,5 bardak Tavuk Suyu..

Fırında Tavuk Çevirme ve Kestaneli Pilav Tarifi 06:34

Fırında Tavuk Çevirme ve Kestaneli Pilav Tarifi

Malzemeleri: 1 adet Tavuk Kekik Kırmızı Biber 2 bardak Basmati Pirinç 200 gram Kestane 3 su bardağı Su 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Dolmalık Fıstık 2 yemek kaşığı Kuş üzümü Karabiber ..

Safranlı Pilav Tarifi 03:40

Safranlı Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı Pirinç 1,5 bardak Tavuk Suyu 1 çay kaşığı Safran 1 su bardağı Kuru Kayısı 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1/4 bardak Dolmalık Fıstık 1/4 bardak Fındık 1 limon kabuğu Rendesi 1 yemek kaşığı Tereyağı Tu..

Renkli Pilav Tarifi 02:09

Renkli Pilav Tarifi

Malzemeler; 2 su bardağı pirinç 3 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 3 su bardağı sıcak su 1 küp knorr tavuk suyu bulyon Yarım demet dereotu 2 adet havuç..

Enginarlı Pilav Tarifi 04:43

Enginarlı Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 bardak Pirinç 2 bardak Su 6-7 dal Taze Soğan 1/4 bardak Dereotu 1 yemek kaşığı Tereyağı 4 adet temizlenmiş Enginar Zeytinyağı Tuz, karabiber..

Duvaklı Pilav Tarifi 01:58

Duvaklı Pilav Tarifi

Malzemeler 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 250 gram dana kıyma 1/2 çay bardağı soyulmuş iç badem 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı yenibahar 1 tutam maydanoz (doğranmı..

Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü 07:37

Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü

Akşam yemeğine 2 saat kala ne yapsam diye düşünüyorsanız sizinle aynı durumda olduğum bir gün tatlısından yemeğine ve pilavına kadar hazırladığım pratik menümü izleyin...

Tane Tane Pilav Tarifi 03:12

Tane Tane Pilav Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı sade yağ 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz 3 su bardağı su veya et suyu Hazırlanışı İki su bardağı pirinci yarım saat kadar, kaynar olmayan (ılık/sıcak) suya koyup nişas..

En Hızlı Domatesli Pilav Tarifi 03:20

En Hızlı Domatesli Pilav Tarifi

1 su bardağı baldo pirinç 1 su bardağı kaynar su 7 çorba kaşığı domates püresi 1 küp et suyu 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı baldo pirinci sıcak sudan geçirip kabaca yıkayın. Böylece fazla nişasta..

Nurselle Evin Tadı - Domatesli Pilav Tarifi 03:19

Nurselle Evin Tadı - Domatesli Pilav Tarifi

Domatesli Pilav Malzemeleri 1.5 su bardağı pirinç 1.5 kg domates 2 dal yeşil soğan Bir tutam dereotu Bir tutam kuzu kulağı Bir tutam maydanoz Bir tutam roka 2 diş sarımsak Zeytinyağı Karabiber Tuz..

  • ANKA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Kibar - Farklı Farklı 03:22

Burak Kibar - Farklı Farklı

Burak Kibar Farklı Farklı Müzik Dinle..

Afişte farklı, yaşamda farklı! 01:41

Afişte farklı, yaşamda farklı!

BROŞÜRLERDE HAYVAN DOSTU SİTE İMAJI ÇİZDİLER AMA SONRASINDA CAN DOSTLARI EVDE BESLEMEYE YASAK GETİRDİLER. İDDİANIN ADRESİ BAŞKENT ANKARA'DA 1800 KONUTLUK DEV BİR SİTE...

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır 02:03

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır

Herkesin bildiği sokaklarda gevrek simit satıcılarından alınan acele gidilen okul ve iş yollarında ellere alınıp ısıra ısıra gidilen o simidin tadını kimse unutamaz. Çıtır çıtır, bol susamı ağızda dağılan lezzetli bu sim..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi 02:05

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet yufka 1 baş soğan 1 kg ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Karabiber Pul biber Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya sıvıyağ ve 1 adet so..

Ispanaklı Krep Tarifi 01:04

Ispanaklı Krep Tarifi

Ispanaklı Krep Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1,5 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1,5 su bardağı un Yarım paket kabatma tozu 1 tutam ıspanak Hazırlanışı; 1. Bir kapta yumurta, süt, tu..

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi 04:20

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi

Ispanaklı Beşamel Soslu Fırında Patates Püre için malzemeler: Püre için 5-6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağından az süt tuz, arzuya göre karabiber Ispanaklı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet ..

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:30

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler bu nefis pamuk gibi simit tarifi videosuna bayılacaklar. Yapımı da oldukça basit olan yumuşacık simiti evde kolayca yapabilirsiniz. Pamuk simit nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir..