#Pastane usulü tarçınlı kurabiye tarifi kurabiye tarifleri

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi 05:55

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare Tarifi

Pastane Usulü Fındıklı Şekerpare için malzemeler (bardak ölçüsü 250ml) 125gr. tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 2 yumurta (1 sarısı üzerine) yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağında 2 parmak eksik irmik (200ml) yaklaşı..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi  Pastane Simiti Yapımı 04:56

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi Pastane Simiti Yapımı

MALZEMELER 3 su bardağı un 1 paket kuru maya 1 kahve fincanı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Susam TARİFİ Un, maya, tuz ve sıvıyağ bir kaseye alınarak 1 bardak ılık su ile ..

Pastane Poğaçası Tarifi 07:10

Pastane Poğaçası Tarifi

Malzemeler Bir paket 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin.(Ben tereyağ kullandim) 1 su bardağı ılık süt bir tane yaş maya ya da iki yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta birisinin sarısını üstüne ayırıyoruz 1 çay b..

Pastane Açma Tarifi 10:36

Pastane Açma Tarifi

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 2 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ..

Karışık Pastane Pizzası Tarifi 05:56

Karışık Pastane Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 bardak ılıktan az sıcak süt 1 bardak ılıktan az sıcak su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tozşeker 2 yumurtanın akı (sarılar üzerine) 1 silme yemek kaşığı tuz 3/4 su bardağı sıvıyağ (1 bardaktan 1 parmak ka..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 03:02

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Mini Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı un 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin 1 yemek kaşığı yoğurt 1 şeker kaşığı kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) 1 kahve fincanı pudra şekeri..

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye 01:13

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye

Malzemeler 250 gram tereyağ veya margarin (oda ısısında yumuşamış) 1 çay bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 yemek kaşığı kakao 3, 5 – 4 su bardağı un Üzerini bulamak için; Toz..

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 05:09

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı un 3/4 su bardağı toz şeker 1/3 su bardağı yoğurt 1/3 su bardağı sıvı yağ 200 gram tereyağı 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu İç harcı için: 4 adet kırmızı elma (rendelenmiş) ..

Susam Güzeli  Kurabiye Tarifleri 01:29

Susam Güzeli Kurabiye Tarifleri

Susam Güzeli Tarifi İçin Malzemeler 125 gram yumuşamış tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta Yarım çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 pak..

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri 01:35

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri

Hamur İçin; 150gr tereyağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta 1/2 su bardağı nişasta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 3,5 su bardağı un İç harç için; Antep fıstığı 1 yemek kaşığı pud..

Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

Evim Lokanta- Pastane Pizzası 04:24

Evim Lokanta- Pastane Pizzası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 20. Bölüm'de Pastane Pizzası tarifi verdi! Pastane Pizzası MALZEMELER Hamuru için: 6 Su Bardağı Un 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Tatlı Kaşığı Şeker 2,5 Tatlı Kaşığı Maya 1 Su Bardağı Süt 1 S..

  • ANKA tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pastane Raflarında Gezen Fare 00:52

Pastane Raflarında Gezen Fare

Ümraniye'de bir pastanenin kapandıktan sonra raflarında gezen farenin görüntüsü. Faremizin maşallahı var baya etli butlu. Pastane önünden geçen vatandaş olayı kameraya almış...

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

 Burak Özçivit'in En Büyük Destekçisi Fahriye Evcen - Burak Özçivit Şimdide Pastane Açıyor 04:05

Burak Özçivit'in En Büyük Destekçisi Fahriye Evcen - Burak Özçivit Şi

Burak Özçivit'in En Büyük Destekçisi Fahriye Evcen - Burak Özçivit Şimdide Pastane Açıyor..

Hazırından Farksız Pastane Böreği 01:42

Hazırından Farksız Pastane Böreği

Malzemeler 1 paket baklava yufkası 1 su bardağı su 1 su tereyağ sıvı yağ karışımı İçi için: 3 orta boy patates 200 gram kıyma 2 orta boy soğan Tuz karabiber tatlı kırmızı biber Üzeri için Yarım çay bardağı sıvı yağ ter..

BİM Tatlıları VS. Pastane Tatlıları - Lezzet Karşılaştırması Yaptık 14:49

BİM Tatlıları VS. Pastane Tatlıları - Lezzet Karşılaştırması Yaptık

Bu videoda BİM marketinden satın aldığımız tatlılar ile Kadıköy'deki bir pastaneden aldıklarımızı karşılaştırıyoruz. Önce tatlarına bakıyoruz, sonra da dürüst bir şekilde düşüncelerimizi belirtiyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 5 yıl önce
BİM Pastaları VS. Pastane Pastaları - Lezzet Karşılaştırması 18:05

BİM Pastaları VS. Pastane Pastaları - Lezzet Karşılaştırması

Bu videomuzda BİM'den satın aldığımız yaş pastalarla Kadıköy'deki bir pastaneden aldıklarımızı karşılaştırıyoruz. Menüde cheesecake, çikolatalı pasta, profiterollü pasta ve tiramisu var. Bakalım arkadaşlarımız hangilerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..