#Çilekli cheesecake tarifi cheese kek

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:17

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir demli çaylı kek tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz uzun sürse de bu lezzete değer gerçekten. Demli çaylı kek üzerinde de nefis çikolata sosu ile tam bir lezzet şöleni...

Nutellalı Baton Kek Tarifi Nutella ile Kek Tarifleri 02:31

Nutellalı Baton Kek Tarifi Nutella ile Kek Tarifleri

Kek tarifleri kategorimize nutella ile yapılan nefis bir baton kek tarifi videosu ekledik. Tadı gerçekten nefis oldu mutlaka deneyin. Nutellalın lezzeti kakaolu kek ile birleşince anlatacak çokta birşey kalmıyor, tavsiye..

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Kuru İncirli Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:41

Kuru İncirli Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için bu aralar tam da mevsimi olan kuru incirli kek tarifi videosu hazırladık. Herşeyi zamanında, mevsiminde yemek daha sağlıklı ve lezzetlidir. Kuru incirler yavaş yavaş çıkmaya başladı. O yüzden ..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi  Dolgulu Kek Nasıl Yapılır 10:01

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi Dolgulu Kek Nasıl Yapılır

2 Renkli Kek dolgulu kek için Malzemeler 5 -6 yumurta (küçükse yumurta 6 tane kullanınız) 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2,5 yada 3 su bardağı un 1 kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşı..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi 08:58

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi

MALZEMELER 4 tane yumurta oda sicakliginda olsun 1 bucuk su bardagi şeker 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 tane vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un(herkeste ayni olmayabilir kek kivaminda olsun.un..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır 05:33

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardadağı sıvıyağı 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çorba kaşığı kakao 1,5 su bardağı un Çikolata Ganajı için 1 su bardağı krema 200 gr bit..

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır 04:35

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 paket vanilin 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un + 2 yemek kaşığı Fırın tepsisini yağlamak iç..

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi  Kolay Çizkek Tarifi 03:51

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi K

Oreolu Çizkekin Alt Tabanı için 2 paket oreo 308 gr veya betibör bisküvi 100 gr tereyağı Cheesecake ( Çizkek’in ) Kreması için 4 su bardağı süt veya yarısını krema olarak kullanabilirsiniz, 4 tepeleme yemek kaşığ..

Limonlu Cheese Cake Tarifi 08:40

Limonlu Cheese Cake Tarifi

Limonlu cizkek tarifi Malzemeler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket yulafli bisküvi isterseniz bir su bardagi kadar badem yada findik koyun. Kremasi icin gerekenler 2 paket labne peyniri toplamda 600gr 1 pak..

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi 11:19

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi

Alt tabani icin gerekenler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket oreo bisküvi(normal yulaflida kullanabilirsiniz Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr(frischkäse) 500 gr Quark(türkiyedekiler icin süzmeyog..

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek ) 04:24

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek )

Tencerede Pratik Kek ( Buharda Pişen Pamuk Kek ) Abla öğrenciyiz fırınımız yok diyen kardeşlerim için. :)..

  • Kadınca tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır 05:44

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapı

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Çilekli Muhallebi Tarifi 04:41

Çilekli Muhallebi Tarifi

En Güzel Yemek Tarifleri mutfağına bugün Saniye Anne konuk oldu ve bizlere pratik, nefis bir yaz tatlısı olan çilekli muhallebi tarifi yaptı. O kadar kolay oldu ki şip şak bitti ve tadı da nefis oldu gerçekten. Mutlaka d..

Çilekli Pasta Tarifi 10:35

Çilekli Pasta Tarifi

Çilekli Pasta için Malzemeler: 220 gram Tereyağı 3 bardak Un 1 paket Hamut Kabartma Tozu 1/4 çay kaşığı Karbonat 1 bardak Şeker 4 adet Yumurta 320 ml Süt 1 çay kaşığı Limon Suyu 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 500 gram çil..

Çilekli Dondurma Tarifi 07:20

Çilekli Dondurma Tarifi

Çilekli dondurma için gerekli malzemeler: 2 su bardağı dolusu ayıklanmış çilek (300gr. kadar) miktarla oynayabilirsiniz sorun değil :) 1 kutu süt kreması 1 su bardağı tozşeker yarım su bardağı tatlı katı yoğurt veya süt ..

Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi 06:18

Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi

İrmik Tatlısı İçin Malzemeler: (Ufak kare cam kalıp veya yaklaşık 20cm lik yuvarlak kelepçeli kalıp için) yarım su bardağı irmik yarım su bardağı tozşeker 500ml. süt (2 su bardağı (250ml. lik kullanıyorum)) 1 tatlı kaşığ..

Çilekli Cupcake Tarifi 08:08

Çilekli Cupcake Tarifi

Pure Color Love Cupcake için Malzemeler: Kek için: 210 gram Un 2 adet Yumurtanın Beyazı 1 bardak Şeker 12 adet Çilek 1 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu 1 çay kaşığı Karbonat 1/2 bardak eritilmiş Tereyağı 200 ml Süt 1/4 ba..

Çilekli Rulo Pasta Tarifi 09:03

Çilekli Rulo Pasta Tarifi

5 tane Yumurta 1 Su Bardagi Seker 1 Su Bardagi Un 1 Tatli Kasigig dolusu Kabartmatozu 1 tane de Vanillia Ic Kremasi icin 1 tane Krema (Schlagsahne) 1 paket Maskarpone Icine Koymak icin istediginiz bir Meyve ben Cilek ..

5 Dakikada Çilekli Prenses Pasta Tarifi 03:43

5 Dakikada Çilekli Prenses Pasta Tarifi

Boton Kekli Çikekli Prenses Pasta Malzemeler 1 paket kakaolu Boton Kek 1 paket şanti 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı pudra şekeri Çilek Krem şantiyi süt ile çarpın. Pudra şekeri ekleyip karıştırın. Boton keki ince dil..

Çilekli Crumble Tarifi 04:54

Çilekli Crumble Tarifi

Malzemeler Crumble tabanı için: 340 gram Çilek 1 yemek kaşığı Şeker 1 yemek kaşığı Un 1/2 Limon Suyu Üst:2/3 su bardağı Un 1/3 su bardağı Şeker 60 gram Tereyağı 1 tutam Tuz..