#Muzlu magnolia tadında dondurma pastası

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası 01:24

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası

Kağıt Helva Pastası Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr sade tahin helvası 1/2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı kakao Kağıt helva Hazırlanışı; 1. Uygun bir tavaya küçük küpler haline getirdiğimi..

Alman Pastası Tarifi 04:59

Alman Pastası Tarifi

Alman Pastası İçin Malzemeler: 1 er çay bardağı su ve süt (ılıntan biraz sıcak ısıtın) 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı tozşeker 1 yumurta yaklaşık 3 buçuk su bardağı un (azar azar ekleyin, hafif ele yapışan yumuşak b..

Çilek Kokusu 8. Bölüm  Aslı Ve Pastası 02:31

Çilek Kokusu 8. Bölüm Aslı Ve Pastası

Çilek Kokusu 8. Bölüm - Aslı Ve Pastası İzle..

  • En Yeniler tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğum Günü Pastası Böyle Ateşli Olunca Yanar ! Ummadık Gaz Kaçağımı Yoksa 00:10

Doğum Günü Pastası Böyle Ateşli Olunca Yanar ! Ummadık Gaz Kaçağımı Yo

Doğum günü kutlanan kaza şaka gibi doğum günü kutlaması herkesi yaktı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sürpriz Sonlu Yeni Yıl Pastası 01:14

Sürpriz Sonlu Yeni Yıl Pastası

Bir yeni yıl pastasına mutlu bir son hazırlanmış. Tadına bakmak ister miydiniz? Ben pastanın sağ tarafı hariç isterdim...

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
5 Dakika Pastası Bisküvili Kolay Pasta Tarifi 00:56

5 Dakika Pastası Bisküvili Kolay Pasta Tarifi

Malzemeler; 2 paket petibör bisküvi 2 su bardağı soğuk süt 2 paket krem santi 1 çay bardağı damla çikolata Üzeri için; 1 paket çikolata sosu 2 buçuk su bardağı süt..

Köy Pastası Tarifi 03:11

Köy Pastası Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta Aldığı kadar un 1 çay kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı limon suyu..

Patates Pastası Tarifi 01:54

Patates Pastası Tarifi

alzemeler; 9 adet patates Yarım demet maydanoz 3-4 adet havuç Küçük boy 1 adet mor lahana Limon suyu Tuz Karabiber Pul biber..

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi 04:35

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi

Kivili İrmik kreması için: 2 su bardağı süt yarım su bardağı irmik yarım su bardağından biraz fazla tozşeker 3-4 adet olgunlaşmış tatlı kivi (hafif ekşimsi bir krema oluyor, seviyorsanız ne ala ama isterseniz bu adımı ge..

Padişah Yastığı Pastası 02:35

Padişah Yastığı Pastası

Keki için; 4 adet yumurta Yarım su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1.5 su bardağı un 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu Şerbeti için; 2 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su Kreması için; 1 paket krem şa..

Alman Pastası Tarifi 08:36

Alman Pastası Tarifi

Kullandigim su bardagi ölcüsü 250 ml oluyor 3 tane oda isisinda yumurta 1 bucuk su bardagi toz seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi yogurt 1 tane kabartmatozu 1 tane vanilya 1 tane limon kabugunun rendesi 3 su bardagi..

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası) 01:43

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası)

Kahveli Parfe Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1,5 su bardağı soğuk süt 1,5 tatlı kaşığı granül kahve 2 paket krem şanti 1 çay bardağı damla çikolata 1 çay bardağı fındık 200 gram petibör bisküvi Üzeri için; Çikolata Ha..

Narlı Bisküvi Pastası  Biscuit Cake with Pomegranate 05:09

Narlı Bisküvi Pastası Biscuit Cake with Pomegranate

MALZEMELER 1 Litre Nar suyu 3 Yemek kaşığı Buğday nişastası 1 Yemek kaşığı Esmer un 1 Litre Süt Yarım Nar 1 Su bardağı Şeker 4 Yemek kaşığı Buğday nişastası Yarım paket Bisküvi..

Portakallı Bisküvi Pastası 03:26

Portakallı Bisküvi Pastası

MALZEMELER 1 Kilo Portakal 1 Paket Petit beurre bisküvi 2 Yemek kaşığı Buğday nişastası 2 Yemek kaşığı Mısır Nişastası 3 Yemek kaşığı Şeker 1.5 Su bardağı Portakal suyu 2.5 u bardağı Su..

Döner Görünümlü Doğum Günün Pastası 00:59

Döner Görünümlü Doğum Günün Pastası

Türk yemekleri ile arası çok iyi olan yabancı gence arkadaşları doğum gününde çok değişik bir sürpriz yapıp döner şeklinde pasta yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 423 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Renkli Patates Pastası Tarifi 01:49

Renkli Patates Pastası Tarifi

Patates salatasına renk ve farklı bir boyut :) katıyoruz. Bu şık patates pastasını hem görüntüsü hem tadıyla çok seveceksiniz. İçine giren malzemeleri damak tadınıza göre çeşitlendirebilir farklı şekillerde süsleyebilirs..

Caillou - Caillou Ve Doğum Günü Pastası 24:32

Caillou - Caillou Ve Doğum Günü Pastası

Muhteşem bir hayal gücüne sahip 4 yaşındaki sevimli Caillou ile tanışın! Caillou, tüm dünyadaki izleyicilerin bağ kurabileceği, çocuk olmanın tüm güzelliklerini deneyimlemektedir; okulun ilk günü, evcil hayvan bakımı, ye..

  • ÇocukTV tarafından
  • 263 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Müstakbel Kayınvalisinden İrem Dericiye Horozlu Doğum Günü Pastası 05:58

Müstakbel Kayınvalisinden İrem Dericiye Horozlu Doğum Günü Pastası

Son günlerde başarıları kadar özel yaşantısından da bahsedilen İrem Derici 30.yaşına Şahin ailesinin evinde girdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürpriz Doğum Günü Pastası 00:20

Sürpriz Doğum Günü Pastası

Görüntü annelerin doğum günün kutlamak isteyen aile bir pasta alıyor.Pasta hiç uygun değil ama anne çok sevmiş hayretle izliyoruz.Çocukta var neyse yabancı kafası işte..

  • JET TV tarafından
  • 1.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Pastası  Taner Sins Türk Filmi İzle 2:55:06

Türkiye Pastası Taner Sins Türk Filmi İzle

Amerikan Pastasının Türkiye'ye uyarlanmış hali . Tamamen türk yapımı olan film gençlik komedi filmidir. Filmde Bir çok ünlü oyuncu oynamakta...

  • PengoTV tarafından
  • 8.891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mide Bulandıran Doğum Günü Pastası 00:13

Mide Bulandıran Doğum Günü Pastası

Kız arkadaşına sürpriz bir doğum günü partisi düzenleyen eleman , bu hareketi karşısında kız arkadaşından yüksek puan alacakken pasta gelince puan eksiye düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı 01:03

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı

Muzlu Kurabiye (5 Dakikada) Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket muzlu puding 1 su bardağı sıvı yağ Aldığı kadar un(2.5 su bardağından biraz fazla) İsteğe göre üzeri için; Benmari usulü eritilmiş çikolata Pudra şekeri Fındık..

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:31

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen muzlu bisküvili top pasta tarifi videosu. Muzlu truff olarakta bilinen bu tatlı tarifi yapımı kolay olması ve nefis tadı ile oldukça tercih edilmek..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..