#İki renkli baton kek tarifi kek tarifleri

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri 03:30

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri

Hem kek tarifleri hem de tatlı tarifleri kategorisine giren nefis bir elmalı rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı oldukça da basit olan rulo pastamız kısa sürede hazırlanabilmektedir ve keki yumuşacık..

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patates Salatası Tarifi  Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Salatası Tarifi 08:26

Patates Salatası Tarifi Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Sal

6 adet küçük patates ½ su bardağı su 2 çorba kaşığı sirke 15 çorba kaşığı7 bir çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sade hardal 2 çorba kaşığı tane hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz tatlı biber 1 tatlı kaşığ..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi  Dolgulu Kek Nasıl Yapılır 10:01

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi Dolgulu Kek Nasıl Yapılır

2 Renkli Kek dolgulu kek için Malzemeler 5 -6 yumurta (küçükse yumurta 6 tane kullanınız) 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2,5 yada 3 su bardağı un 1 kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşı..

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Bardak Kek Tarifi  90 Saniyede Kek Yapımı 01:36

Bardak Kek Tarifi 90 Saniyede Kek Yapımı

Bardak Kek için malzemeler; 2 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı kakao yarım çay kaşığı kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 yemek kaşığı sıvı yağ 4 yemek kaşığı süt 1 tatlı kaşığı nutella / sarelle vs. Hazırla..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Kolay Çilekli Kek Tarifi  Meyveli Kek Nasıl Yapılır 02:21

Kolay Çilekli Kek Tarifi Meyveli Kek Nasıl Yapılır

Çilekli Kek Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 100 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı 1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerine: 8-10 ..

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi 08:58

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi

MALZEMELER 4 tane yumurta oda sicakliginda olsun 1 bucuk su bardagi şeker 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 tane vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un(herkeste ayni olmayabilir kek kivaminda olsun.un..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır 05:33

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardadağı sıvıyağı 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çorba kaşığı kakao 1,5 su bardağı un Çikolata Ganajı için 1 su bardağı krema 200 gr bit..

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır 04:35

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 paket vanilin 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un + 2 yemek kaşığı Fırın tepsisini yağlamak iç..

Aslı Afşaroğlu İki Renkli Bayram Elbisesi Nasıl Dikilir 06:07

Aslı Afşaroğlu İki Renkli Bayram Elbisesi Nasıl Dikilir

Bugün sizinle iki renkli bayramlarda giyebileceğiniz çok kolay dikimi olan bir elbise dikimi paylaşıyorum ❤️Umarım keyifle izlersiniz. Beğen butonuna tıklamayı unutmayın..

Lezzetli Yemek Tarifleri Video | En İyi Yiyecek ve Kek Güzel Lezzetli ( Tasty Recipes Video | Best Food and Cake Proper Tasty ) 07:54

Lezzetli Yemek Tarifleri Video | En İyi Yiyecek ve Kek Güzel Lezzetli

Lezzetli Yemek Tarifleri Video | En İyi Yiyecek ve Kek Güzel Lezzetli ( Tasty Recipes Video | Best Food and Cake Proper Tasty ) İzlediğiniz için teşekkürler, en lezzetli yemek tarifleri toplayacağım ve sizin için daha ..

  • Kadınca tarafından
  • 3.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri 01:39

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri

Malzemeler; 2 yumurta 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağından biraz fazla şeker 3 yemek kaşığı kakao 50 gr bitter çikolata 1 vanilya 1 kabartma tozu Aldığı kadar un(2 su bardağı kadar) Damla çikol..

Patatesli Kek Tarifleri 01:30

Patatesli Kek Tarifleri

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet soğan 3 adet patates Küçük bir kase beyaz peynir Yarım demet maydanoz 2 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket ..

Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

Fırında Bulgurlu Renkli Biber Dolması Tarifi 04:36

Fırında Bulgurlu Renkli Biber Dolması Tarifi

Malzemeler: Yaklaşık 12-14 adet renkli dolmalık biberler içi için: 1 büyük boy soğan 300gr. kadar orta yağlı kıyma yarım su bardağı pilavlık bulgur yarım demet maydanoz, iri tutam dereotu ve taze nane (kuru da olur nane..

Üç Renkli Börek Tarifi 02:51

Üç Renkli Börek Tarifi

Malzemeler: 4 yufka yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı su 1 yumurta susam çörekotu iç harçlar için: 1 bağ doğranmış tuzla karıştırıp hafif beklemiş pazı veya iki bağ kadar ıspanak yarım kase peyaz peynir veya kaş..

Renkli Pilav Tarifi 02:09

Renkli Pilav Tarifi

Malzemeler; 2 su bardağı pirinç 3 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 3 su bardağı sıcak su 1 küp knorr tavuk suyu bulyon Yarım demet dereotu 2 adet havuç..

Renkli Patates Pastası Tarifi 01:49

Renkli Patates Pastası Tarifi

Patates salatasına renk ve farklı bir boyut :) katıyoruz. Bu şık patates pastasını hem görüntüsü hem tadıyla çok seveceksiniz. İçine giren malzemeleri damak tadınıza göre çeşitlendirebilir farklı şekillerde süsleyebilirs..

Kereviz Salatası Renkli Tarifi 01:44

Kereviz Salatası Renkli Tarifi

Malzemeler: 1 orta boy kereviz 4-5 yemek kaşığı katıca yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez tuz, zeytinyağı 1 ufak kırmızı pancar süslemek için iri ceviz parçaları..

Renkli Sayfalarda - Saçı Besleyen Maske Tarifi! 03:49

Renkli Sayfalarda - Saçı Besleyen Maske Tarifi!

15 mart çarşamba günü yayınlanan bölümde programa güzellik uzmanı Suna Dumankaya misafir oldu ve izleyenlere birbirinden özel güzellik reçetelerini açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek ) 04:24

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek )

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek ) Abla öğrenciyiz fırınımız yok diyen kardeşlerim için. :)..

  • Kadınca tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce