#Çok sevilen muzlu kek tarifi

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi  Dolgulu Kek Nasıl Yapılır 10:01

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi Dolgulu Kek Nasıl Yapılır

2 Renkli Kek dolgulu kek için Malzemeler 5 -6 yumurta (küçükse yumurta 6 tane kullanınız) 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2,5 yada 3 su bardağı un 1 kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşı..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Kolay Çilekli Kek Tarifi  Meyveli Kek Nasıl Yapılır 02:21

Kolay Çilekli Kek Tarifi Meyveli Kek Nasıl Yapılır

Çilekli Kek Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 100 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı 1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerine: 8-10 ..

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi 08:58

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi

MALZEMELER 4 tane yumurta oda sicakliginda olsun 1 bucuk su bardagi şeker 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 tane vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un(herkeste ayni olmayabilir kek kivaminda olsun.un..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır 05:33

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardadağı sıvıyağı 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çorba kaşığı kakao 1,5 su bardağı un Çikolata Ganajı için 1 su bardağı krema 200 gr bit..

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır 04:35

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 paket vanilin 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un + 2 yemek kaşığı Fırın tepsisini yağlamak iç..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Nakaratı Çok Sevilen Şarkılar 10:26

Nakaratı Çok Sevilen Şarkılar

Kesinlikle izlenmesi gereken SCORP albümleri ! :)..

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek ) 04:24

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek )

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek ) Abla öğrenciyiz fırınımız yok diyen kardeşlerim için. :)..

  • Kadınca tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır 05:44

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapı

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:31

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen muzlu bisküvili top pasta tarifi videosu. Muzlu truff olarakta bilinen bu tatlı tarifi yapımı kolay olması ve nefis tadı ile oldukça tercih edilmek..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta 09:32

Pasta Tarifi Muzlu Rulo Pasta

MUZLU RULO PASTA TARIFI MALZEMELER Ic kremasi icin gerekenler Yarim litre süt(2 su bardagi) 1 tane yumurta sarisi Yarim su bardagi seker 2 yk nisasta 2 yk un 1 paket vanilya 1 yk tereyagi Pandispanyasi icin gerekenler 5 ..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

 Nutellalı Muzlu Krep Tarifi 07:28

Nutellalı Muzlu Krep Tarifi

Malzemeler: 4 Yumurta 8 yemek kaşığı Un 1 su bardağı Süt Nutellalı Muzlu Krep için: 1 yemek kaşığı Nutella 1/2 Muz Şeker Tuz Terayağı..

Muzlu Piramit Pasta Tarifi  Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tarifleri 05:21

Muzlu Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tari

MALZEMELER 2 paket pötibör büsküvi 1 paket kremşanti 150 ml süt 2 adet muz Yarım kahve fincanı tereyağı 50 gr. Fındık 2 yemek kaşığı pudra şekeri 100 gr. Çikolata YAPILIŞI Derin bir kaba büsküviler küçük kırılır. Baş..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Muzlu Basit Magnolia Tarifi 09:59

Muzlu Basit Magnolia Tarifi

2 çorba kaşığı un ½ bardak şeker 600 ml süt 1 paket vanilin 2 yumurta sarısı 1 tepeleme çorba kaşığı tereyağı 1 paket bebe bisküvisi 3 adet muz 2 çorba kaşığı un, ½ bardak toz şekeri bir tencereye koyup orta- düşük a..

Muzlu Dondurma Tarifi 00:58

Muzlu Dondurma Tarifi

Malzemeler 2 adet muz Üzeri için; Çikolata Fındık..

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi 06:33

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi

100 gram Şeker (8 yk) 200 ml Süt 60 gram Tereyağı - eritilmiş (3 yk) 165 gram Un (1 sb) 2 yumurta 1 paket Kakao (25 gram) 1 Muz 1 paket Kabartma Tozu 1 çay kaşığı ucuyla Tarçın 1 yk Damla Çikolata..