#Terbiyeli pırasa Çorbası tarifi

Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Çok lezzetli bir ana yemek akşam yemeklerinizde yeni lezzetler arıyorsanız bu tarifi denemenizi öneririm . Patatesleri ve köfteleri ile çok doyurucu bir sulu köfte tarifi . Lezzeti ile beğeni alacak bir tarif . Köftesi ..

Kabaklı Pırasa Yemeği 05:55

Kabaklı Pırasa Yemeği

4 tane Pırasa 2 tane Kabak 2 tane Havuç 1 tane Kuru Soğan 150 gr. Dana kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı pirinç 1 yemek kaşığı domates salçası Varsa da ..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 10dk Pişirme: 15dk Salçalı ve Terbiyeli Sulu Köfte Malzemeler Köfteleri için; 300 gr köftelik kıyma 1 adet soğan 4 yemek kaşığı ince bulgur Tuz Karabiber Kimyon Yenibahar Kişniş Yarım yemek k..

Pırasa Köftesi Nasıl Yapılır 05:03

Pırasa Köftesi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Pırasa 300 gram Kıyma 1 adet Yumurta 4 yemek kaşığı Galeta Unu Tuz karabiber Pulbiber Kızartmak için: 3 yemek kaşığı galeta unu 1 yumurta Sıvıyağ..

Yoğurtlu Pırasa Kavurması 01:35

Yoğurtlu Pırasa Kavurması

Malzemeler; 1 kg pırasa 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak Tuz Karabiber, pulbiber Sıvı yağ Üzeri için; 1 kase yoğurt Tereyağı Pulbiber..

Arkadaşım Hoşgeldin- Pırasa Kızartmacısı 07:08

Arkadaşım Hoşgeldin- Pırasa Kızartmacısı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin Tolga Çevik ve Volkan Konak Pırasa Kızartmacısı..

  • ANKA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlar Gibi Terbiyeli Görgülü Davranan Hayvanlar 01:56

İnsanlar Gibi Terbiyeli Görgülü Davranan Hayvanlar

İnsanlara terbiye konusunda taş çıkartan insanlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Hanım Ağa Çorbası Tarifi 01:28

Hanım Ağa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere yöresel bir çorba olan Hanım ağa çorba tarifini sizler için hazırladık. İç Anadolu bölgesinin marifetli ellerinden günümüze kadar gelen bu Hanım Ağa çorbası, malzemeleri her evde bulunan ve yapılışı ile de..

Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

Düğün Çorbası Tarifi 01:39

Düğün Çorbası Tarifi

Bugün sizlere düğün çorbası tarifini paylaşıyoruz. Yedikçe yedirten Sağlıklı ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Kaşığı gelen et parçacıklarıyla harika bir çorba, yoğurt ve ve un yumurtanın sarısıyla terbiyelenmiş ..

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 01:07

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Hem doyurucu hemde geleneksel bir lezzet aynı zamanda içinizi ısıtacak olan enfes şehriyeli yoğurt çorba tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ve leziz yoğurt çorba tarifini bizler denedik ve çok beğendik. Özel..

Bamya Çorbası Tarifi 06:02

Bamya Çorbası Tarifi

Bamya Çorbası Tarifi Bamya Çorbası Nasıl Yapılır..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Sebze Çorbası Tarifi 03:55

Sebze Çorbası Tarifi

Taneli Sebze Çorbası için malzemeler: 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1'er adet havuç ve patates yarım kereviz (ufak ise bir tane ekleyin) 1 tatlı kaşığı un 1 parça ev yapımı et veya tavuk suyu (yoksa es geçin:)..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi 03:10

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi

Şehriyeli yoğurt çorbası için malzemeler 3 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un Bir adet yumurta 2 litreye yakın Kaynar su Bir çay bardağı tel şehriye 1,5 su bardağı nohut (isteğe göre kullanmaya bilirsiniz) Üzeri için ..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ MALZEMELER 2 Su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz ÇITIR EKMEK İÇİN Bayat ekmek 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaş..

Mantarlı Tavuk Çorbası Tarifi - Çorba Tarifleri 02:27

Mantarlı Tavuk Çorbası Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri listemize bugün yeni bir lezzet olan mantarlı tavuk çorbası tarifi videosunu ekledik. Çorbada tavuk sevenler içinde mantarı da beğeneceklerdir. Tavuk ve mantar birbirine yakışan iki lezzettir. Mutlaka den..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Domates Çorbası Tarifi 05:24

Domates Çorbası Tarifi

Domates çorbası tarifi Malzemeler 5 tane domates 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı dolusu un 5 su bardağı su (Eğer Et suyunuz varsa 4 su bardağı su koyup ..

Yayla Çorbası Tarifi 03:57

Yayla Çorbası Tarifi

Yayla çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 2 3 su bardağı yoğurt bir tane yumurta 1 yemek kaşığı un bir çay bardağı kadar pirinç 3 su bardagi soguk su isteyenler et suyu ya da tavuk suyu de katabilirler ben bir bardak..

Un Çorbası Tarifi 03:34

Un Çorbası Tarifi

Un çorbası tarifi Bu tariften yaklasik 4 5 kişilik çorba cikiyor. Malzemeler 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağı bah..

Yayla Çorbası Tarifi 01:54

Yayla Çorbası Tarifi

YAYLA ÇORBASI MALZEMELER 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı tereyağ 2 yemek kaşığı nane 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Yıkanmış pirinç 1,5 litre suda yumuşayana ..

Makarnalı Tavuk Suyu Çorbası Tarifi 02:49

Makarnalı Tavuk Suyu Çorbası Tarifi

Gelelim makarnalı tavuk suyu çorbası için gereken malzemeler 2 adet tavuk but 1 adet havuç 1 adet soğan 2 diş sarımsak Tuz 15-20 adet çubuk makarna Terbiyesi için 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı un Üzeri için 2 yeme..