#Satır köfte

 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi 02:58

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi

Patates yatağında beşamel soslu top köfte tarifi sizler için hazırladık. Yumuşacık patates püresinin üzerine kızarttığımız köfteleri diziyoruz ve beşamel sosunu döküyoruz. Fırında üzerinde kızaran kaşarlar tadını damağım..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Kırmızı Biberli Rulo Köfte 03:03

Kırmızı Biberli Rulo Köfte

Kırmızıbiberli Kaşarlı Rulo Köfte Tarifi İçin Malzemeler 500g kıyma 1 adet Soğan 1-2 diş sarımsak yarım çay bardağı galeta unu 1 adet yumurta karabiber kimyon kırmızı toz biber Hazırlanışı; 1.500 g kıyma,Rondoda çekilmiş..

Patates Köfte Dizme 10:17

Patates Köfte Dizme

700 gr dana döş 4 adet orta boy patates 1 iri kuru soğan 5 çorba kaşığı galeta unu 1/3 bağ maydanoz 3 avuç ceviz 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı toz k..

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇ 09:46

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇

İçli Köfte Tarifi İçin Malzemeler : İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçl..

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Fırında Köfte Patates Tarifi İçin Malzemeler; 2-3 adet patates 2-3 adet yeşil biber 2 adet domates sıvı yağ 1.5 yemek kaşığı domates salçası Köftesi için; yarım kg kıyma 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 1 adet yumurt..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi 10:53

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi

Terbiyeli Ekşili sulu Köfte İçin Malzemeler: 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Köfte malzemesi: 1 kg kıyma 3 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı kimyon Karabiber, tuz İç malzemesi: 3 adet patates 2 adet yumurta 1 küçük konserve havuçlu bezelye Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyni..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Çok lezzetli bir ana yemek akşam yemeklerinizde yeni lezzetler arıyorsanız bu tarifi denemenizi öneririm . Patatesleri ve köfteleri ile çok doyurucu bir sulu köfte tarifi . Lezzeti ile beğeni alacak bir tarif . Köftesi ..

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Akşama yemeğe gelen misafirlerinize ne pişireceğim diye düşünüyorsanız fırında köfte patates yemeğini yapabilirsiniz. Yapımı da çok kolay. Yaptığımız köfteleri ve patatesleri hafif yağda çevirdikten sonra tepsiye yada bo..

 İçli Köfte Tarifi 02:47

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 çay bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçli köfte iç harcı için: yar..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi  Çiğköfte Nasıl Yapılır 02:38

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi Çiğköfte Nasıl Yapılır

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi kanalımızda. :) Etsiz çiğ köfte nasıl yapılır videomuzu izleyerek detaylı olarak öğrenebilirsiniz. İyi seyirler. :)..

Çiğ Kıyma ile Gerçek Çiğ Köfte Yaptık - Tadı Nasıl Oldu 18:38

Çiğ Kıyma ile Gerçek Çiğ Köfte Yaptık - Tadı Nasıl Oldu

Bugün yine enteresan bir videoyla karşınızdayız. Bugün kıymadan etli çiğ köfte yapmayı denedik ve daha sonra restorandan aldığımız çiğ köfte ile karşılaştırdık. Acaba becerebildik mi?..

  • JET TV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Köfte Patates Dizmesi Tarifi 04:44

Köfte Patates Dizmesi Tarifi

Fırında patates köfte dizmesi tarifi malzemeler Köftesi için gerekenler Yarim kilo kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 2 3 yemek kaşığı sıvı yağ yarım çay bardağı galeta unu(evde bayat ekmeğiniz varsa onu robot..

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi 04:22

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi

Güveçte kaşarlı köfte tarifi Malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan iki diş sarımsak baharatlarımiz Tuz karabiber kimyon pul biber yarım çay bardağı galeta unu 2 yemek kaşığı sıvıyağı sosu için gerege..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 10dk Pişirme: 15dk Salçalı ve Terbiyeli Sulu Köfte Malzemeler Köfteleri için; 300 gr köftelik kıyma 1 adet soğan 4 yemek kaşığı ince bulgur Tuz Karabiber Kimyon Yenibahar Kişniş Yarım yemek k..

Kadınbudu Köfte Tarifi 02:41

Kadınbudu Köfte Tarifi

1.Küçük bir tencereye 1 çay bardağı pirinç ve üzerini geçecek kadar su eklenerek pirinçler yumuşayana kadar pişirilir. 2.Tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ alınır ve 1 adet yemeklik doğranmış kuru soğan eklenerek soğan..

Soslu Köfte Nohutlu Bulgur Pilavı Tarifi 03:14

Soslu Köfte Nohutlu Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler: 1 ölçü veya istediğiniz kadar köfte hamuru 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1er su bardağı sarı ve kahverengi pilavlık bulgur (Sade de olabilir) 1 adet büyük boy soğan 2-3 adet sivribiber 1 yemek kaşığı tereyağı 1 y..

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır 04:11

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır

Mübarek Ramazanınızı kutlarız ve Ramazan ayının ilk gününde şanına yaraşır ve Türk Mutfağının simgelerinden bir tarif vermek istedik. Ama bu tarifte öyle ipuçları var ki kaçırmayın sakın. En güzel köfte hangi etten olur...

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi 06:01

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi

Sandal Köfte Tarifi için Malzemeler 600 gr Kıyma 1 çay bardağı galeta unu 1 adet kuru soğan 1 adet yumurta 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kekik 2 diş sarımsak ve tuz P..

Etli Çiğ Köfte Yapılışı 06:44

Etli Çiğ Köfte Yapılışı

Etsiz Çiğ Köfte OLMAZ!!! Çiğ Köfte Dediğin ETLİ Olur.....

Minyatür Mutfakta Köfte Yapmak 05:34

Minyatür Mutfakta Köfte Yapmak

Çocuklar için minyatür boyutta hazırlanan oyun mutfağında gerçek malzemelerle köfte yapan aşçıyı seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 568 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Pastırmalı Rulo Köfte 05:32

Evim Lokanta - Pastırmalı Rulo Köfte

Kanal d de yayınlanan Evim Lokanta programında Şef Burak Zafer Sırmaçekici 17. Bölüm'de Pastırmalı Rulo Köfte tarifi verdi!Pastırmalı Rulo Köfte MALZEMELER 20 Dilim Pastırma 750 gr Kıyma 1 Adet Bayat Ekmek İçi 1 S..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Yumurtalı Çiğ Köfte 03:23

Evim Lokanta - Yumurtalı Çiğ Köfte

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 21. Bölüm'de Yumurtalı Çiğ Köfte tarifi verdi! Yumurtalı Çiğ Köfte MALZEMELER 2 Adet Soğan 4 Su Bardağı İnce Bulgur 2 Su Bardağı İsot 5 Yemek Kaşığı Biber Salçası 1 Demet Taze Soğan 1 Tutam ..

  • ANKA tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce