#Salçalı köfte patates tarifi

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Fırında Köfte Patates Tarifi İçin Malzemeler; 2-3 adet patates 2-3 adet yeşil biber 2 adet domates sıvı yağ 1.5 yemek kaşığı domates salçası Köftesi için; yarım kg kıyma 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 1 adet yumurt..

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Akşama yemeğe gelen misafirlerinize ne pişireceğim diye düşünüyorsanız fırında köfte patates yemeğini yapabilirsiniz. Yapımı da çok kolay. Yaptığımız köfteleri ve patatesleri hafif yağda çevirdikten sonra tepsiye yada bo..

Fırında Patates Köfte 01:58

Fırında Patates Köfte

Malzemeler 4 adet patates 2 yemek kaşığı salça 2 su bardağı sıcak su 8-10 adet arpacık soğan tuz Köftesi için; Yarım kg dana kıyma 1 paker Knorr köfte harcı 1 buçuk çay bardağı su Kızartmak için; sıvı yağ..

3TL Patates Kızartması vs. 37TL Patates Kızartması (#SonradanGörme) 10:01

3TL Patates Kızartması vs. 37TL Patates Kızartması (#SonradanGörme)

Sonradan Görme serisinde 3TL lik patates kızartması ile 37TL lik patates kızartmasını deniyor ve karşılaştırıyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

Türk İsraf Adam - Salçalı Yumurta Nasıl Yapılır? 00:49

Türk İsraf Adam - Salçalı Yumurta Nasıl Yapılır?

Salçalı yumurtanın nasıl yapılacağını öğretecek olan türk israf adam, görünen o ki oldukça kibardır. Mutfağı kirletecek kadar cesaretli olmadığı için tüm olayı tava içinde gerçekleştirir...

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukluk Tatlarımızı Tekrar Tattık - Salçalı Ekmek Bisküvi Lokum 03:38

Çocukluk Tatlarımızı Tekrar Tattık - Salçalı Ekmek Bisküvi Lokum

Çocukluk Tatlarımızı Tekrar Tattık - Salçalı Ekmek Bisküvi Lokum İzle..

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi  Kumpir İçi Tarifi 02:25

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi Kumpir İçi Tarifi

Bugün sizlere nefis bir tarif hazırladık. Kumpir içi tarifi videosu ile evde kolayca nefis bir lezzet yapabilirsiniz. Fırında garnitürlü patates tarifi yapımı kısa sürede tamamlanmaktadır ve malzeme sayısı da azdır...

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi 02:58

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi

Patates yatağında beşamel soslu top köfte tarifi sizler için hazırladık. Yumuşacık patates püresinin üzerine kızarttığımız köfteleri diziyoruz ve beşamel sosunu döküyoruz. Fırında üzerinde kızaran kaşarlar tadını damağım..

Etsiz Cig Köfte Tarifi 08:10

Etsiz Cig Köfte Tarifi

İçinde et olmayan ama çiğ köfte tadında bir lezzet arıyorsanız aradığınız lezzet;etsiz çiğ köfte...

  • Kadınca tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi 10:53

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi

Terbiyeli Ekşili sulu Köfte İçin Malzemeler: 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Köfte malzemesi: 1 kg kıyma 3 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı kimyon Karabiber, tuz İç malzemesi: 3 adet patates 2 adet yumurta 1 küçük konserve havuçlu bezelye Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyni..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

İzmir Köfte Tarifi 08:29

İzmir Köfte Tarifi

500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 avuç ekmek içi 1 yumurta 1 büyük soğan 2 patates 1 çorba kaşığı tereyağı 400 ml domates püresi 10 adet tatlı kıl biber 1/3 bağ maydanoz 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi  Çiğköfte Nasıl Yapılır 02:38

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi Çiğköfte Nasıl Yapılır

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi kanalımızda. :) Etsiz çiğ köfte nasıl yapılır videomuzu izleyerek detaylı olarak öğrenebilirsiniz. İyi seyirler. :)..

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi 04:22

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi

Güveçte kaşarlı köfte tarifi Malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan iki diş sarımsak baharatlarımiz Tuz karabiber kimyon pul biber yarım çay bardağı galeta unu 2 yemek kaşığı sıvıyağı sosu için gerege..

Sulu Köfte Tarifi 05:40

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler yaklaşık yarım kilo dana kıyma yarım çay bardağı İnce köftelik bulgur yarım çay bardağı kırık pirinç (Almanya'dakiler kırık pirinç bulamıyorsa benim gibi yarım bardak pirincei 1 çay bardağ..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

 İçli Köfte Tarifi 02:47

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 çay bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçli köfte iç harcı için: yar..

Kadınbudu Köfte Tarifi 02:41

Kadınbudu Köfte Tarifi

1.Küçük bir tencereye 1 çay bardağı pirinç ve üzerini geçecek kadar su eklenerek pirinçler yumuşayana kadar pişirilir. 2.Tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ alınır ve 1 adet yemeklik doğranmış kuru soğan eklenerek soğan..