#Peynirli ve elmalı poğaça nasıl yapılır

 Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça 06:19

Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Mayasız Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi 05:42

Mayasız Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi

Mayasız Peynirli Dereotlu Poğaça İçin Malzemeler: 80-100gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı sirke 2 yumurta (1 tanenin sarısını ayırın) yarım demet dereotu 1 çay kaşığı karbonat 1 tatlı..

Beyaz Peynirli Poğaça Tarifi 08:15

Beyaz Peynirli Poğaça Tarifi

250 gram un 1 tatlı kaşığı maya 2 tatlı kaşığı toz şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 75 ml ılık süt 2 dal Maydanozun Yaprakları 150 gram Beyaz Peynir 2 tatlı kaşığı Susam Tuz Sıvıyağ..

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi 04:21

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 buçuk su bardağı süt 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı (yaklaşık 80 gr.) yarım su bardağı sıvıyağ 2 yumurta (birinin sarısını ayırın) 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 yaşmaya veya 1 yemek kaşığı ..

Otlu Peynirli Poğaça Tarifi 04:40

Otlu Peynirli Poğaça Tarifi

1 yemek kasigi tozseker 1 cay bardagi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 1 paket yas maya 1 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi sirke 300 ml su ( 2,5 su bardagi kadar) Alabildigi kadar un (ben 700 gram kullandim) 1 adet kapya ..

Peynirli Poğaça Tarifi 10:36

Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı seker 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir) 4 Buçuk 5 su bardağ..

 Ebrar Usta'dan 02:56

Ebrar Usta'dan "Dereotlu ve Peynirli Poğaça" Tarifi!

Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in 17. Bölümünde; Ebrar Usta lezzetli dereotlu ve penirli poğaça tarifi verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Katmer Poğaça Tarifi Kat Kat Poğaça Yapımı 03:53

Katmer Poğaça Tarifi Kat Kat Poğaça Yapımı

Bu videomuz da sizler için Katmer Poğaça tarifi hazırladık. İzleyin ve adım adım katmer poğaça nasıl kolaylık ile yapılır öğrenin. :)..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 07:03

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

√ Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya..

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça 07:34

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça

Kek Kalıbında Tereyağlı Poğaça Tarifi 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurt..

Kruvasan Poğaça Kat Kat Tereyağlı Yumuşacık Poğaça Tarifi 05:59

Kruvasan Poğaça Kat Kat Tereyağlı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 yemek kaşığı dolusu yumuşamış tereyağ 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı tuz Ara katlarına sürmek için: yak..

Poğaça Tarifi Yumuşacık Mayalı Kıymalı Poğaça 07:15

Poğaça Tarifi Yumuşacık Mayalı Kıymalı Poğaça

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 2 tane yumurta(beyazi hamura sarisini üstüne sürmek icin ayiriyoruz) 1 yemek kasigi tuz 3 yemek kasigi seker Yaklasik 8 bucuk su bardagi un Kiymali har..

Peynirli Sufle Nasıl Yapılır 06:26

Peynirli Sufle Nasıl Yapılır

Peynirli Sufle için Malzemeler: 2 yemek kaşığı Tereyağı 2 yemek kaşığı Un 1 bardak Süt 1 bardak Gravyer Peyniri Tuz Karabiber 3 adet Yumurta (ayrılmış) 1 yemek kaşığı Parmesan Peyniri..

Fırında Peynirli Biber Nasıl Yapılır 01:53

Fırında Peynirli Biber Nasıl Yapılır

Kevserin Mutfağından Fırında Peynirli Biber Tarifi Malzemeler: 2 adet yeşil kapya Biber, 2 adet kırmızı kapya Biber, 2 adet sarı kapya Biber, 2 adet turuncu kapya biber, 250 gr beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 yemek kaş..

Peynirli Pide Nasıl Yapılır 02:15

Peynirli Pide Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 çay bardağı süt ( ılık ) 3 çay bardağı su ( ılık ) 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 5,5 su bardağı un ( bardak ölçüsü 200 ml ) İç harç için : Beyaz peynir Kaşa..

Sigara Böreği Tarifi  Sigara Böreği Nasıl Yapılır  Peynirli Sigara Böreği 02:47

Sigara Böreği Tarifi Sigara Böreği Nasıl Yapılır Peynirli Sigara Bör

SİGARA BÖREĞİ MALZEMELER 3 adet yufka 300 gr lor peyniri 15-20 sap maydanoz 1 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ TARİFİ Maydanoz ince kıyılır,lor peynirine ilave edilir ,yumurta kırılarak karıştırılır. 1 yufka ortada..

Peynirli Pratik Tart Nasıl Yapılır 05:12

Peynirli Pratik Tart Nasıl Yapılır

4 adet Milföy 4 yemek kaşığı Keçi Peyniri 4 çay kaşığı Bal 1/2 adet Soğan Kuru Kekik Tuz Karabiber 1 tatlı kaşığı Hardal 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1/4 Limon..

Mac & Cheese (Peynirli Makarna) Nasıl Yapılır 04:57

Mac & Cheese (Peynirli Makarna) Nasıl Yapılır

3 bardak Süt 2 bardak Makarna 3/4 bardak Çedar Peyniri 3/4 bardak Mozzarella Peyniri 1 bardak Ekmek Kırıntısı Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Evde Spor Yapılır mı ve Yapılırsa Nasıl Yapılır ? 00:38

Evde Spor Yapılır mı ve Yapılırsa Nasıl Yapılır ?

Bir Spor Salonu İçin Param Yok Diyenler İçin Harika Ev Egzersizleri. Özellikle evde nasıl spor egzersiz antrenman yapmak ve sağlıklı yaşamak isteyen bayanların işine yarayacak bu hareketleri erkekler de yapabilir...

  • PengoTV tarafından
  • 1.651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi 02:29

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi

Hanımlar bugün sizler için margarinsiz kolay ve lezzetli bir elmalı kurabiye tarifi hazırladık. Yumuşacık kurabiye hamurunun içinde elmalı tarçınlı ceviz harikasını bilmeyenimiz çok nadirdir. Çay saatlerin, gün masaların..

Lezzetli Elmalı Milföy Tarifi 01:25

Lezzetli Elmalı Milföy Tarifi

Malzemeler 8 adet kare milföy hamuru 2 adet elma 3 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın İsteğe göre bir avuç kadar dövülmüş fındık Üzeri İçin: Pudra Şekeri Hazırlanışı; 1.Tavamıza 2 adet rendelenmiş elma ve 3 y..

Elmalı Kurabiye Tarifi 06:30

Elmalı Kurabiye Tarifi

Elmalı Kurabiye İçin Malzemeler (6-8 Kişilik): 175 g Bizim Yağ 40 ml (2/3 çay bardağı) Bizim Yağ Ayçiçek 140 g (2/3 su bardağı) toz şeker 80 g (2 yemek kaşığı) yoğurt 70 g (1/2 su bardağı) nişasta 1 çay kaşığı kab..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri 03:30

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri

Hem kek tarifleri hem de tatlı tarifleri kategorisine giren nefis bir elmalı rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı oldukça da basit olan rulo pastamız kısa sürede hazırlanabilmektedir ve keki yumuşacık..