#Pastane usulü tuzlu kurabiye tarifi

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:22

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Tuzlu kurabiye tarifleri sevenler için en sevilen susamlı kurabiye tarifi yapımı videosu hazırladık. Pastane usulü kurabiyelerimizi evde hızlı ve kolayca yapabilirsiniz...

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:58

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri bekleyenler için nefis görüntüsü ile çiçek şeklinde kakaolu ve sade parçacıklarıyla çiçek kurabiye tarifi videosu hazırladık. Çiçek kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tam ölçüleri ile adım..

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:32

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için 10 dakika da hazırlayabileceğiniz nefis bir dereotu kurabiye tarifi videosu hazırladık. Evde bulunan malzemeler ile kısa sürede lezzetli bir kurabiye tarifi yapabilirsiniz...

Damla Sakızlı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:02

Damla Sakızlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir damla sakızlı kurabiye tarifi videosu çektik. Un kurabiyesi kıvamına benzer olan damla sakızlı kurabiye tarifimiz ağızda dağılan kıvamdadır ve nefis damla sakızı aroması belirgi..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:25

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis kokulu ve lezzetli bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık sizler için. Üstelik yapım süresi kısa ve malzeme sayısı oldukça azdır. Evde bulabileceğiniz malzemeler ile ..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Fındıklı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:03

Fındıklı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir fındıklı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi kısa ve malzemeleri evde bulunabilecek malzemelerdir...

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 03:02

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Mini Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı un 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin 1 yemek kaşığı yoğurt 1 şeker kaşığı kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) 1 kahve fincanı pudra şekeri..

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye 01:13

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye

Malzemeler 250 gram tereyağ veya margarin (oda ısısında yumuşamış) 1 çay bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 yemek kaşığı kakao 3, 5 – 4 su bardağı un Üzerini bulamak için; Toz..

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 05:09

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı un 3/4 su bardağı toz şeker 1/3 su bardağı yoğurt 1/3 su bardağı sıvı yağ 200 gram tereyağı 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu İç harcı için: 4 adet kırmızı elma (rendelenmiş) ..

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 04:08

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiyenin içi için gerekli malzemeler - 10 adet kuru incir - 1 çay bardağı su - 1/2 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı cevizi içi - 1 tatlı kaşığı tarçın Kurabiyesi için gerekli malzemeler - 1 adet yumu..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi  Pastane Simiti Yapımı 04:56

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi Pastane Simiti Yapımı

MALZEMELER 3 su bardağı un 1 paket kuru maya 1 kahve fincanı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Susam TARİFİ Un, maya, tuz ve sıvıyağ bir kaseye alınarak 1 bardak ılık su ile ..

Pastane Poğaçası Tarifi 07:10

Pastane Poğaçası Tarifi

Malzemeler Bir paket 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin.(Ben tereyağ kullandim) 1 su bardağı ılık süt bir tane yaş maya ya da iki yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta birisinin sarısını üstüne ayırıyoruz 1 çay b..

Pastane Açma Tarifi 10:36

Pastane Açma Tarifi

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 2 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Karışık Pastane Pizzası Tarifi 05:56

Karışık Pastane Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 bardak ılıktan az sıcak süt 1 bardak ılıktan az sıcak su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tozşeker 2 yumurtanın akı (sarılar üzerine) 1 silme yemek kaşığı tuz 3/4 su bardağı sıvıyağ (1 bardaktan 1 parmak ka..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Peynirli Tuzlu Tarifi 01:47

Peynirli Tuzlu Tarifi

Malzemeler 1 yumurta 2.5 su bardağı un 5 yemek kaşığı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 60 gram tereyağı (yumuşamış) 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz peynir Üzeri için; 1 yumurta sarısı çörek otu Hazırlanışı; ..

Kahvaltınıza Keyif Katacak Tuzlu Muffin Tarifi 04:07

Kahvaltınıza Keyif Katacak Tuzlu Muffin Tarifi

Tuzlu Muffin Malzemeleri: 2 bardak un 1 çay kaşığı hamur kabartma tozu Yarım çay kaşığı karbonat 2 tane yumurta 1 su bardağı yoğurt Bir kaç yaprak fesleğen 3 yemek kaşığı yeşil dilimli zeytin 2 bardak mozarella peyniri 2..