#Puding

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı 01:03

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı

Muzlu Kurabiye (5 Dakikada) Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket muzlu puding 1 su bardağı sıvı yağ Aldığı kadar un(2.5 su bardağından biraz fazla) İsteğe göre üzeri için; Benmari usulü eritilmiş çikolata Pudra şekeri Fındık..

Piramit Pasta Tarifi 01:48

Piramit Pasta Tarifi

Piramit Pasta Tarifi İçin Malzemeler; 1,5 paket kakaolu petibör bisküvi 2 adet muz Muhallebisi için; 2 paket vanilyalı puding 1 litre süt Üzeri için; 1 paket krem şanti Muz ve kivi Hazırlanışı; 1.Tenceremize 2 paket ..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

3 Katlı İrmikli Tatlı 01:33

3 Katlı İrmikli Tatlı

Üç Renkli İrmik Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler; 1 paket vanilyalı puding 2 su bardağı vişne suyu 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilya 1 litre süt 1 yemek kaşığı tere..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

Borcam Pastası tarifi 01:32

Borcam Pastası tarifi

Malzemeler Kreması için 1 poşet muzlu puding 2. 5 su bardağı süt 1 poşet sade kremşanti Pandispanyası için : 4 yumurta 1 su bardağı şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1 vanilya 1 kabartma tozu 1. 5 su bardağı un Islatm..

Ayaklı Meyve Şöleni Pudingi 03:10

Ayaklı Meyve Şöleni Pudingi

Tatlı ve pasta sanatlarında bir yenilik daha. Muz, çikolata sosu, çilek, rulo gofret gibi karışımlardan puding yapıyoruz. Fakat bu sefer ayakla. Şef hanım bu işi layığıyla yerine getirmiş gibi efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nefis Çikolatalı Sufle Kek Tarifi 07:25

Nefis Çikolatalı Sufle Kek Tarifi

Puding Sos: 360 ml Kaynar Su (1 + 1/2 bardak) 65 gram Toz Şeker (1/3 bardak) 70 gram Esmer Şeker (1/3 bardak) 30 gram Kakao (1/3 bardak) Kek: 95 gram Un (3/4 bardak) 25 gram Kakao (1/4 bardak) 2 çay kaşığı Kabartma Tozu ..

Prenses Tatlısı Tarifi 05:18

Prenses Tatlısı Tarifi

MALZEMELER Çilekli Pudingin malzemeleri 3 Su bardağı Süt 1 Çilekli Puding Diğer Malzemeler, 1 Litre Süt 6 Yemek kaşığı Şeker 3 Yemek kaşığı Buğday nişastası 3 Yemek kaşığı İrmik 1 Yemek kaşığı Tereyağ 1 Paket Vanilya Hi..

Tart Kek Tarifi  Muzlu Çikolatalı Pudingli Islak Yaş Pasta 05:42

Tart Kek Tarifi Muzlu Çikolatalı Pudingli Islak Yaş Pasta

Malzemeler: 1 su bardağı şeker 2 adet yumurta 100ml sıvı yağ 100ml süt 1.5 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabatma tozu Çikolatalı Muzlu Puding için: Yarım litre süt Yarım su bardağı şeker 1 yemek kaşığı nişasta 1 ..

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Ballı Bademli Pasta Tarifi 10:01

Ballı Bademli Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 4 Tane orta boy yumurta (Büyükse 3 tane kullanın) ben her zaman M büyüklükteki yumurtaları alırım. Sizin L ise 3 tane yeter. 1 su bardağı seker 1 buçuk su bardağı un (Hamurun kıvamı cıvıksa biraz da..

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var 08:12

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var

Türkiyede kullanabileceginiz krema altarnatifini yaziyorum. 2 paket kremsantiyi cirpin ve 1 paket labne peynirini ekleyip yine cirpin. Yada vanilyali puding hazirlayip kullanin.yada pismiyen cremole olur. Kremali narli..

Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Pratik Ekler Pasta Tarifi 02:05

Pratik Ekler Pasta Tarifi

Malzemeler 1 paket kedidili bisküvi (24 adet) 1 paket muzlu puding (125 gr) + 2 su bardağı süt 1 paket çikolatalı sos (128 gr) + 2 su bardağı süt 1 su bardağı süt Hazırlanışı; 1.Kedi dili bisküvileri sıra ile süte batı..

Pudingli Kurabiye Tarifi 00:49

Pudingli Kurabiye Tarifi

Pudingli Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler; 100 gr margarin(oda sıcaklığında) 1 paket kakaolu puding(arzuya göre) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 kabartma tozu yeteri kadar un Hazırlanışı; 1. Margarin, sıvı yağ, yumur..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Truff Pasta Tarifi 01:23

Truff Pasta Tarifi

Truff Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 su bardağı kakaolu kek 1 çay bardağı fındık 1 tatlı kaşığı granül kahve Yarım su bardağından biraz fazla süt 1 paket kakaolu puding Üzeri için; 1 paket krem şanti 1 su barda..

Pamuk Prenses Pasta 03:44

Pamuk Prenses Pasta

Pamuk Prenses Pastası Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı yoğurt 1 kahve fincanı sıvı yağ 3 kahve fincanı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Beyaz krema: Yarım l..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..