#Muhallebi dolgulu kek tarifi

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Kuru İncirli Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:41

Kuru İncirli Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için bu aralar tam da mevsimi olan kuru incirli kek tarifi videosu hazırladık. Herşeyi zamanında, mevsiminde yemek daha sağlıklı ve lezzetlidir. Kuru incirler yavaş yavaş çıkmaya başladı. O yüzden ..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Kolay Çilekli Kek Tarifi  Meyveli Kek Nasıl Yapılır 02:21

Kolay Çilekli Kek Tarifi Meyveli Kek Nasıl Yapılır

Çilekli Kek Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 100 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı 1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerine: 8-10 ..

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi 08:58

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi

MALZEMELER 4 tane yumurta oda sicakliginda olsun 1 bucuk su bardagi şeker 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 tane vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un(herkeste ayni olmayabilir kek kivaminda olsun.un..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır 05:33

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardadağı sıvıyağı 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çorba kaşığı kakao 1,5 su bardağı un Çikolata Ganajı için 1 su bardağı krema 200 gr bit..

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır 04:35

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 paket vanilin 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un + 2 yemek kaşığı Fırın tepsisini yağlamak iç..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

Kenar Dolgulu Pizza Tarifi 01:25

Kenar Dolgulu Pizza Tarifi

Kenarları ekstra kaşar dolgulu nefis bir pizza... Dolgusu sayesinde puf puf bir kenar oluşurken alt tabanını incecik bırakarak daha da gevrek yaptığım bu pizzaya bayılacaksınız.. :)..

Antep Fıstıklı Hindistan Cevizli Dolgulu Enfes Kurabiye Tarifi 08:32

Antep Fıstıklı Hindistan Cevizli Dolgulu Enfes Kurabiye Tarifi

Gelelim bu nefis Antep Fıstığı, Hindistan Cevizi dolgulu Kurabiye için malzemelere: 125 gr. Tereyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 100ml (3 yemek kaşığı) yoğurt Yarım bardak inçe irmik Yarım paket kab..

Portakal Dolgulu Kurabiye Tarifi 02:55

Portakal Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 125 gr tereyağı( oda sıcaklığında) 1 adet yumurta 1 çay bardağı pudraşekeri 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 su bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu 2 paket vanilya Aldığı kadar un Portakal dolg..

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi 04:18

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi

Dalyan Köfte için malzemeler: 500gr. Orta yağlı kıyma 1 büyük boy soğan 1 yumurta 1 iri tutam maydanoz tuz karabiber arzuya göre kimyon içine 4 5 adet katı haşlanmış yumurta 1'er ufak kase haşlanmış bezelye ve küp havuç..

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi 03:31

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 büyük boy patates 1 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 büyük tutam maydanoz 1 yumurta 250 gr. kıyma damak tadınıza göre kimyon, kırmızı toz biber, tuz ve karabiber (en az 1er çay kaşığı koyun:) kıvamına g..

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi 04:21

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr soguk tereyagi(margarinle denemedim) 1 su bardagi pudrasekeri 2 tane yumurta sarisi 1 tane vanilya Minnacik tuz limon kabugu rendesi 2 su bardagi un(bende tam bu ölcüde gitti ama siz yogurdugunuzda un ..

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Tarifi 09:39

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Ta

1 su bardağından bir parmak eksik süt 1 su bardağından bir parmak eksik ılık su Yarım çay bardağı kadar sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı tuz 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta A..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Yulaflı Muhallebi Tarifi 10:28

Yulaflı Muhallebi Tarifi

3 çorba kaşığı yulaf 1 bardak(320 ml) süt 1 dolu çorba kaşığı bal 1 adet kuru incir 1 avuçtan biraz az fındık 3 çorba kaşığı yulaf ezmesini mutfak robotunda iyice un gibi olana dek çekin. Bu sırada sos tenceresine 1 bard..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi 03:00

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi

250 gr kadayıf 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı pudra şekeri Muhallebisi için: 1 litre süt 2 çay bardağı tozseker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 poset toz krem şanti yarım paket labne peyniri ( 100 gr) 1 paket ..

Çilekli Muhallebi Tarifi 04:41

Çilekli Muhallebi Tarifi

En Güzel Yemek Tarifleri mutfağına bugün Saniye Anne konuk oldu ve bizlere pratik, nefis bir yaz tatlısı olan çilekli muhallebi tarifi yaptı. O kadar kolay oldu ki şip şak bitti ve tadı da nefis oldu gerçekten. Mutlaka d..

Lavantalı Muhallebi Tarifi 06:38

Lavantalı Muhallebi Tarifi

Lavantalı Muhallebi Malzemeleri: 1 Litre süt 70 Gram pirinç unu 1 yemek kaşığı Lavanta Birazcık limon kabuğu Yarım su bardağı şeker 1 paket krema 1 su bardağı böğürtlen 1 yemek kaşığı mısır nişastası 2 yemek kaşığı şeker..

Kadayıflı Muhallebi Topları Tarifi 02:27

Kadayıflı Muhallebi Topları Tarifi

Kadayıflı muhallebi topları için gereken malzemeler Malzemeler 2.,5 su bardağı süt 1 çay bardağı un 1 paket vanilya 1 poşet toz krem şanti yarım çay bardağı toz şeker Aldığı kadar hindistan cevizi Dış kısmı için: 150 gr ..

Kesme Muhallebi Tarifi 01:54

Kesme Muhallebi Tarifi

Malzemeler; 1 litre süt 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 1 portakal kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağ (margarin) Hazırlanışı; 1.Tencereye 1 lt süt,9 yemek kaşığı şeker ve 9 yemek kaşığ..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 10:31

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Kadayıflı Muhallebi İçin Gereken Malzemeler: 250gr. tel kadayıf 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (biraz daha eklenebilir isteğe bağlı olarak) yarım su bardağı tozşeker yarım ile 1 su bardağı arası iri kıyılmış ceviz içi ve..

Beyaz Çikolatalı Muhallebi Tarifi 09:39

Beyaz Çikolatalı Muhallebi Tarifi

Malzemeler: 1 litre Süt 4 kahve fincanı Un 3 kahve fincanı Şeker 100 gram Tereyağı Badem 90 gram Beyaz Çikolata Vanilya Özütü 1 su bardağı File Badem Tarçın..

Elmalı Muhallebi Tarifi 07:20

Elmalı Muhallebi Tarifi

4 tane elma Yarim cay bardagi seker 1 yemek kasigi tereyagi 1 cay bardagi iri kirilmis ceviz 1 cay kasigi tarcin 1 paket yaklasik 10 tane yulafli bisküvi. 1 yemek kasigi kuru üzüm Muhallebisi icin gerekenler 1 litre süt..