#Sade

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı 01:28

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı

3 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı maden suyu 2,5 su bardağı un 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Pudra şekeri Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına yumurta ve ş..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MAKYAJ ÖNERİSİ 06:37

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MAKYAJ ÖNERİSİ

EN KOLAY MAKYAJ VİDEOSU..

  • Kadınca tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lila Tonlarında Makyaj-Bahar Makyajı 09:50

Lila Tonlarında Makyaj-Bahar Makyajı

Sade,şık,fresh etkileyici bir makyaj nasıl yapılır videomuzda bulabilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelin ve Damat Adayları -Bu Haberi İzlemeden Evlenmeyin!! 10:25

Gelin ve Damat Adayları -Bu Haberi İzlemeden Evlenmeyin!!

Gelin ve damatlıklarda 2017 modasının trendleri nelerdir,tüm ayrıntılar haberimizde.Özellikle gelinliklerde sade şıklık ön planda tutulmakta.Düğün ve kına organizasyonlarda ön plana çıkanlar ve daha neler neler....

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur 03:40

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur

Gel Yine Bul Beni Şehrin En Güzel Yerinde Kimse Görmeden Koymuşsun Gibi Kendi Ellerinle Kimi Boş Hayal Kurar Kimiside imkansızın Peşinde Bana Sade Aşk Yeter Geri Formalite Söylesem Ayıp Olur İçime Atıp Saklasam Kayıp Olu..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Tane Tane Pilav Tarifi 03:12

Tane Tane Pilav Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı sade yağ 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz 3 su bardağı su veya et suyu Hazırlanışı İki su bardağı pirinci yarım saat kadar, kaynar olmayan (ılık/sıcak) suya koyup nişas..

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı 01:20

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı

Sade ve çikolatalı muhteşem iki renkli hafif ve pratik sütlü tatlı tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Sütlü tatlı severlere yepyeni lezzetli ve şık sunumuyla gözlere hitap ederken, lezzeti ile damaklarınıza yer edecek nefi..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Desenli Kurabiye Tarifi 06:15

Desenli Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 125 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı ya da margarin. 1 tane yumurta 1 çay bardağı seker 1 tane vanilya Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı nişasta Yaklaşık 2 buçuk su bardağı un Süslerken batırmak i..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..

Pankek Tarifi 10:47

Pankek Tarifi

250 gr un 360 ml süt 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 tutam tuz 1 çay kaşığı vanilin 1 paket kabartma tozu Bir kaseye 250 gr un , 3 çorba kaşığı toz şeker, 1 paket kabartma tozu..

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası 01:24

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası

Kağıt Helva Pastası Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr sade tahin helvası 1/2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı kakao Kağıt helva Hazırlanışı; 1. Uygun bir tavaya küçük küpler haline getirdiğimi..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

ARASH feat. SNOOP DOGG - OMG (Official video) 03:20

ARASH feat. SNOOP DOGG - OMG (Official video)

OMG Written by: Arash, Robert Uhlmann, Calvin Cordozar Broadus Jr., Avihai Naftalii, Ben Maor, Amir Sade, Alex Papaconstantinou, Viktor Svensson Produced by: Arash ,Robert Uhlmann , Alex P and Victory..

Dövmeleri Photoshopla Silinen Eski Çete Üyelerinin Dövmesiz Hallerine Verdikleri Tepkiler 01:03

Dövmeleri Photoshopla Silinen Eski Çete Üyelerinin Dövmesiz Hallerine

Fotoğrafçı Steven Burton eski çete üyelerinin vücutlarındaki dövmeleri silerek, dövmesizken nasıl görüneceklerini onlara gösterdi. 400 saate yakın vakit harcayarak bu çalışmayı gerçekleştiren Steven Burton'ın photoşoplu ..

  • PengoTV tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Bilgiler İçerir!!Fresh Görünüm İçin Günlük Makyaj Örneği 05:18

Süper Bilgiler İçerir!!Fresh Görünüm İçin Günlük Makyaj Örneği

Faydalı bilgiler içeren video.Umarım begenirsiniz.Lütfen Kanalımıza abone olmayı unutmayalım:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günlük Makyajım-Takma Kirpikler Ve Nude Dudaklar 03:43

Günlük Makyajım-Takma Kirpikler Ve Nude Dudaklar

Etkileyici olduğu kadar da sade bir makyaj yapımına ne dersiniz. Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

2017 Gelin Buketleri 03:16

2017 Gelin Buketleri

Bu sezonda öne çıkacak olan rengarenk ve biribirinden dikkat çeken gelin çiçeği buketlerini sizler için derledik.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Ve Pratik Makyaj Yapmanın Yolları 07:15

Güzel Ve Pratik Makyaj Yapmanın Yolları

Kısa zamanda hem etkileyici hem de günlük kullanacağımız makyajların nasıl yapıldığını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Umarım beğenirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.868 görüntüleme
  • 7 yıl önce