#Pasta

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Chef's Table - Pasta Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:21

Chef's Table - Pasta Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyanın en tanınmış pasta şeflerinin zihnine bir yolculuk yapın ve Emmy ödüllü dizi Chef's Table'ın tatlı yanlarını keşfedin. Chef's Table: Pasta, 13 Nisan'da yalnızca Netflix'te. Tatlı servisi başlıyor...

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.465 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar 00:44

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar Esenyurt'ta bir imalathanede çöplerden toplanan ekmeklerin kurutularak un haline getirildiği ve pasta, ekmek gibi unlu mamuller yapılmak üzere pastahanelere satıldığı tes..

Pasta Kreması Tarifi 04:01

Pasta Kreması Tarifi

Pasta kreması için malzemeler: 3 yumurta sarısı Yarım su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta 2 su bardağı tam yağlı süt Ceviz büyüklüğünde tereyağı Bir fiske tuz Yarım paket vanilya Yarım paket süt kre..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri 03:30

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri

Hem kek tarifleri hem de tatlı tarifleri kategorisine giren nefis bir elmalı rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı oldukça da basit olan rulo pastamız kısa sürede hazırlanabilmektedir ve keki yumuşacık..

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Pasta yiyen bebek 01:49

Pasta yiyen bebek

Pasta yiyen bebek..

72.585 Pasta Mumu Yakılarak Kırılan Guinness Dünya Rekoru 01:12

72.585 Pasta Mumu Yakılarak Kırılan Guinness Dünya Rekoru

Sri Chinmoy anısına düzenlenen organizasyonda 72.585 pasta mumu yakıldı. 1 dakikaya yakın yanmaya devam eden pasta mumları güç bela söndürüldü...

  • Cowboy tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar 01:18

72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar

2007 yılında ölen ve meditasyon öğreticisi olan Sri Chinmoy anısına 85. doğum günü pastası hazırlandı. Ama bu pastanın özelliği bir rekor için hazırlanmış olmasıydı. Üzerine konulan 72.585 pasta mumu yakıldı ve tam 40 sa..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi 04:40

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi

Kedi dilike cilekli rulo pasta tarifi Malzemeler 24 adet kedidili kedidilini islatmak icin yaklasik 1 su bardagi soguk süt Düz ve genis bir tepsiye strec folyo koyun.Kedidillerini soguk süte batirip yanyana iki sira hal..

Mozaik Pasta Tarifi 07:45

Mozaik Pasta Tarifi

Bisküvili mozaik pasta tarifi malzemeler 2 paket bisküvi Yaklaşık 300 350 gram oluyor 1 su bardağı süt iki üç yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 3 4 yemek kaşığı şeker Arzuya göre ceviz yad..

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi 02:57

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi

Mini Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı süt 1/2 çay bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı dolusu kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1. 5 su bardağı un İçine; 2..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi 07:53

Meyveli Yaş Pasta Tarifi

Meyveli Yaş Pasta İçin Malzemeler: Sünger Pandispanya İçin: 4 yumurta 1 çimdik tuz 1 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı ılık su 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 portakal veya limon rendesi 1 paket kabartma tozu arzuya göre 1 p..

Çilekli Pasta Tarifleri 08:48

Çilekli Pasta Tarifleri

Çilekli pasta için malzemeler: 1 ölçü kakaolu pandispanya pasta kreması için 2 yumurta sarısı yarım su bardağı tozşeker 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un 2 su bardağından 1 parmak eksik süt (450ml) 1 limo..