#Damla Çikolatalı kurabiye tarifi kurabiye tarifleri

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı 04:16

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı Hindistan cevizi 1 çay bardağı damla çikolata 1 su bardağı buğday yada mısır nişastası 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 3 yemek kaşığı ..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 05:58

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Cikolatali catlak kurabiye 1 paket bitter cikolata(100gr) 1 yemek kasigi tereyagi(30gr) 1 tane yumurta 3 yemek kasigi seker 1 tane vanilya 1 cay kasigi kabartmatozu 1 su bardagi un Bulamak icinde pudra sekeri Hazirlanisi..

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi 07:53

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 400 gram yaklaşık iki buçuk su bardağı nişasta mısır ya da bu..

Çikolatalı Kurabiye Tarifi 02:11

Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr tereyağı (oda sıcaklığında(margarinde olabilir) 1 çay bardağı dolusu toz şeker 2 yumurta 4 yemek kaşığı nişasta unu 1 tane vanilya esansı (sıvı olan, olmayan normal vanilya da kullanabilir) 1 paket kaba..

Çikolatalı Fıstık Ezmeli Pişmeyen Kurabiye  Tarifi 05:04

Çikolatalı Fıstık Ezmeli Pişmeyen Kurabiye Tarifi

110 gram Tereyağı 1/2 bardak Süt 2,5 yemek kaşığı Kakao 1 bardak Şeker 1 bardak Fıstık Ezmesi Tuz 50 gram Bitter Çikolata 3 bardak Yulaf Ezmesi..

Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 03:53

Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 80gr ilk paket bitter çikolata 100gr. Tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı kakao 3 yumurta sarısı veya 2 yumurta sarısı+1 yumurta akı Yaklaşık 2 - 2 buçuk su bardağı un 1er paket kabartma tozu..

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi 04:38

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi

125 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı ya da margarin. 1 tane yumurta 4 yemek kaşığı şeker(70gr) 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu (silme) Yaklaşık 7-8 yemek kaşığı un (250 gr) Süslerken koymak için karamel ve ..

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:23

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için yöresel bir lezzet olan İzmir Bombası Kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Kıyır kıyır kurabiye içinde nutella ile tam bir lezzet bombası olan izmir bombası kurabiyesi mutlaka denenmesi ..

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:39

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir üzümlü portakallı şam kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Çocukluğumuzun pastane kurabiyesi olarak hatırladığımız şam kurabiyesinin tadına bakınca o günler canlanıveriyor göz..

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..

Unsuz Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 02:30

Unsuz Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 4 adet küçük boy (ya da 2 adet büyük boy) olgun muz, 1 su bardağı fındık, 3/4 su bardağı damla çikolata...

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri 01:39

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri

Malzemeler; 2 yumurta 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağından biraz fazla şeker 3 yemek kaşığı kakao 50 gr bitter çikolata 1 vanilya 1 kabartma tozu Aldığı kadar un(2 su bardağı kadar) Damla çikol..

2 Malzemeli Bonbon  Çikolatalı Tatlı Tarifleri 03:28

2 Malzemeli Bonbon Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Malzemeleri: Artan kalan Kek 2 adet Muz Çikolata..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Damla Çikolatalı Poğaça 01:02

Damla Çikolatalı Poğaça

1 paket yaş maya 5 yemek kaşığı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 50 gr tereyağı 2 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak) 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket vanilya 5 su bardağı un 1 su bardağı damla çikolata Hazırlan..

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip) 04:42

ORHAN ÖLMEZ - Damla Damla (Videoklip)

ORHAN ÖLMEZ _ DAMLA DAMLA Damla damla aksam sana Doldurumusun kalbini benimle Yoksa sende taşıyamazda Dökermisin beni yerlere Yağmur olsam yağsam sana Islatırmısın kendini benimle Yoksa sende dayanamazda Kaçarmısın en ..

Aynur Aydın - Damla Damla 03:44

Aynur Aydın - Damla Damla

Aynur Aydın'ın, Seyhan Müzik Prodüksiyon etiketiyle yayınlanan Emanet Beden albümünde yer alan Damla Damla isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz: Ahmet Kurtis Müzik: Bertan Asllani Düzenleme: Erhan Bayrak Yön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Damla Müslüm Gürses 04:52

Damla Damla Müslüm Gürses

Damla Damla Müslüm Gürses Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kibariye - Damla Damla 04:51

Kibariye - Damla Damla

Kibariye - Damla Damla Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elsen Pro x Mahmut PLY - Damla Damla (Remix - 2019) 04:14

Elsen Pro x Mahmut PLY - Damla Damla (Remix - 2019)

Elsen Pro x Mahmut PLY - Damla Damla (Remix - 2019) Dinle..

Gizem Erdinç - Damla Damla - Amatör 05:08

Gizem Erdinç - Damla Damla - Amatör

Gizem Erdinç Damla Damla Amatör Müzik Dinle..