#Çin böreği nasıl yapılır

Makyaj Nasıl Silinir-Makyaj Nasıl Yapılır!!! 05:50

Makyaj Nasıl Silinir-Makyaj Nasıl Yapılır!!!

Hindistan cevizi yağını mükemmel makyaj temizleyicisi olarak kullanabilirsiniz.Profesyoneller tarafından makyaj temizlemenin ve yapmanın yolları nelerdir,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kişinin Şoka Girdiği Nasıl Anlaşılır Şok Durumunda İlk Yardım Nasıl Yapılır 02:16

Kişinin Şoka Girdiği Nasıl Anlaşılır Şok Durumunda İlk Yardım Nasıl Ya

Şok durumunda yaşamsal organlara yeterli kan gitmez ve yeterli oksijen taşınamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Milföylü Tepsi Böreği Tarifi ( Çıtır çıtır nefiss bir börek ) 05:02

Milföylü Tepsi Böreği Tarifi ( Çıtır çıtır nefiss bir börek )

Milföylü Tepsi Böreği Tarifi ( Çıtır çıtır nefiss bir börek ) En pratik ve lezzetli börek tariflerinden birisi.Çay sofralarınızın vazgeçilmezi olacak bir tarif...

  • Kadınca tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi 01:44

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi

Çay saatlerinde farklı ve leziz bir börek tarifi ile bugün sizlerle karşınızdayız. Çıtır çıtır ağızda dağılan börek tarifinin arasında beşamelli tavuk harcının ağızda bıraktığı muhteşem bir lezzet. Misafirlerinize ve ail..

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Tavada Su Böreği Tarifi 11:43

Tavada Su Böreği Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 4 tane yumurta yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 3 su bardagi un.Lütfen kontrollü ekleyin herkeste ayni un gitmez. Hamur malzemelerini yogurma kabina koyun unuda yavas y..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi 02:45

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka İç malzemesi için; 3 adet havuç 750 g pırasa Sıvı yağ Tuz Karabiber Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta Hazırlanışı; 1...

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..

Kat Kat Ispanaklı Tepsi Böreği Tarifi 02:14

Kat Kat Ispanaklı Tepsi Böreği Tarifi

Kat Kat Ispanaklı Tepsi Böreği Tarifi İzle..

Kıymalı Kol Böreği Tarifi 03:20

Kıymalı Kol Böreği Tarifi

İşte Kıymalı Kol Böreği için malzemeler: Sosu için: 3 yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ (zeytinyağı, mısırözü gibi) 1 su bardağı süt (yufkalar çok kuru ise biraz daha ekleyin) Bir tutam tuz Kıymalı harç..

Sebzeli Tava Böreği Tarifi 03:56

Sebzeli Tava Böreği Tarifi

Sebzeli Tava Böreği İçin Malzemeler: 2 adet pırasa 1 adet havuç 1er adet kırmızı ve yeşil biber ufak bir parça lahana tuz, kırmızı pul biber, karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı Ayrıca börek için 2 adet yumurta yarım barda..

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği) 07:57

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği

Çıtır Efsane Börek, zarf böreği, tek yufka ile börek gibi en sevilen ve izlenen yufka ile yapılan börek tariflerimi sizinle bu bölümde paylaştım. Mutlaka deneyin...

10 Metrelik Böreği 10 Dakikada Yiyen Genç 00:54

10 Metrelik Böreği 10 Dakikada Yiyen Genç

Bursa'da düzenlenen Börek Festivali'nde börek yeme yarışması düzenlenmiş. Yarışmayı 10 metrelik böreği 10 dakikada yiyen genç kazanmış...

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi 02:12

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi

Dilimli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yufka 1 adet büyük boy haşlanmış patates 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir Maydanoz Sosu için; 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta + 1 adet yumurtanın akı..

Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi 09:34

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi

El açması pırasalı kol böreği tarifi malzemeler 1 kilo un 2 tatlı kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı su iç malzemesi için gerekenler 4 5 tane pırasa 4 5 tane havuç baharatları Tuz karabiber pulbiber araları..

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi 01:54

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr kıyma yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı domates rendesi tuz karabiber pul biber 1 kg pırasa Hamuru için; 6 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabart..

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi 08:05

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi

4 adet yufka(ben kuru yufka kullandim) Sosu icin gerekenler 1 cay bardagi dolusu yogurt 1 cay bardagi dolusu siviyag 2 tane yumurta Ic malzemesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 2 tane kuru sogan Maydonoz Tuz karab..