#Nutella İndirimi İzdihamı

Nutella'yı Yaşam Biçimi Haline Getiren Kadın 01:26

Nutella'yı Yaşam Biçimi Haline Getiren Kadın

Nutellasız yaşayamayan kadın. İzleyince ne kadar salak bi insan diyeceksiniz ama Instagram hesabına bakınca bütün kötü düşüncelerinizden arınacaksınız...

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klozet  -  Nutella Testi # 197 02:59

Klozet - Nutella Testi # 197

Klozet hasarlarına karşı dayanıklık testi videosunu izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nutella'ya Bulanan Ufaklık 00:17

Nutella'ya Bulanan Ufaklık

Anne ve babasından habersiz Nutella'ya ulaşan ufaklık salonda resmen çikolataya bulanmış. Babası durumu fark etse de iş işten geçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 209 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Galatasaray'ın Vergi Borcu Toplamda 530 Milyon TL İndirildi 01:02

Galatasaray'ın Vergi Borcu Toplamda 530 Milyon TL İndirildi

Galatasaray kulübünün devletten aldığı vergi indirimi oldukça dikkat çekti. 2011, 2016 ve son olarak 2017 yılında Galatasaray toplamda 530 milyon TL vergi indirimi aldı...

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Islak Kek Tarifi 06:20

Islak Kek Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 tane vanilya 2 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi dolusu kakao Arzu ederseniz 1yemek kasigi nutella..

Bardak Kek Tarifi  90 Saniyede Kek Yapımı 01:36

Bardak Kek Tarifi 90 Saniyede Kek Yapımı

Bardak Kek için malzemeler; 2 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı kakao yarım çay kaşığı kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 yemek kaşığı sıvı yağ 4 yemek kaşığı süt 1 tatlı kaşığı nutella / sarelle vs. Hazırla..

Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indirimini bozdu 05:11

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indi

İstinaf Mahkemesi, Maltepe’de Fatma Şengül’ü silahla vurarak öldüren sanık hakkında ‘haksız tahrik indirimi’ ile verilen 18 yıllık hapis cezasını bozarak, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verdi. Karar sonra..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Araçlarda stok ve karaborsa oyunu 02:57

Araçlarda stok ve karaborsa oyunu

ÖTV indirimi devreye girdiğinden beri “0 araçlar nerede?” sorusu bir türlü yanıt bulamadı. Araçları galericilerin topladığı iddialar arasında. Yan yana dizilmiş çok sayıda 0 araç videosu ortaya çıktı. Şimdi herkesin aklı..

Kanun teklifi yolda 03:16

Kanun teklifi yolda

Asgari ücretteki gelir ve damga vergilerinin kaldırılması için bir kanun teklifi gerekiyor. Teklifte çok konuşulan ve çok sorulan asgari geçim indirimi, AGİ’yi kapsayan düzenlemeler de yer alacak...

Japonya'da Metroya Binmek 01:07

Japonya'da Metroya Binmek

Bu olayı bir çok yerden, farklı pozisyonlarda izledik zaten. Bu da farklı bir bakış açıcından Japonya'da iş çıkışı saati metro izdihamı...

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kraliçenin Muhafızı Önüne Çıkan Turisti Biçti 00:16

Kraliçenin Muhafızı Önüne Çıkan Turisti Biçti

Bir turist, Kraliçe'nin Muhafızlarının fotoğrafını çekmeyi beklerken, hemen arkasından yürüyen askerlerin oluşturduğu izdihamı fark edememiş ve arada kaynamış...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çikolatalı Muzlu fıstikli Tost - Tostçu Erol 03:28

Çikolatalı Muzlu fıstikli Tost - Tostçu Erol

Bu defa tostcu erol'un cikolatali, muzlu ve fistikli tost tarifiyle birlikteyiz...

  • PengoTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Ekmeğimizin Peşindeyiz! | Hayat Değiştiren Pratik Bilgiler 10:27

Ekmeğimizin Peşindeyiz! | Hayat Değiştiren Pratik Bilgiler

Birbirinden ilginç ve faydalı pratik bilgiler ile karşınızdayım. Bayat ekmek, Nutella, balon, meyve ve sebzenin bir arada olduğu hem faydalı hem de eğlenceli pratik bilgiler bir arada :) Bayat ekmek nasıl çıtır çıtır olu..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Dondurma Yaptık 06:08

Muzlu Dondurma Yaptık

Hacıı Abi Kanalına Hoş Geldiniz Bu Videomuzda Muzlu Dondurma Yaptık. Tadı Çok Güzel Oldu Yapım Aşamasında Çok Eğlendik Umarım Sizde İzlerken Eğlenirsiniz. Daha iyi videolar izlemek için kanalımıza abone olun. Videomuzu b..

En İyi Dondurma Hangisinden Olacak? 06:21

En İyi Dondurma Hangisinden Olacak?

Bu videoda Nutella, Sarelle ve Çokokrem'den dondurma yapıyoruz. Bakın bakalım hangisinden yapılan dondurma daha güzel olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Nutellalı Muz Tarifi 00:37

Muhteşem Nutellalı Muz Tarifi

İzlerken bile canınızın çektiği pratik tarif..

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadece 3 Malzeme ile Kek Tarifi 00:53

Sadece 3 Malzeme ile Kek Tarifi

3 Malzemeli Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 4 yemek kaşığı tepeleme nutella 1 su bardağı elenmiş un..

Browni Tadında Çaylı Kek 01:44

Browni Tadında Çaylı Kek

Malzemeler 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı demli çay Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 3 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı nutella 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2. 5 su bardağı un(yaklaşık)..

Kurabiye Çokoprens Tarifi 08:47

Kurabiye Çokoprens Tarifi

Malzemeler Yarim paket (125 gr) yumuşak tereyağı yada margarin Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı toz şeker Bir tane yumurta yaklaşık 2 bucuk su bardağı un Arasina sürmek içinde kahvaltılık yediğiniz çikolata (..

2 dakikada Nutellalı Çikolatalı Kek Nasıl Yapılır  (Mug Cake) 03:48

2 dakikada Nutellalı Çikolatalı Kek Nasıl Yapılır (Mug Cake)

1/4 bardak Un 1 yk Kakao 1/4 çay kaşığı Kabartma Tozu 3 yemek kaşığı Şeker 1+4 bardak +1 yemek kaşığı Süt 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı Nutella..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

Çikolatalı Kek Tarifi 07:44

Çikolatalı Kek Tarifi

Bol cikolatali kek Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi yogurt 1 cay bardagi bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Yarim su bardagi badem, ceviz yada findiktozu varsa koyun yoksa koymayi..